Być może upadnie już w tym tygodniu. Koniec miesiąca, zapasy gotówki zerowe, bądź bliskie zeru. Marzenia drobnicy kończą się wydrenowaniem portfela, a marzenia Jeffa kończą się w nowym Ferrari, z nowym domem i wakacjami gdzie na karaibach. A po wakacjach nowy biznes i nowe marzenia na koszt drobnych! Ile to już było na GPW takich spółek.
Pewnie odwiert będzie klapą a kurs poleci w okolice 1,5 zł i w ostatnim kwartale znajdą kolejne "złote jajko" pod które napompują kurs na 15 zł na przełomie roku jak to miało miejsce w poprzednich manipulacjach kursem a KNF jak zwykle nic nie zauważy.
na 15 to juz nigdy nie wroci, chyba, ze po scaleniu! Sam dobrze wiesz, ze odpal na 2zl przed scaleniem byl, zeby Kulczyk mogl sprzedacz jak najmniejsza strata. Teraz juz nikt nie bedzie wychodzil. Wyciagna tyle kasy ile sie da a potem zamkna interes i otworza cos nowego. Na 99% będzie to coś z AI lub fotowoltaika bo tera na to latwo lapac fraj erow...
[46.76.148.*] - ja Ci powiem czego ci zycze na sali sadowej! W piatek odebralem pismo polecone z prokuratury w celu zlozenia zeznan w sprawie nawolywania do nienawisci! Jak widac policja czasem potrafi milo zaskoczyc i dziala calkiem sprawnie! Dodatkowo spotkamy sie rowniez z powodztwa cywilnego, ale to juz sie dowiesz w stosownym czasie, jak zapuka do twoich drzwi listonosz z wezwaniem. Tak wiec milego weekendu, od jutra dalej tracisz kase na serinusie leszczu!
46.76.148.* i kolejny screen! w prokuraturze pokaze kazdy Twoj post! i dalej bede zbierac dowody przeciwko tobie! mocno sie zdziwisz jak juz niedlugo dostaniesz wezwanie!
moje posty przegladal prawnik i nie ma tam nic niewalsciwego! Przegladala rowniez policja bo podawalem moje IP. Tak wiec jak widzsz, nie mam sie zupelnie czego obawiac w przeciwienstwie do ciebie! Lepiej odkladaj na prawnika!
szczególnie jak pisałeś że jestem gejem , że wnuki molestuję że powinno się zboczeńców palić , że w kakao daję z OJOJ I JB , że kobiety biję ,,nie mówiąc o artykule 12 i 15 MAR , będziesz pierdział w pasiaki
ale widzę że zaczynasz się tłumaczyć to znaczy że strach cię już obleciał ,,,,,,zapomniałeś co pisałeś a teraz masz problem ,,,,najlepszy jest ten gdy napisałeś że trzeba jak w drugiej wojnie gejów palić ,, )))))))))0 to na pewno nie jest język nienawiści heheheheheheheheh już się nie mogę doczekać
Portal Bankier.pl służy do wymiany informacji i dyskusji na temat bieżącej i przyszłej sytuacji spółek notowanych na GPW. Zwierzenia jakiegoś geja (JB) po nocy spędzonej z drugim gejem (tofik IP 46.76.148.*) nie mają nic wspólnego z bieżącą i ewentualnie przyszłą działalnością Serinus Energy (PSA).