w poniedziałek wyniki bardzo ciekawe bo wiele spraw zostało wrzuconych w raport za IVq powinno być czyściej w bilansie prawdziwą bombą będzie oczywiście raport za 2q gdzie zobaczymy sprzedaż fabryki okien
raport w poniedziałek po północy???
A w nim pieczarki waloryzacje fermy kurze wiatraki wagony z akcjami i fabryki czekolady z Jochny deepem. A na deser rurki z kremem ala Solino
Ja nad kursem akcji bede się zastanawiać pod koniec przyszłego roku jak fabryka magazynów energii bedzie działać i zacznie korzystać z pierwszych zwolnień podatkowych przyznanych przez Łódzką SSE
Szczęśliwi ludzie niemyślący tak jak Ty i Drago albo zarząd Cpr Was opłaca jeśli piszecie takie brednie, że na koniec przyszłego roku fabryka w Kleszczowie będzie wybudowana i będzie w niej produkcja.
Bin odpisz w poniedzialek bo „nagle” masz wolny weekend jak jest niewygodne pytanie, sama ciagle o cos pytasz :) a na zadane nie odpowiadasz i wysylasz innego klakiera zeby zasypal
Robię to samo co Ty, to do czego służy forum. Jeżeli reprezentujesz zarząd Cpr i być może nie jest wygodne dla Ciebie, że nie lukruje tylko piszę obiektywnie nic na to nie poradzę.
Hahaha jaki zarzad :)) na przeciez napisalem co tutaj robie zainwestowalem swoje prywatne srodki, mam akcje, ja nie siedze na forum np jsw bo nie mam akcji i mnie to nie interesuje..
Co mnie interesuje to to co Ty tutaj robisz bo od poczatku nie potrafisz napisac prawdy
Nie było mnie parę dni, miałem przerwę, bo Sygnalista mnie nastraszył. Na szczęście nie jestem taki strachliwy jak Ponton. Tak naprawdę liczyłem, że jak się pojawię to tej spółki nie będzie. Zostanie podzielona między wierzycieli. Widać to kwestia jeszcze chwili.
Ciekawe czy pochwalą się poważnym postępem prac na GSMR? Może już wagony skończone, nie mówiąc już o wylanych fundamentach pod fabrykę? Ile zafakturowane na Solino?
Wiele pytań, żadnej odpowiedzi. I ostatnie najważniejsze: Czy po wynikach zleci na 1 Pln?
Autor: ~Bin [188.146.122.*] 2023-05-28 21:08 Robię to samo co Ty, to do czego służy forum. Jeżeli reprezentujesz zarząd Cpr i być może nie jest wygodne dla Ciebie, że nie lukruje tylko piszę obiektywnie nic na to nie poradzę.
Dnia 2023-05-29 o godz. 12:24 ~De napisał(a): > Ziew :)
De nie ziewaj przecież nie czujesz emocji ? Patrz jakie sypanie !! Wysypali aż 5790 akcji już !! a mamy dopiero 12:33 !! Wielkie sypanie naprawdę a Ty ziewasz !!