• SYFZAB Autor: ~Marczelo [188.252.44.*]
    Jak w temacie

Dojechali nas
  • Re: SYFZAB Autor: ~Zenek [5.173.41.*]
    Sam się dojechałes bo nie umiesz grać . Inwestując w akcje podejmujesz ryzyko . Tylko ty sam odpowiadasz za swoje glubie i niedojrzałe decyzje . Jesteś jak większość dawca kapitału . I przypominam gra na giełdzie to taka samacfra jak w pokera ,jesli jesteś cwany to wygrywasz. To nie jest lokata i nikt ci tu niczego nie obiecywał .Gamoń zawsze będzie gamoniem
  • Re: SYFZAB Autor: ~Xyz [46.134.107.*]
    Kupujqc akcje Elzabu, inwestowalem w producenta kas fislalnych. Zostalem oszukany. Elzab juz nie produkuje kas i drukarek fiskalbych. Spolka Elzab stala sie funduszem inwestycyjnym i pozyczkowym. Elzab sprzedal lub zastawil caly majatek. Produkcja zostala przekazana do Novitusa. Wszystkie pieniadze przeznaczono na zakup udzialow w Comp Centrum Innowacji lub na udzielanie pozyczek firmie z Dubaju. Czy to nie jest zwykle oszustwo?
  • Re: SYFZAB Autor: ~xxxx [109.206.213.*]
    Może skorzystamy z pomocy Stowarzyszenia Inwestorów Indywidualnych ? Wałek zrobili niestety.
  • Re: SYFZAB Autor: ~ByłyElzabowiec [46.204.76.*]
    No widać że przekręt należy to zgłosić.
    Polska taka jest wydy......ć akcjonariusz giełda to jest jedno wielkie bag......n......o.Niestety ja chyba mam dość tego dokladania i czekania i pogrążona się finansów.wszystkim też proponuję skończyć z tym badziewem dającym z kasy ja tu takie plecy mam że szkoda gadać
  • Re: SYFZAB Autor: ~Zenek [5.173.49.*]
    Miałeś czas (duzo)na zmianę decyzji ,a ponadto nikt nie bronił cię kontaktu z zarządem w celu uzyskania odpowiedzi na nurtujące cię pytania. Inwestowanie w kasy -urządzenia , które za noment zastąpią aplikacje w smartfonie już na początku było decyzja nieprzemyślana . To tak jakby dzisiaj inwestować w kopalnie węgla brunatnego . Sam się „oszukałeś” a teraz się mazgaisz
  • Re: SYFZAB Autor: ~Xyz [109.95.89.*]
    Kasy fiskalne to super biznes. Comp przejal produkcje z Elzabu i swietnie na tym zarabia. PiS na wyborcze obietbice potrzebuje pieniedzy. Wkrotce nawret w kiblu zaloza ci kase. Sprzedaz i produkcja kas bedzie rosla. Piemiadze z Elzabu poszly do Compa. Stracili tylko drobni akcjonarjusze Elzabu. Elzab raczej nie odzyska 80 milionow a dlugi trzeba splacic. Elzab upadnie ale Comp swoje odebral z nadwyzka.
  • Re: SYFZAB Autor: ~peperoni [31.6.159.*]
    To prawda na te 800+ ktoś musi zarobić, na pewno aby rządzić dalej Pisiory zrobią wszystko aby dostać głosy, 13 i 14 oraz wysokie podwyżki dla emerytów i rencistów, 800+ dla dzieci, 4000 zł dla wszystkich jako rekompensata podwyżek cen, tu jest na wszystko a za rządów PO - PSL, nie było na nic ???
    Szkoda że Żiobro nie sciga złodziei którzy niszczą spółki takie jak Elzab, Harper czy Elektrobudowa
  • Re: SYFZAB Autor: ~xyz [89.64.50.*]
    daruj sobie te polityczne agitacje. Sprawiedliwości nie było za PO, za PiSu nic się nie zmieniło.
    Politycy tylko gadać potrafią. Kiedyś był taka opowieść:
    Pewien uczony zranił się w nogę. Leży a muchy obsiadły ranę.
    Jeden z uczniów palmą zaczął odganiać muchy.
    Co robisz? zapytał Mistrz. Te już się nażarły!
  • Re: SYFZAB Autor: ~BylyElzabowiec [188.146.196.*]
    Tu juz placy i nic nie pomoże
    Tak jak pisałem lepiej zabrać co zostało.Bynajmniej ja tak zrobię
  • Re: SYFZAB Autor: ~ByłyElzabiwiec [188.146.196.*]
    Tak naprawdę trzeba było myśleć wcześniej i nie żyć marzeniami. Mówię oczywiście o sobie
  • Re: SYFZAB Autor: ~MrWolf [31.61.252.*]
    Trzeba znaleść kancelarie i walczyc
  • Re: SYFZAB Autor: ~zenek [195.85.199.*]
    zenek to kmiot z wnętrza spółki, oszut kanalia i naciągacz

uważajcie na niego

wiem kto to jest

[x]
ELZAB -3,87% 1,92 2023-12-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać