• wyniki za 1q Autor: ~Krzysiek [95.160.149.*]
    w poniedziałek wyniki
    bardzo ciekawe bo wiele spraw zostało wrzuconych w raport za IVq
    powinno być czyściej w bilansie
    prawdziwą bombą będzie oczywiście raport za 2q gdzie zobaczymy sprzedaż fabryki okien

• Re: wyniki za 1q Autor: ~Dgtd [37.47.138.*]
    Sprzedaż fabryki przyniesie ile zysku w księgowości ?
    Ja stawiam 0
  • Re: wyniki za 1q Autor: ~Makler1 [31.183.229.*]
    raport w poniedziałek po północy???
    A w nim pieczarki waloryzacje fermy kurze wiatraki wagony z akcjami i fabryki czekolady z Jochny deepem. A na deser rurki z kremem ala Solino
  • Re: wyniki za 1q Autor: ~Testie [37.47.86.*]
    Makler dałem Ci plusika za kreatywność. Nie zapominaj o magazynach Szkockiej i platformach z drewna.
  • Re: wyniki za 1q Autor: ~Makler1 [5.173.194.*]
    Zauważyłem że bardziej sie przejmujecie łapkami w góre czy w dół niż kursem.
  • Re: wyniki za 1q Autor: ~Drago [91.237.85.*]
    Od przejmowania się kursem jesteś ty bin i reszta ,,zmartwionych,, akcjonariuszy a właściwie nie bo wy nie macie akcji ok to obserwatorów :)
  • Re: wyniki za 1q Autor: zakar [37.47.86.*]
    Ja nad kursem akcji bede się zastanawiać pod koniec przyszłego roku jak fabryka magazynów energii bedzie działać i zacznie korzystać z pierwszych zwolnień podatkowych przyznanych przez Łódzką SSE
  • Re: wyniki za 1q Autor: ~Bin [89.77.195.*]
    Szczęśliwi ludzie niemyślący tak jak Ty i Drago albo zarząd Cpr Was opłaca jeśli piszecie takie brednie, że na koniec przyszłego roku fabryka w Kleszczowie będzie wybudowana i będzie w niej produkcja.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.86.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: wyniki za 1q Autor: ~De [87.206.119.*]
    Bin co tutaj robisz caly czas? Na czym polega Twoje zadanie, 7dni w tygodniu nie masz akcji a siedzisz i piszesz i piszesz
    Bin odpisz w poniedzialek bo „nagle” masz wolny weekend jak jest niewygodne pytanie, sama ciagle o cos pytasz :) a na zadane nie odpowiadasz i wysylasz innego klakiera zeby zasypal
  • Re: wyniki za 1q Autor: ~Bin [188.146.122.*]
    Robię to samo co Ty, to do czego służy forum. Jeżeli reprezentujesz zarząd Cpr i być może nie jest wygodne dla Ciebie, że nie lukruje tylko piszę obiektywnie nic na to nie poradzę.
    Hahaha jaki zarzad :)) na przeciez napisalem co tutaj robie zainwestowalem swoje prywatne srodki, mam akcje, ja nie siedze na forum np jsw bo nie mam akcji i mnie to nie interesuje..
    Co mnie interesuje to to co Ty tutaj robisz bo od poczatku nie potrafisz napisac prawdy
    Wiesz, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła a Ty występując pod różnymi nickami masz już tam bardzo blisko.
  • Re: wyniki za 1q Autor: ~De [5.173.57.*]
    Ja mam tylko jeden nick, zawsze mialem widac ze mierzysz innych swoja miara, juz sie gubisz w tych manipulacjach
  • Re: wyniki za 1q Autor: ~De [5.173.57.*]
    Niedlugo znikniesz bo bedziesz przerzucona na inna spolke trolowac i manipulowac, smutne zycie
    Trochę Cię poprawię, znikniemy obydwoje z tego forum bo Cpr ma duże ryzyko, że zniknie. Smutne życie
  • Re: wyniki za 1q Autor: ~KrólArtur [173.239.90.*]
    Nie było mnie parę dni, miałem przerwę, bo Sygnalista mnie nastraszył. Na szczęście nie jestem taki strachliwy jak Ponton. Tak naprawdę liczyłem, że jak się pojawię to tej spółki nie będzie. Zostanie podzielona między wierzycieli. Widać to kwestia jeszcze chwili.
    Ciekawe czy pochwalą się poważnym postępem prac na GSMR? Może już wagony skończone, nie mówiąc już o wylanych fundamentach pod fabrykę? Ile zafakturowane na Solino?
    Wiele pytań, żadnej odpowiedzi. I ostatnie najważniejsze: Czy po wynikach zleci na 1 Pln?
  • Re: wyniki za 1q Autor: ~Fan [178.21.154.*]
    Autor: ~Bin [188.146.122.*] 2023-05-28 21:08
    Robię to samo co Ty, to do czego służy forum. Jeżeli reprezentujesz zarząd Cpr i być może nie jest wygodne dla Ciebie, że nie lukruje tylko piszę obiektywnie nic na to nie poradzę.

:-))))

Obiektywizm rodem z TVP i wiadomości!
  • Re: wyniki za 1q Autor: ~De [195.150.185.*]
    Ziew :)
  • Re: wyniki za 1q Autor: ~Kr [31.182.221.*]
    Dnia 2023-05-29 o godz. 12:24 ~De napisał(a):
    > Ziew :)

De nie ziewaj przecież nie czujesz emocji ?
    Patrz jakie sypanie !!
    Wysypali aż 5790 akcji już !! a mamy dopiero 12:33 !!
    Wielkie sypanie naprawdę a Ty ziewasz !!

Gdzie jest sypacz ??
[x]
COMPREMUM -3,69% 0,94 2025-11-21 16:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.