Dnia 2023-05-30 o godz. 12:25 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-05-30 o godz. 10:42 ~ktoś napisał(a): > > jw > > jz* > > -------------------------------- > ( * ) jak zwykle
Nie scettuś, już wkrótce zobaczysz, że będzie niezwykle, ale w sumie będę musiał ci podziękować, bo dzięki takim, jak ty, kolejna "pandemia" będzie mieć sens. :-)
Dnia 2023-05-30 o godz. 12:42 cmpunk napisał(a): > Dnia 2023-05-30 o godz. 12:25 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2023-05-30 o godz. 10:42 ~ktoś napisał(a): > > > jw > > > > jz* > > > > -------------------------------- > > ( * ) jak zwykle > > Nie scettuś, już wkrótce zobaczysz, że będzie niezwykle, ale w sumie będę musiał ci podziękować, bo dzięki takim, jak ty, kolejna "pandemia" będzie mieć sens. :-)
Dnia 2023-05-30 o godz. 14:43 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-05-30 o godz. 12:42 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2023-05-30 o godz. 12:25 ~J-23 napisał(a): > > > Dnia 2023-05-30 o godz. 10:42 ~ktoś napisał(a): > > > > jw > > > > > > jz* > > > > > > -------------------------------- > > > ( * ) jak zwykle > > > > Nie scettuś, już wkrótce zobaczysz, że będzie niezwykle, ale w sumie będę musiał ci podziękować, bo dzięki takim, jak ty, kolejna "pandemia" będzie mieć sens. :-) > > UUUFFffffff > jz te same brednie j.w. > > Ps. > I jz piękny dziś rajd na 1,55
Scettuś, brednie staną się wkrótce faktami. Po prostu katalizatorem jest czas. Więc jak już wybuchnie śmiercionośna pandemia, to będę ciebie ciepło wspominał, ot, tak po prostu, jako poprawiacza statystyk. A, zapytam przy okazji- zaszczepiłeś się przeciwko HPV? Wywołuje ponoć raka pindola x-D.
Dnia 2023-05-30 o godz. 17:24 ~Analityk napisał(a): > J-23, i jaką masz już stratę (wystarczy w %) na sundragon? > > Dlaczego nic nie piszesz na forum sundragon tylko tu ciągle coś marudzisz?
Coś ci się para-analityk pomyszkowało pisałem że ostatnio brałem SDG poniżej 39 gr Obecnie na SDG 42,6 gr czyli jakieś 4 gr do przodu , a % wylicz sam dla siebie
Dnia 2023-05-25 o godz. 11:36 ~Analityk napisał(a): > J-23, jak tam twoje inwestycje w SUNDRAGON? > Zostały ci jeszcze jakieś drobne czy już cały kapitał oddałeś akcjonariuszom tego balona?
Dzięki za pamięć Właśnie nabyłem pakiecik lekko poniżej 39 gr zobaczymy co z tego będzie
J-23, coś ci para-inwestorze nie idzie łapanie dołków na sundragon. Może za dziesiątym razem uda ci się trafić ale najpierw stracisz >50% kasy :) 4Mass też dzisiaj -3%.
C/WK dla sundragon to aż 4,5!!! (BALON) a dla a sanwil tylko 0,48
Dnia 2023-05-31 o godz. 13:18 ~Analityk napisał(a): > J-23, coś ci para-inwestorze nie idzie łapanie dołków na sundragon.
+/-paralityku, pisałem tobie i wcpunk jeszcze 25.V. i dzisiaj po ile brałem SDG ,..... P O N I Ż E J 39gr i już teraz mam ponad 10% Specjalnie dla ciebie ( i wc****) jeszcze raz mój wpis z 25 maja
Autor: ~J-23 [31.61.236.*] 2023-05-25 11:48
Dzięki za pamięć Właśnie nabyłem pakiecik lekko poniżej 39 gr zobaczymy co z tego będzie
A na "perełce" Z E R O ruchów przez ponad 6,5 godziny mimo "rewelacyjnych" jak zwykle raportów i wskaźników C/WK sanwil tylko 0,48.
Ps. para******** napisz jeszcze ile dawcy kapitału z stracili na snw ,.... najpierw dodruk prawie 1 MILIARDA akcji , SANKI na grosiki a póżniej spility (2 - 3 ?) i znów SANKI na grosze O udanych "inwestycjach" opcje walut. BOMI, DRASZBA . HERKULES itp nie będę wspominał
Scettusiu, już ci pisałem, że powinieneś do IPNu pójść, bo lubisz się grzebać w przeszłości. Ja za to lubię patrzeć w przyszłość i te 4 daweczki będą już wkrótce pięknie działać. Możemy powróżyć, co tam się u ciebie wykluje, bardzo jestem ciekaw :-).
Dnia 2023-05-31 o godz. 15:37 cmpunk napisał(a): > Scettusiu, już ci pisałem, że powinieneś do IPNu pójść, bo lubisz się grzebać w przeszłości. Ja za to lubię patrzeć w przyszłość i te 4 daweczki będą już wkrótce pięknie działać. Możemy powróżyć, co tam się u ciebie wykluje, bardzo jestem ciekaw :-).
wc****, wcpunk,
PRZYSZŁOŚĆ na snw , to tak samo jak szczerbaty i SUCHARY , albo łysy i GRZEBIEŃ ,,....
No, ale może opatentują jakąś drugą, kolejną szt. skórę w Brukseli ,.... HAHhhhahahaaa wc**** Ja tobie też nie raz już pisałem, że więcej byś zarobił na pisaninie/twórczości SF , i sam sobie byś napisał/odpowiedział "co się tam wykluje"
No, No, no !!!! GODZINA 16:11:56 i 310 akcji jest MOC na papierze !!!!!! HAHAAHAHAhahahahaaaaaaaaaaaaa
Są inni, którzy tą przyszłość zaplanowali, ja nic nie muszę pisać, mogę, co najwyżej, przewidzieć. A przewiduję, że najprawdopodobniej w drugiej połowie roku ruszy kolejna plandemia, wojna się wkrótce skończy, patogeny dostarczone w eliksirze zostaną aktywowane i zacznie się zabawa. Ciekawa perspektywa scett, no nie? :-) Chciałbym tylko wiedzieć, co tam "wygrałeś", nie chodzi mi oczywiście o hulajkę :-).
Obroty zawsze spadają podczas korekty trendu wzrostowego.
Jeżeli ktoś tego nie wie to nie powinien inwestować na giełdzie albo kupić sobie Sundragon i 4Mass :)
Dnia 2023-05-31 o godz. 19:04 ~Analityk napisał(a): > Obroty zawsze spadają podczas korekty trendu wzrostowego. > > Jeżeli ktoś tego nie wie to nie powinien inwestować na giełdzie albo kupić sobie Sundragon i 4Mass :)
Dzięki para***** za podpowiedź ,.... co ja bym bez ciecie zrobił
Dzisiaj 4Mass TYLKO + 10% (3,13 -> 3,45) , a 2 -3 dni temu można było złapać poniżej 3 zet
A na snw +2,5% przy MEGA obrocie 2000 akcji mimo "rewelacyjnych" wyników i wskaźników (Wk/c itp)
Dnia 2023-06-02 o godz. 16:17 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-05-31 o godz. 19:04 ~Analityk napisał(a): > > Obroty zawsze spadają podczas korekty trendu wzrostowego. > > > Jeżeli ktoś tego nie wie to nie powinien inwestować na giełdzie albo kupić sobie Sundragon i 4Mass :) > > Dzięki para***** za podpowiedź ,.... co ja bym bez ciecie zrobił > > Dzisiaj 4Mass TYLKO + 10% (3,13 -> 3,45) , a 2 -3 dni temu można było złapać poniżej 3 zet > > A na snw +2,5% przy MEGA obrocie 2000 akcji mimo "rewelacyjnych" wyników i wskaźników (Wk/c itp) > > HAHAHHHHAhahahaaaaaaaaa
Scettuś, na twojej perle Ściemanecie przez dwa tygodnie nid było ani jednej transakcji, a przez kwartał obroty może sięgnęły kilku koła. PS. Dostałem niedawno info od kumpeli, że Jej koleżanka dwadzieścia kilka lat, miała nagłe zatrzymanie akcji serca i nie dało się uratować. Wiadomo, po czym. Także powoli się rozkręca, to w ciągu dwóch tygodni piąty przypadek.
Dnia 2023-06-02 o godz. 16:28 cmpunk napisał(a): > Dnia 2023-06-02 o godz. 16:17 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2023-05-31 o godz. 19:04 ~Analityk napisał(a): > > > Obroty zawsze spadają podczas korekty trendu wzrostowego. > > > > Jeżeli ktoś tego nie wie to nie powinien inwestować na giełdzie albo kupić sobie Sundragon i 4Mass :) > > > > Dzięki para***** za podpowiedź ,.... co ja bym bez ciecie zrobił > > > > Dzisiaj 4Mass TYLKO + 10% (3,13 -> 3,45) , a 2 -3 dni temu można było złapać poniżej 3 zet > > > > A na snw +2,5% przy MEGA obrocie 2000 akcji mimo "rewelacyjnych" wyników i wskaźników (Wk/c itp) > > > > HAHAHHHHAhahahaaaaaaaaa > > Scettuś, na twojej perle Ściemanecie przez dwa tygodnie nid było ani jednej transakcji, a przez kwartał obroty może sięgnęły kilku koła. > PS. Dostałem niedawno info od kumpeli, że Jej koleżanka dwadzieścia kilka lat, miała nagłe zatrzymanie akcji serca i nie dało się uratować. Wiadomo, po czym. Także powoli się rozkręca, to w ciągu dwóch tygodni piąty przypadek.
wc*****
Jak widać z rozpędu odpowiadasz za para****** , jak dla mnie to bez różnicy i mniej więcej ten sam poziom , tylko on nie ma tych obsesji "szczepionkowych" ,....
A co do SFERAnet , tam już dawno jest pozamiatane tzn. PLAY skupił ok. 95 % i teraz nawet tobie nie polecam zakupu akcji SFN*, w przeciwieństwie do was ( ty i para...) próbujecie wciskać kit o snw
- - - - - - - - - - - - - - - - ( * ) trzeba było się nie wyśmiewać jak zwykle ty tylko brać SferaNET po 1,20 - 1,50 jak ci zalecałem ,...
Ps. A ja znów słyszałem o trzygłowym cielaku ,..... może i ty słyszałeś ? ? ? HAHAHAHHAhhaaaaaaaaaaa i do poniedziałku
Zobacz scettusiu, nawet Jamiemu Foxxowi nie odpuścili: https://www.vanguardngr.com/2023/06/fear-as-jamie-foxx-left-paralyzed-blind-from-brain-clot/ Może zobaczysz nawet i czterogłowowego cielaczka, wszak po szczypawkach różne dziwolągi chodzą po ulicach.
Dnia 2023-06-02 o godz. 20:57 cmpunk napisał(a): > Może zobaczysz nawet i czterogłowowego cielaczka, wszak po szczypawkach różne dziwolągi chodzą po ulicach. >
I znów sie muszę z tobą zgodzić ,.... Wczoraj po ulicach W-wy faktycznie niezłe dziwolągi chodziły *
- - - - - - - - - - - - - - (*) widziałem w TV , nie wychodziłem na ulicę (w Centrum) , żeby przypadkiem NIE zostać zaliczonym do tego "MILIONOWEGO" tłumu
Dnia 2023-06-05 o godz. 09:31 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-06-02 o godz. 20:57 cmpunk napisał(a): > > Może zobaczysz nawet i czterogłowowego cielaczka, wszak po szczypawkach różne dziwolągi chodzą po ulicach. > > > > I znów sie muszę z tobą zgodzić ,.... > Wczoraj po ulicach W-wy faktycznie niezłe dziwolągi chodziły * > > - - - - - - - - - - - - - - > (*) widziałem w TV , nie wychodziłem na ulicę (w Centrum) , żeby przypadkiem NIE zostać zaliczonym do tego "MILIONOWEGO" tłumu >
Też się z tym zgadzam. Wszak uszczypanych poy-ebów jest sporo w każdej opcji politycznej. Także padać będą równo, szczególnie po podkręceniu pięć gie.
Scettuś, wrzuć sobie na translator: https://www.scientificamerican.com/article/population-decline-will-change-the-world-for-the-better/# Nie sposób się z tym nie zgodzić. Więc już w niedalekiej przyszłości populacja zacznie spadać, na pewno przyczyni się do tego pandemia ;-).
J-23, po co tu cokolwiek piszesz i robisz z siebie pajaca?
Pilnuj sundragon, który spadł z 0,65 na 0,4 zł. Jakim trzeba być deb****, żeby takiego balona kupić. Hahaha
Dnia 2023-05-31 o godz. 19:04 ~Analityk napisał(a): > Obroty zawsze spadają podczas korekty trendu wzrostowego. > > Jeżeli ktoś tego nie wie to nie powinien inwestować na giełdzie albo kupić sobie Sundragon i 4Mass :)
A ja właśnie kupiłem i sprzedałem i 4Mass i SDG z jakimś tam zyskiem Dziś na 4Mass jazda z 4,2 (wczoraj) na 4,45
A na snw 1,52 i metodą salami w dół ,... ludki z snw co roztropniejsze wywalają śmiecia (snw) i wskakują w coś innego ,.. może w 4Mass lub SDG ? ? ?
Dnia 2023-06-07 o godz. 12:34 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-05-31 o godz. 19:04 ~Analityk napisał(a): > > Obroty zawsze spadają podczas korekty trendu wzrostowego. > > > Jeżeli ktoś tego nie wie to nie powinien inwestować na giełdzie albo kupić sobie Sundragon i 4Mass :) > > A ja właśnie kupiłem i sprzedałem i 4Mass i SDG z jakimś tam zyskiem > Dziś na 4Mass jazda z 4,2 (wczoraj) na 4,45 > > A na snw 1,52 i metodą salami w dół ,... ludki z snw co roztropniejsze wywalają śmiecia (snw) i wskakują w coś innego ,.. może w 4Mass lub SDG ? ? ?
Tak jest, to są takie ynwestory, jak ty, z kapitałem wartości skrzynki wódki. :-). Policz sobie z kolei, ile potrzeba do wyciągnięcia kursu na 2 zeta, bo takie próby są na TKO. I co, policzyłeś już? :-).
Dnia 2023-06-07 o godz. 12:41 cmpunk napisał(a): > > Tak jest, to są takie ynwestory, jak ty, z kapitałem wartości skrzynki wódki. :-). > Policz sobie z kolei, ile potrzeba do wyciągnięcia kursu na 2 zeta, bo takie próby są na TKO. > I co, policzyłeś już? :-).
wc****
Ja wolę policzyć, ile zarobiłem na np. SDG , 4Mass i na SferaNet dziś tylko 15% trochę cię wprowadziłem w błąd , bo odradzałem w tamtym tygodniu kupno SFN po 3,8x , a 60 gr na akcji (SFN) jakieś 15% byś miał niezły zarobek* , na 2 skrzynki - kartony palikotówki, nie to co na snw ciągle w dół i RAZ na kwartał anemiczne podbitki na coraz niższych poziomach.
A co do krzynki gorzały , to zależy jaka to wódka i jaka krzynka ,... ja ostatnio byłem w hotelu EUROPEJSKIM i tam w holu stała na wystawie flaszka z czerwoną etykietą (nie pamiętam już nazwy Belweder?) , jak się później okazało w Menu za 'jedyne' 195 zet**
- - - - - - - - - - - - - - ( * ) tak jak pisałem PLAY kończy zakup 95% akcji ( ** ) w detalu , nie mówiąc o hurcie (za skrzynkę) na pewno taniej i ty NA PEWNO ! ! droższe piłeś
Dnia 2023-06-07 o godz. 16:15 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-06-07 o godz. 12:41 cmpunk napisał(a): > > > > Tak jest, to są takie ynwestory, jak ty, z kapitałem wartości skrzynki wódki. :-). > > Policz sobie z kolei, ile potrzeba do wyciągnięcia kursu na 2 zeta, bo takie próby są na TKO. > > I co, policzyłeś już? :-). > > wc**** > > Ja wolę policzyć, ile zarobiłem na np. SDG , 4Mass i na SferaNet dziś tylko 15% > trochę cię wprowadziłem w błąd , bo odradzałem w tamtym tygodniu kupno SFN po 3,8x , a 60 gr na akcji (SFN) jakieś 15% byś miał niezły zarobek* , na 2 skrzynki - kartony palikotówki, nie to co na snw ciągle w dół i RAZ na kwartał anemiczne podbitki na coraz niższych poziomach. > > A co do krzynki gorzały , to zależy jaka to wódka i jaka krzynka ,... ja ostatnio byłem w hotelu EUROPEJSKIM i tam w holu stała na wystawie flaszka z czerwoną etykietą (nie pamiętam już nazwy Belweder?) , jak się później okazało w Menu za 'jedyne' 195 zet** > > - - - - - - - - - - - - - - > ( * ) tak jak pisałem PLAY kończy zakup 95% akcji > ( ** ) w detalu , nie mówiąc o hurcie (za skrzynkę) na pewno taniej i ty NA PEWNO ! ! droższe piłeś
Scettuś, mylisz się srogo. Nie piję alkoholu. Ale flaszka za dwie stówki... W skrzyneczce będzie z 10 flaszek, to wszystko się zgadza :-). Uwielbiam też twoje wpisy o procentach, nie zbliżyłeś się nimi do zwykłej czyściochy, co najwyżej mocny browar :-D. Kiedy wbijasz po piątą dawkę? Groźny wirus nie śpi, a przecież w radyju mówili, żeby się kłuć do oporu x-D.
Dnia 2023-06-01 o godz. 09:52 ~Analityk napisał(a): > J-23, i jak samopoczucie po publikacji wyników sundragon za 2022 r.? > > 8,8 mln straty netto, chyba musisz paralityku poszukać nowego dołka.
widać , że jesteś mało twórczym , co jest dużym problemem w prawdziwym * inwestowaniu ,.... to ja tobie dałem TYTUŁ "paralityk" (tak jak wc****: wcpunk nijakiemu cmpunk **) a ty jak dzieciak w przedszkolu umiesz tylko powtórzyć i świecić światłem odbitym (jak np. nasz Księżyc)
A ty jak siedzisz na forum snw , mógłbyś bardziej zainteresować się stratami na snw np. opcje walutowe, "udane" inwestycje BOMI, DRESZBA, HERKULES i innne, dodruk MILIARDA akcji i późniejsze 2-3 splity akcji itp. itd
Pisałem wczoraj ile złapałem na SDG (kupione poniżej 39gr ) A dzisiaj póki co jest problem z odkupieniem poniżej ,... 39 gr
Ps. Dzisiaj na snw prawdziwy "RUN na akcje" już 1050 akcji w obrocie !!! przy wczorajszych 310 akcji to KOSMOS
---------------------------------------- ( * ) chodzi o zarabianie gotówki , a nie siedzenie latami jak wc**** na snw (17 lat) ( ** ) wcpunk 'zapracował' MOCNO na swój nick zamiłowaniem do tematyki toaletowej, teraz pociąga go tematyka COVID "szczepionkowa" - może trzeba pomyśleć nad kolejną zmianą mu nicka ??? ,....
Analityku, nie ma co sobie tym Jełopem23 zawracać głowy. To typ, który serio uważa, że dostał jakąś szczepionkę, która ochroni go przed covidem i jeszcze się chwalił, że 4 dawki przyjął x-D. Więc kwestią czasu jest, jak zamilknie. A plandemia nówka sztuka będzie temu sprzyjać. Więc na razie jest cisza przed burzą.