• WallStreet27 Autor: ~Mat [31.61.253.*]
    Oglądam wystąpienie prezesa na WallStreet27 i widzę brak pomysłu na dalszy rozwój ifirmy. Do tego dochodzą problemy i braki kadrowe. W sposób przekonujący nie odpowiedział nawet na jedno pytanie. Czy ktoś oglądał? Co myślicie o dalszych perspektywach?
  • Re: WallStreet27 Autor: ~Kubek [217.62.212.*]
    Ja myślę tak ich program z roku na rok generuje coraz wyższe zyski i przychody. Jak potrzeba podnoszą cenę usług raz na rok lub dwa lata i zyski dla akcjonariuszy się zgadzają..
  • Re: WallStreet27 Autor: ~BH [178.235.146.*]
    O jakich problemach kadrowych piszesz? Jakieś powody do niepokoju? Odejścia kluczowych osób? Czy ogólnie presja płacowa?
  • Re: WallStreet27 Autor: ~WN [78.8.212.*]
    IFI realizuję ten sam pomysł od kilkunastu lat. Sądząc po wynikach, jest to pomysł dobry. Jeżeli wolisz spółki, które co tydzień mają nowy wspaniały pomysł, z całą pewnością znajdziesz coś dla siebie na GPW.
  • Re: WallStreet27 Autor: ~Riobravo [37.47.153.*]
    Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu!
  • Re: WallStreet27 Autor: ~krycha [84.10.168.*]
    oglądałem WS27 i nie było mowy o brakach kadrowych, tylko o wyższych stawkach dla księgowych, co jest logiczne biorąc pod uwagę sytuację na rynku. Zapewne będzie to zrównoważone kolejnymi dodatkowymi podwyżkami cennika do tego była mowa o AI - zczytywanie danych, co ma częściowo odciążyć księgowych...
  • Re: WallStreet27 Autor: ~bee [213.227.87.*]
    czy była poruszana kwestia Firmbee?
[x]
IFIRMA 0,74% 27,20 2026-05-27 14:54:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.