To jest topka wydarzenie . Według mnie kurs do premiery powinien osiągnąć stan IPO czyli 50zl . Co dalej .... nie będę wróżył pamietam tylko Drago i Gss kurs 21 zł po premierze 122 zł czy jest możliwa powtórka . Nie wiem nie jestem nagonem wiec czekamy obserwujemy . ATS na pewno ma większy potencjał od GSSa .
To jest dobre miejsce do zaprezentowania gry bo tu nie będzie tych gigantów. Kilka dni temu na pokazie Sony poszła zapowiedź Ghostrunnera 2, ok, tylko tam uwagę zabrały wielkie marki: Spider man, MGS, Alan Wake, nowy Assassin. Czekamy, niech te 2 mln. na marketing zostaną dobrze wykorzystane. Ciekawe kiedy ogłoszą datę premiery, moim zdaniem musi otworzyć się okienko wydawnicze bo ostatnio coraz więcej dużych tytułów się ujawnia.
Ja bym chcial gre w Sierpniu...zazwyczaj to swietny miesiac na premiery szczegolnie druga polowa....bo wrzesien i pazdziernik czesto sa oblepione przez końskie hity o końskich zasiegach...i czasem warto gre puscic w obieg te 2-3 tygodnie wczesniej....ale zobaczymy moim zdaniem pewna jest premiera na ten rok ze wzgledu na dzialania marketingowe tylko kwestia miesiaca jest nie jasna....tu nieraz widzialem ze ktos pisal ze Wrzesien ...ale czy to jest potwierdzone ? nie wydaje mi sie...