Ja czekam aż gniot spadnie na 5 groszy, może.nawet na 3 grosze, bo tam jego cena.
Tak chwalicie to brać po prawej haha.
Utopieni jesteście w akcję i obligacje...a hale wam się marzą...buhaha
Po przeczytaniu artykułu, poniżej można pobrać plik z zaakceptowanymi wnioskami samorządów (PROGRAM OLIMPIA). Jeżeli FKD to dobrze rozegra, zawsze kilka hal może uda się postawić.
Bedzie sie działo... po wszystkich przetargach Cena akcji po 30-40 groszy. A za rok po wynikach obstawiam że nawet dojedzie do zlotowki. Akcjii tak naprawde jest Mało na rynku.
Na obecną chwile jest przydzielanie dofinansowan. Pierwsze przetargi juz sa przydzielane i FKD jak widać juz ma sukcesy na tym polu.
Teraz warto sorawdzac w samorządach ktore otrzymały dofinansowanie i na ich stronach szukać kto startuje do przetargòw. Ja juz coś tam wyszukałem ale nie chce tu nic pisać poszukajcie Sami.
Bo padnę,
Ludzie ta spòłka ma takie zaległości że cały ten program olimpia by musiała łyknąć. To jest kwota ponad 30 milionòw złotych. Zobaczcie jakie obroty robi spòłka...żadne! Ja na waszym miejscu bym chodził w pampersie. W każdej chwili może ogłosić upadłość.