Ja widzę solidny raport spółki budowlanej która pracuje na dwóch dużych kontraktach i przynosi niezle zyski. Jak wiemy zimą na budowach dzieje się mniej wiec prawdziwe zyski i wzrost przychodów będziemy ogladać od II kw.
Ale nie dlatego kupuje Compremum że to dobra firma budowlana.
Spokojnie sobie akumuluje akcje pod budowe fabryki magazynów energii, magazynów ciepła i dlatego że buduje dla siebie i na sprzedaż farmy fotowoltaiczne a w przyszłości będzie mieć elektrownię hybrydową. Bardzo dobrze natomiast jest to że sporo tego będziemy mogli sfinansować z bierących kontraktów budowlanych. Tak jak był finansowany zakup dzialki pod budowę fabryki w Kleszczowie lub zakup działki w Ptaszkowicach pod farme fotowoltaiczną.
Rynek niech widzi co chce, przebij sie wreszcie przez te ukryte zlecenia zakupu i zbij kurs choć do tego jak ostatnio kupiwałem 10k po 2,19-2,20. Ja nie mam zamiaru tracic na to akcji, zrób to swoimi na co jeszcze czekasz dwóch glupich ukrytych zleceń zakupu nie potrafisz przebić ??
Dnia 2023-05-29 o godz. 12:03 ~Marek napisał(a): > Rynek niech widzi co chce, przebij sie wreszcie przez te ukryte zlecenia zakupu i zbij kurs choć do tego jak ostatnio kupiwałem 10k po 2,19-2,20. Ja nie mam zamiaru tracic na to akcji, zrób to swoimi na co jeszcze czekasz dwóch glupich ukrytych zleceń zakupu nie potrafisz przebić ??
kropla przebije skałe a co dopiero te twoje gupoty pisane w koło macieju. niech drązy krola a tama puści w swoim cosie
Calkowita zgoda CE cieszmy się niech mali sprzedają grubasom którzy się poukrywali na zleceniach rano wszyscy widzielismy krótki test arkusza zleceń i kurs TKO na poziomie 3,66 zł.
Ale masz racje cieszmy się że kropla drąży skały i sprzedawajcie !! Ja swoich akcji nie mam zamiaru do tego używać, ale jesli jeszcze zechcecie i minie też coś sprzedać to proszę bardzo moje zlecenia zakupu nadal tam są.
Ktoś sobie kupił w sumie 12k jednym zleceniem... Możecie znów poukładać zlecenia w dół aż do 2,40 !! i ostro drążyć skałę jak już trochę udrążycie tych ukrytych zleceń to wam znów wszystko wybiorą w górę haha Ale przynajmniej się mogliście się razem cieszyć od rana że to wy macie rację hahaha
Ce najpierw się ze mnie śmiałes jak kupowałem 10k po 2,19-2,20 a teraz się smiejesz że nie kupuje po 2,50 ... nie martw się o mnie ja sibie poradzę z dalszymi zakupami.
A Tobie ce życzę udanego drążenia skal choć widzę że teraz to drążycie w gorę.
Marek podziel się z nami informacją jak idzie procedowanie pozwolenia na budowę fabryki w Kleszczowie ? Kiedy rusza budowa ? I czy specjalista Laskowski czuwa nad wszystkim ?
Ależ wygodne dpowiadałem Ci to już nie raz i powtórzę po raz ostatni przyjdź tu za rok a na wiekszość Twoich pytań beda już odpowiedzi. Nie masz się po co stresować przecież nie jesteś akcjonariuszem i nie planujesz być !!
Prawda jest taka, że zero dzieje się w temacie budowy fabryki, dlatego jak mantre powtarzasz ,,wróć za rok ,, Nie bądź śmieśny, nikt już w te bajki nie wierzy. Branża już dawno śmieje się z tej fabryki....
Nie stresuj się tak Bin nie musisz kupować. Ja sobie kupuję a za rok będziemy mieli fabryke magazynów energii .. wtedy porozmawiamy i pamietaj działka już jest porozumienie z Durapower też, mamy nawet ulgi podatkowe w Łudzkiej SSE bagatela w wysokości 79 mln zl, ja sie nie marwię kupując to czym ty masz się marwic o Compremum jak nie chcesz kupować nigdy haha życzę udanego beztroskiego wieczoru.
Dla przypomnienia kapitalizaca Compremum to ok =112 mln zł
Zysk netto w I kw 2023 = 5,7 mln zl
Dnia 2023-05-29 o godz. 18:34 ~Marek napisał(a): > Ależ wygodne dpowiadałem Ci to już nie raz i powtórzę po raz ostatni przyjdź tu za rok a na wiekszość Twoich pytań beda już odpowiedzi. Nie masz się po co stresować przecież nie jesteś akcjonariuszem i nie planujesz być !!
Marek dlaczego Bin koniecznie chce Cię przekonać byś zrezygnował z zakupów ???
Nie mam pojęcia dlaczego im tak zależy nie tylko Bin ale i Makler i moj immienik Marek wszyscy usilują mi udowodnić że źle robię zwłaszcza jak ostatnio pochwaliłem się zakupem 10k po 2,19-2,20 to im odbija wszyscy stataja się udowodnić mi że robię źle !!
Makler1 jesteś niezwykle mało bystrym naganiaczem na spadki....jak to robisz to nie deklaruj że kupisz akcje ....to strasznie śmiesznie wygląda plus może sugerować że Twój poziom IQ gdzieś do średniej nie dobił:) no pomysł trochę, jesteś tutaj , piszesz że spółka śmieć , dno itp wraz z całą tą wesoła ferajna i....piszesz że będziesz to kupował? Tak działasz w życiu:):) pisałem już ale się powtórzę rób to lepiej, nie kompromituj się już więcej :)