Jak Cie namierzą to pomogą pociągnąć do odpowiedzialności karnej za wprowadzanie pozostałych inwestorów w błąd !!!..Zarząd podał oficjalne informacje poprzez system GPW o zwrotach kosztóww ciągu niecałych 16-20 dni !!!.
Pozostałe do odrobienia koszty projektu szacowane na ok. 300 tys. zł poniesione w kwietniu i maju do dnia premiery, jak również koszty dalszego rozwoju projektu w trybie wczesnego dostępu zostaną pokryte z przychodów ze sprzedaży Gry w kolejnych miesiącach.
Co znaczy zwrot w kolejnych miesiącach? Nie miesiącu.
To znaczy że gdyby uwzględnil te 300 tys zł i koszty dalszego rozwoju projektu, to żadnego komunikatu o zwrocie kosztów nie byłoby ani w maju ani w czerwcu itd.
Spokojnie wiem, że będzie taniej. To tylko kwestia czasu. Jednak i tak nie kupię tych akcji bo zarząd stracił moje zaufanie. Za darmo ich nie wezmę. Nie gram na tej spółce. Mi chodzi tylko o Wyszyńskiego i jego manipulacje.
Udział inwestora w finansowaniu gry to nie jest przychód.
Widzisz, jest tylko mały problem wszystko o czym piszesz jest podane w tym espi co zresztą wkleiłeś więc każdy już o tym wie. Ty próbujesz poprzez msnipulację wybrać z niego tylko to co Ci pasuje aby umniejszyć sukces jakim jest zwrot większości poniesionych kosztów
Jak koszty developmentu gry mogą być pokryte (co twierdzi zarząd i ty) skoro w espi jest zawarta inna informacja?
Jakie koszty developmentu gry są pokryte?
Czy poprawne jest uznanie za przychód środków uzyskanych od inwestora i jednocześnie pominięcie kosztów jakie z finansowaniem gry na rzecz inwestora spółka jest zobowiązana zapłacić?
Spokojnie patrzę na rozwój sytuacji. Nie mam najmniejszego zamiaru kupować akcji. Twierdzenie że rynek kieruje się komentarzami z forum bankiera jest śmieszne.
To nie porada tylko luźna rozmowa. Mi obecnie przy tej wycenie bardziej podoba się The dust. Zrobili ostatnio grę. Ma bardzo dobre recenzje od graczy. Dwie inne większe gry z dużymi budzetami będą wydane w ciągu roku w tym Inkwizytor w tym roku w 4 kwartale i Serum w 1 kwartale 2024 r. Dla mnie ciekawy temat.
Moje rada nie jest obiektywna. Zapoznaj się z tematem.