Nie chcecie sobie założyć jakiejś grupy we trzech z miśkiem? Może byłoby wam trochę łatwiej? Btw, gra nie miała już wypaść w otchłań gts? Który z was mówił o miejscu 1000+?
Ciekawi mnie też jedna sprawa. Jakie są Wasze opinie.
Niedawno gra wyszła w EA. Jaki jest sens dawania podobno dużego kontentu do gry w około miesiąc po premierze? Czy nie boicie się, że ten dodatek będzie miał podobną jakość jak EA na początku? Jeżeli nie to dlaczego.
Ja jak bym miał taką WL to zrobiłbym wszystko aby premiera EA była udana.
Wyszyński wie lepiej jak zwykle. Niedługo zobaczymy co dodatek spowoduje. Trzymam kciuki za tych co żyją nadzieją.
Gra nie wypada poza 1000 miejsce gts jak obstawiales, to przesiadka na straszenie jakością nowego update’u - buhhahahah. Misiu, poczytaj co ty piszesz.
Ktoś wspomniał że miało urosnąć 30%, Nieurosło tyle , Tylko więcej od 20zł min do 28zł, to ile procentowo?? Wiadomo nie wszyscy umieją liczyć....dla mnie firma zrobiła na ile było ich stać, a na spadkach -50% to się kupuje z zamkniętymi oczami...nawet spekulacyjnie się musi odbić, jak na razie więcej kupujących akcje niż sprzedających, ale jak Ktoś widzi same minusy to raczej będzie tym minusem do końca życia.....
Ty masz jakieś problemy z rozumieniem słowa pisanego. Ja za darmo tych akcji nie wezmę nawet jak Wyszyński mnie poprosi. Postaraj się zapamiętać. Wiem, że dla Ciebie to trudne. Napisz na kartce i przyklej na monitorze. Powinno pomóc.