XD to patrz jakie tu głąb są,że sprzedają taka perełkę i to od 50zl. Spokojnie pokisimy się trochę jak podrośnie to spokojnie poschodzicie z haków Hahahaha
To jest jakieś porąbane że dobre informacje powodują negatywne reakcje a większość forumowiczów kibicuje spadkom.Czy ktoś tu w ogóle posiada jakieś akcje?
Ile ty jesteś na giełdzie 2-3lata. Kreci XD patrz to się może czegoś nauczysz. Spokój i cierpliwość ilu tu było twardych?No trochę było i widzisz jak ładnie spuścili balast dla nich to był kamień z serca XD
Skończ z ta cierpliwością! Ile masz lat? Ile jeszcze pożyjesz, strzelam ze masz już 50 na karku tak wiec nie wiem czym masz dużo czasu. Prawda jest taka, ze Carbon na tle innych małych spółek zrobił się atrakcyjny do inwestowania.
Nie da się ukryć ale zanim kurs zacznie rosnąć ulica musi zostać wytrzepana z akcji. Kolarze i leszcze nie potrafią kupić i trzymać. Po miesiącu czy dwóch oglądania straty decydują się na sprzedaż bo nic się nie dzieje. Konsolidacja to męczenie buły bo przeważnie wygląda tak jak tutaj czyli bujanie góra dół na małych obrotach. Ani kółka zrobić ani uciec mając większy pakiet
Tych,o których wspominasz to ich tu prawie nie ma. Większość to hakowi,którzy zainwestowali tu większość jak nie wszystkie środki.mowie ci tu było sporo twardych od 50zl. Wielu płakało jak puszczali po 30zl a reszta jak keks 15-18zl. Jak myślisz ile wytrzymaj 2-4 lat marazmu?
Myślę że to zależy czy będą potrzebowali tej gotówki. Przy obecnej inflacji i drożyźnie zaskórniaki mogą się skończyć dość szybko więc niewykluczone że będą musieli puścić do ludzi z ogromną stratą ale rodzi się pytanie czy jest sens sprzedawania na stracie 70% Osobiście liczę się z możliwością zanurkowania w okolice 10zł jako ostatecznego wyleszczenia uruchamiającego SL ale nie wiem czy brać to pod uwagę jeśli chodzi o zbieranie, chyba wolę wziąć kilka zł wyżej i mieć głowę spokojną
Nie, John, ja puszczałem wiekszosc za ok 23-24, ostatni maly pakiet za 21:) Wlasnie dlatego - 50% straty i mozliwosc inwestycji w inne spolki od razu. Nie wiem, czy bym wychodzil przy 70-80% straty, pewnie juz nie. Spoko, ze Crimen okazalo sie w miare udanym produktem. Przypomnę tylko tym wszystkim jaraczom, ze warhammer tez byl w bestsellerach przez pierwsze trzy doby. Patrzac na dynamike ocen dla Crimen - trzecia doba 34, druga 15, trzecia chyba 7, czwarta 3. Podtrzymuję moją prognozę kursu 15-20 zł na koniec roku:)
A ja myślę, że jest tu ciągle całkiem spora grupa tych co maja papier od conajmniej 3-4 lat. Najlepszym przykładem jesteś Ty sam John. Ostatnio ujawnił się na chwilę ~Beka. Pewnie ~Tomek i kilku innych długodystansowców też jest przyczajonych tylko się nie wychylają, bo niestety poziom tego forum od dłuższego czasu szoruje po dnie, a nawet w nim ryje. Merytorycznej dyskusji to ze świecą szukać, a ci co się udzielają wolą okładać się tornistrami. Skądinąd ~Keks ma wiele ciekawych spostrzeżeń i chłodnego osadu ale cóż są one niezbyt popularne.
Samo z 50 zł nie spadło jedni bronili drudzy w tym pomogli. Po premierze wh tu nie ma co merytorycznego pisać bo po co. Sam widzisz,że są tu ludzie,którzy czerpią "informacje i podejmują decyzje" z najbardziej rakowego forum tej galaktyki. Dla mnie to wymarzony scenariusz i tyle.
John,jak się spodziewam czekasz z wypchanym portfelem żeby odebrać towar od tych wiszących na hakach.Tylko czy się zastanawiałeś kto odbierze od Ciebie jak już tak wszystkim obrzydziliście te papier?
Ajtam, jezeli ktos podejmuje decyzję o inwestycji na podstawie jakiegos zapyzialego forum, na ktorym jakis ziomek „obrzydzil papier”, to nie powinien w ogole brac sie za giełdę:))))
O to się nie martwię bo pewnie wiesz ale decyzji inwestycyjnych nie podejmuje się pod wpływem bankiera XD. Tak naprawdę to przy zejściu z haków będę naprawdę zadowolony a to jeszcze nie koniec zakupów
Piękne to były czasy, naganianie ~beki, ~tomka, ~crb i innych. Ile tu historii o potencjale nie powstało... Spółka ładnie przeciorała ich marzenia dlatego już się tu tak nie wychylają z buńczucznymi wpisami. Po covidowym szaleństwie jest wiele takich spółek, znakomita większość będzie już tylko powoli dogorywać z wiernymi ciułaczami liczącymi na odbicie.
Gdzie zysk ze sprzedaży poniżej 0,5 miliona i topniejące środki pieniężne. Spółka obecnie wcale jest wyceniania jakoś bardzo atrakcyjnie, co nie znaczy ze nie ma potencjału. Musi udowodnić ze jest w stanie skokowo zwiększyć zyski i dostarczyć dobry tytuł jakościowo i sprzedażowo, na samym obietnicach potencjału już tu zrobiła raz podbitkę, o kolejny może być ciężej.