• Powoli i cierpliwie Autor: leser1 [91.233.250.*]
    Firma robi swoje, kurs jest gdzie jest, i dobrze.
    Milionowych zysków nie uzyskuje się w miesiąc, dwa, trzy czy pół roku od tak dużych zmian jakie zaszły w spółce.
    Spółka układa wszystko powoli, uzyskuje dostęp do kolejnych rynków i ciągle stawia na nowe rozwiązania uzyskując patenty.
    Oni nie mają zarobić na już milionów, tylko mają budować wartość na lata. I tak sądzę że jak tak pójdzie dalej to nawet Ci najwyżej zawieszeni zejdą bez straty.
    A każdy sam niech sobie odpowie gdzie był kurs kiedyś i jakie są perspektywy w następnych latach.
    Latach bo inwestor myśli w latach, spekuła w dniach i tygodniach.
    A Ty kim jesteś?
    Bo w przypadku tej spółki ja jestem inwestorem.
  • Re: Powoli i cierpliwie Autor: ~Ixi [46.204.12.*]
    Tak jest!
  • Re: Powoli i cierpliwie Autor: ~xd [31.6.159.*]
    zobaczcie panowie, kiedyś Asbis też kosztował po ok, 1,5 zł ja go kupowałem po 2 zł sprzedając po 4 zł teraz kosztuje 30 zł i płaci co roku wysokie dywidendy, Arctic też pamietam po 1,8 zł teraz kosztuje 23 zł, podobna sytuacja z Action i Aillerion. Ci co kupowali MDG po 5 - 7 zł też kiedyś pewnie kiedyś zarobią tutaj z 1000% Kiedyś perełką będzie PURE ale ten papier nie stanął jeszcze solidnie na ziemi może być tam nawet 500 zł za akcje jeśli prezes Jeleń dotrzyma prognoz i celów które zakłada od lat.
    Podobno prezes PCC Rokita zarabia 43 mln rocznie i mówi że jest to normalne a jego pracownicy zarabiają po 3,8-4 tys zł miesięcznie i też to jest normalne. Kto ma kapitał i trafi ten będzie bogaty ale trzeba być bardzo cierpliwym jeśli ???? nie jest to złodziejska spółka jak harper czy np. elzab KTÓRYCH TRZEBA UNIKAĆ JAK OGNIA.

• Re: Powoli i cierpliwie Autor: ~Nikk [46.205.140.*]
    Wykres podpowie co robić. Ci co sprzedali po 24 i kupili cig mogli pod wyniki wchodzić po 16. Z akcjami się nie zenisz, pamiętaj. Jest więcej przykładów na to, ze ktoś trzymał i teraz nie ma nic, bo jak tu ktoś pisał wierzył i wierzył
  • Re: Powoli i cierpliwie Autor: ~mdg [31.61.248.*]
    Mi wystarczy to że siedzi tu kilkanaście funduszy ... siedzą sobie cierpliwie od dobrych kilku lat.
  • Re: Powoli i cierpliwie Autor: ~mdg [31.61.248.*]
    Tu moim zdaniem problemem nie jest produkt tylko MediLynx który zatopił spółkę swoimi kosztami i brakiem efektywności.

Czekam jednak na pierwsze umowy obejmujące technologię VCAST
  • Re: Powoli i cierpliwie Autor: ~Piracik33 [149.34.242.*]
    Jal zawsze w punkt. I dodam jeszcze co moim zdaniem jest istotne, ze zarzad robi wszystko to przedstawial nam podczas spotkania on line pod koniec roku.
  • Re: Powoli i cierpliwie Autor: ~Heh [89.64.39.*]
    I dzisiaj cyk -4 )))) i rozczarowanie ponowne )))))))
  • Re: Powoli i cierpliwie Autor: ~Piracik33 [149.34.242.*]
    Obys mial racje...
[x]
MEDICALG -1,33% 29,60 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.