• Macie jakieś pytania do Prezesa Autor: ~Amiga [83.30.2.*]
    Bo ja szczerze mówiąc nie wierze w ani jedno słowo Brylantynki , to też nie widzę sensu zadawania pytań .
  • Re: Macie jakieś pytania do Prezesa Autor: ~ha [79.185.8.*]
    niestety ale masz rację ,osoba która robi z GĘBY HOLEWE /celowo ? / straciła wiarygodności , ot taka specyfika forka
  • Re: Macie jakieś pytania do Prezesa Autor: ~nienajnowszy [178.16.102.*]
    przedewszystkim
    1. Dlaczego czat został przeprowadzony 1.5 roku od poprzedniego, i czy mogłyby byc cześciej?
    2. Dlaczego nie ma obiecanych 4 rimejkow rocznie. Sporo osób przez to czuje się oszukanych
    3. Jakie tytuły (jakiej wielkosci, te o nieznanym tytule) udało im się pozyskać
    4. Czy uważa, że zapowiedź "sooner than u think" po 5 latach od pierwszej informacji o FER jest rozsądnym posunięciem i czy Prezes wie, że akcjonariat czuje sie oszukany tą zapowiedzią ?
    5. Czy spółka zamierza zakupić akcje własne?
    6. Dlaczego grę "Haunted Memories: The Return" uważa za istotną pod kątem wpływu na kształtowanie się sytuacji finansowej i majątkowej skoro nie zdołali jeszzcze wydać THE Mansion, która tez podobno miała miec "istotny wpływ".
    7. Co z PD2 i HOTD 2, ile trzeba jeszcze czekac?
  • Re: Macie jakieś pytania do Prezesa Autor: ~Bro [78.9.15.*]
    Ja zdążę na emeryturę przejść zanim to PD2 wydadzą , a jeszcze mi sporo do niej zostało.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.114.177.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
FOREVEREN -1,97% 2,98 2025-10-10 16:49:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.