• Nie będzie skupu? Autor: ~Stanislaw [46.204.76.*]
    Kwartalnie spółka przepada 20000zl za nic nie robienie.Kasa na skup 3.2 miliona podana rok temu.Od tego czasu wydali 80 tysiecy i jeszcze rok nic nie robiąc wydadzą następne 80.000 zł. To za co ten skup ma być? No chyba ze liczą ze oddamy im po 50 gr dlatego teraz tak dołu ja kurs.
  • Re: Nie będzie skupu? Autor: ~Ty [83.26.70.*]
    Jak chcesz się doczekać to cierpliwie jeszcze rok musisz poczekać . Maja czas i to jest ich atut bedze skup bedze sponsor .tylko czy wtedy bedze się opłacało te akcjie trzymać dalej czy oddać po symboliczne 1 zł ?
  • Re: Nie będzie skupu? Autor: ~Stanislaw [37.30.112.*]
    Tegoroczne walne może odwołać skup w końcu właściciele mają 90% akcji i zrobią co będą chcieli
  • Re: Nie będzie skupu? Autor: ~Ty [46.134.109.*]
    No różnie to może być mogą i odwołać zgadza się . Ogółem puki co jest na skup przeznaczone 3 mil 250 tys zł ! Na zakup 3.200 szt! A fakt ze maja chyba 85-89 % dokładnie nie wiem ! wiec tu mogą zrobić wszystko ! Bo akcjie są w ich rękach a ulica ma znikome ilości No ok 3.200 tys akcij jakieś 11% ff wiec oni będą dyktować warunki nie ulica ! Potencjalnie w komunikacie jest poszukiwany inwestor ! Co komunikują . A kiedy i co się zacznie tu dzać jeszcze nie wiadomo .
  • Re: Nie będzie skupu? Autor: ~Stanislaw [188.147.101.*]
    Ja uważam że jakby miał być skup to już by go zrobili.Tak tylko wydają kasę z rezerwy skup owej i zaraz się okaże że nie ma za co robić tego skupu bo spółka gola w ryj
    Nie do końca bez przesady ze nie bedze kasy na skup . Na koncie Adwertigo jest podane 3.mil 400 ty mieli jakoś tak ! Bo to jest kasa która kiedyś pożyczył JC i oddał w tamtym roku ! A skup jak ogłaszali to miał być realizowany do 24 miesięcy ponad 1 rok już minol od infa ! Czy zrobią czy nie to już się okarze ! A jak nie zrobią to maja większość akci wiec i tak warunki będą dyktować oni! Czy we współpracy z nowym inwestorem czy już nowy inwestor przez tylne przejęcie . Spòlka już uśpiona jakieś około 2 lat ! Wiec przydało by się ja powoli ruszyć ! Bo po dnie już szoruje moim zdaniem niżej kurs nie zleci ! Tylko pomysł na spulke inwestor i ruszać !
  • Re: Nie będzie skupu? Autor: ~Psychiatra [188.147.12.*]
    Nic tu nie będzie JC ma tyle spółek do przerobienia to co tam mu takie advertigo.
    To ty dobrze poinformowany jesteś JC ci powiedzał ? Która on spółkom w danym momecie bedze grał ?! Czy z fusów wróżysz ?! Jak nie bedze to co ty tu się tak ostro udzielasz idź tam gdze spółki grane ! A nie produkujesz się tu pewnie bezinteresownie ?! Bo troszczysz się o innych ? Nie ryb z siebie błazna !
  • Re: Nie będzie skupu? Autor: ~Psychiatra [37.30.123.*]
    Nie rybie a akcje zbieram po 30 gr i niżej. Macie tu tak mocno wierzących w ten skup ze oddają ponizej 30 gr.Pytałes dlaczego nie będzie skupu masz odpowiedz.
    Dla mnie czy bedze czy nie bedze skup jest obojętne !!! A twoje twierdzenie ze mam odpowiedz ??? Nie przekonuje mnie wogóle ! Ze niby ktoś oddaje po 0.30 gr a ja powiem a może to tak ma wyglądać ze oddaje !!!! A sobie ktoś sam przezucili akcjie żeby tak właśnie zmylić i myśleć jak ty próbujesz przedstawić !!!? Gra! Na przeczekanie zmęczenie i zmylenie przeciwnika !? Do ostatniej minuty ! A trwa to już 2 lata !!! Ci co mieli wyjść już raczej dawno wyszli .a spółka moim zdaniem nie zrobi skupu,się okarze ! Spółka akcji ma dość jej skup nie potrzebny. Bo jak bedze chciała tu rozgrywać to 89% akcj to rozegra jak bedze chciec !
  • Re: Nie będzie skupu? Autor: ~Psychiatra [46.205.128.*]
    I dlatego ze tyle mają skupu nie zrobią
  • Re: Nie będzie skupu? Autor: ~Ty [46.134.109.*]
    To twierdzenie czy odpowiedz
  • Re: Nie będzie skupu? Autor: ~Psychiatra [37.30.100.*]
    Przypuszczenie
[x]
ADVERTIGO -17,69% 0,21 2025-12-12 16:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać