• Zmiana zarządu Autor: ~Silver [185.253.166.*]
    Jak widzicie do końca kwietnia miał być zakończony pierwszy etap i mieli przejść do drugiego a tu Henio wysłał zdjęcia z plaży na Hawajach leży i wypoczywa a APIS dryfuje bez sternika bo sterniczka nadal ukrywa się ze swoimi akcjami.
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Hehe [5.184.218.*]
    Kupuj mylionerze przecież mówisz ze to dla ciebie tyle co splunąć i ze jest nieprzeciętnie tanio
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Silver [185.253.166.*]
    Wystaw 30 milionów akcji nawet po 10 groszy to zaraz kupię.
    Ale dlaczego akurat ta spółka czubku? XD ty serio jesteś obłąkany dzwon do szefa albo smalskiej w necie masz telefony im oferty składaj mitomanie
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Psychiatra [46.204.77.*]
    Silver owi znudziło się zakładanie telewizji kablowej to wymyślił ze obsadzie brata w zarządzie apis. Co w Nowym Sączu skończył się popyt na wasze usługi?
    Niestety mimo kilku prób rozmowy z Heniem telefon odbiera jakaś kobieta i za każdym razem mówi że prezesa niema czyli tak jak pisałem jest na Hawajach natomiast Smalska wcale nie odbiera telefonu a telepatycznie nie umie się połączyć.
    Ale ty i inni Hillo podobni chyba uzgadniacie z nim wpisy to mu powiedzcie że chętnie kupię 30.milionów akcji.
    Musisz być strasznym oferma skoro od grudnia obrót poniżej 5gr to prawie 300mln a ty przez ten czas nie kupiłeś 30mln nie będę współpracować z takim nieudacznikiem widocznie nie chcą z toba tez rozmawiać bo wiedza ze to strata czasu
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Psychiatra [188.147.100.*]
    Mam 4.400.000 ile dajesz?
    Jeżeli inni do ciebie dołączą i będzie 30.milionów to wystawicie po 10.groszy naraz i kupię całość albo tak jak pisałem kupię od ciebie po 10.groszy i od innych jak odwołamy zarząd na walnym.
    Zdecydowałem ze wystawie ci 100mln po 20gr inaczej się nie da odrzuca mi po 10gr
    Nie potrzebuję twoich 100.milionów bajkopisarzu moja oferta jest jasna 30.milionów teraz lub po odwołaniu zarządu. Wartość akcji to w mojej ocenie na dzień dzisiejszy 10.groszy o ile raport mówi prawdę.
    Ok to jak chcesz tylko 30 mln to moje oferta dla ciebie 50gr za sztukę i mamy umowę taniej się nie zgadzam i zostało ci zbieranie z rynku tu już miliard obrotu w 3 lata a ty nadal nie zebrałeś marnych 30mln hehe wiec jesteś totalny leszcz w spółce taki słaby raczej zaszkodzi a nie pomoże
    Ja mogę ci sprzedać moje akcję po 20 groszy na początek złóż zlecenie np.na milion jak kupisz to na drugiej sesji wystawimy 29.milonów.
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Mitek [81.15.151.*]
    Silver TY jesteś mitoman i już to odowodniles wiele razy! Ile to już miałeś zapowiedzi i co i nic!
    Czytaj ze zrozumieniem to co napisałem deklaracja jest jasna albo teraz naraz kupuję 30.milionów albo po odwołaniu zarządu po 10 groszy czego nie rozumiesz kupno kilku milionów teraz mnie nie interesuje bo tylko pakiet pozwalający odwołać słupa Henia a tak naprawdę Smalską bo to ona ma pakiet kontrolny.
    3 lata obrót 1mld a ty marnych 30mln nie zdążyłeś kupić? Co ty jesteś 60 letnia panna młoda? Hahaha oferma albo mitoman lvl 900000
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Psychiatra [37.30.121.*]
    Silver masz dzisiaj promocyjnie od 0.04 do 0.06 4.400.000 szt nie krępuje się łykaj.
    On dopiero będzie brać od 10gr+ tak powiedział on honorowy jest jak mało kto No chyba ze wcześniej go złapią i znów pasy w Choroszczy to wtedy nie kupi wiec 50/50
    Ale to ty chcesz kupić nie ja ty serio jakiś opóźniony albo dla spekuly badasz ile kto ma akcji z tym urojonym projektem zmiana zarządu xD
[x]
APIS -9,09% 0,01 2026-05-13 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.