poważnie mam ci streszczać raport zobacz na koszt obsługi długu, ile "zysku" generowały okna, ile zwiększy się zysk bez kosztów tego długu, ile im zostało jeszcze kasy ze sprzedaży solnawy, itd teraz czas na oze i baterie
No właśnie teraz czas na oze i baterie, w raporcie pokazali, że w tym sektorze nic się nie dzieje, żadnej informacji o budowie fabryki, tak jakby zarzucili ten temat, nic o umowie ze Szkotami, tylko krótko, że ruszyła farma fotowoltaiczna i to z problemami bo mają trudności z pozwoleniami. Nie wygląda to dobrze.
Rozwój rozwojem. Firma kilkanaście miesięcy temu dużo obiecała ale z dotrzymaniem obietnic ciężko. Bieżąca działalność też ledwo zipie. Raport pokazał że niejest dobrze. Dodatkowo trochę komunikacja zawodzi, przydałoby się kilka słów nt obiecanych projektów, na jakim są etapie
Bin na jakich poziomach konczysz swoja robote? Sa jakies zwroty? Bo tyle miesiecy ujadasz a kurs cos kiepsko leci
Chyba beda reklamacje albo gratisy :)
Powiem tak po wynikach i raporcie: 1. szału nie ma 2. źle nie jest 3. co do fabryki bym wolał jako akcjonariusz coś wiedzieć
PS. jestem za COMPR, zespół klaunów już mi się znudził, ale starając sie być obiektywnym to zespół hurraoptymiastów też nie ma w zasadzie czego "podrzucać" ;) Wiem że zarazz Zakar i Kr będą długie listy pisać (już czytałem) ... tylko w tej spółce od dawna nie podoba mi sie CZĘSTE spóźnianie z raportami (teraz im sie udało) i braki/opóźnienia informacyjne. Do 1 ligi (nie mówie topu) im sporo brakuje i mam tylko dalej wielką nadzieję, że to zasłona dymna i będą się poprawiali. Dalej wierzę w OZE, fabrykę, kontakty z ORLEN i tym konraktem i waloryzacją dla PKP (nie mam złudzeń póki co z waganami i platformami oraz cieszę sie że sprzedali okna.
Sypanie widzimy dzisiaj od rana tak jak wczoraj... i być może skończy sie jak wczoraj... zobaczymy.
Qbq nie znudzilo mi się juz tu pisanie wszystkiego po raz kolejny. Cieszy mnie że firma budowlana dziala pręznie z dobrymi wynikami tak 5,7 mln w I kw. uważam za dobry zysk jak dla firmy budowlanej o kapitalizacji na GPW niecale 114 mln zł. A co do reszty to spokonie czekam na informacje o budowie fabryk i wcale mi się nie spieszy bo juz nie muszę kupować akcji bo je mam a obroty ostatnio mizerne wyec teraz coś kupić nie jest łatwo.
Fakt ostatnio nie jest łatwo kupić kupowałem już bardzo dawno ostatnio po 2,19-2,20 ale kto wie może jeszcze sie coś uda dobrać przecież naganiacze na spadki nadal są aktywni i robia co moga. Nie wie ktoś może co Compremum planuje zrobic z farmą fotowoltaiczną w Ptaszkowicach sprzedać cz zatrzymać dla siebie ?
No Bin wytlumacz mi to w koncu bo chce zrozumiec czemu sluzy Twoja krucjata tyle czasu, czy to biznesowy zatarg czy prywatny , tyle jestes nam winna za te miesiace razem :)
Oj nie Ce chodzi o to że obiecaliście sypanie akcji po wynikach ze bedzie źle i tragedia... tylko że sypiecie wszystkim wypowiadajacym się tylko łapki a to w góre a to w dół a akcjami juz się nie chcecie podzielić stad moje pytanie kiedy bedziecie sypac akcjami ? Bo już dawno nic nie pozwoliliscie kupic tanio !!