• Buahahahahaha brawo for brawo zbynio Autor: ~Alek [89.74.38.*]
    Zbynio przechodzi samego siebie. FM w Q3 czyli pewnie wrzesień jak znowu nie przełożą. Oznacza to pierwsze półrocze bez dużej premiery, a tu "ynwestory" dziwią się czemu nie rośnie xD
  • Re: Buahahahahaha brawo for brawo zbynio Autor: ~Ma [109.196.156.*]
    O grubo. Teraz to popłynęli. Tego się nie spodziewałem.
  • Re: Buahahahahaha brawo for brawo zbynio Autor: ~Nienajnowszy [5.173.11.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    To jest jakiś kabaret. Czekam jeszcze na zmianę rekomendacje na redukuje i wycenę o złotówkę mniejsze. Brawo panie prezesie. Ps. To chat to chyba też przesunie bo po co rozmowa w takiej sytuacji ?
  • Re: Buahahahahaha brawo for brawo zbynio Autor: ~Ps [89.64.42.*]
    Właśnie ten czat jest dla mnie ciekawy, ciężko sobie wyobrazić że wypelznał z pod kamienia bez jakiejś nowej bajki. No chyba że chodzi o to żeby się brandzlowac wynikami r/r jak niektórzy na tym forum które wynikają ze słabej bazy w 2021...
  • Re: Buahahahahaha brawo for brawo zbynio Autor: ~Alek [89.74.38.*]
    Mam tylko nadzieję, że po tym napluciu przez pinokia w twarz inwestorów (po raz kolejny) nikt już nie powie, że to pada deszcz. A w odniesieniu do komunikatu giełdowego polecam 3 akapit z facebooka for "pracujemy nieustannie, żeby jak najszybciej ukończyć projekt i wydać grę w 3 kwartale bieżącego roku", chyba nie muszę mówić co można wyczytać między wierszami. Teraz pojawia się kolejne pytanie skoro duży projekt typu FM nie potrafią ogranąć w rozsądnym czasie to co mówić o podobo większych nad którymi pracują? Po 5 lat będą je robić?
  • Re: Buahahahahaha brawo for brawo zbynio Autor: ~qwert [37.47.123.*]
    Sad but true. Nie rozumiem czemu dają Ci minusy jak po raz kolejny masz rację.
  • Re: Buahahahahaha brawo for brawo zbynio Autor: ~qwert [37.47.123.*]
    Sad but true. Nie rozumiem czemu dają Ci minusy jak po raz kolejny masz rację.
  • Re: Buahahahahaha brawo for brawo zbynio Autor: ~xddd [87.199.43.*]
    Przecież to jest spółka stażystów o dużej rotacji, dlatego nic nie potrafią dowieźć na czas XD
  • Re: Buahahahahaha brawo for brawo zbynio Autor: ~Kkk [37.225.85.*]
    Prezes - zero
  • Re: Buahahahahaha brawo for brawo zbynio Autor: ~Hee [5.173.72.*]
    Spokój ziomeczki, naprawdę myślicie że kilka tygodni czy miesięcy coś zmieni?
    Opóźnienia w stosunku do planu idą już w lata i tak to się sumuje i efekt robi różnicę widoczna na kursie.
  • Re: Buahahahahaha brawo for brawo zbynio Autor: ~AkolitaZbyszka [31.61.252.*]
    Przyznam rację w 100% co to w ogóle jest? Te 200 pare osób bierze kasę za grę w plemiona? Tak ludzie z forka grają w plemsy... Więc pytanie retoryczne. Po prostu opadły mi witki, nie mam słów.
    Wygląda to arcyciekawie
    Zastanawia mnie co zrobi Anal w najnowszej rekomendacji bo takowa musi się pojawić po tak zacnej informacji. Dodatkowo mamy q2 który będzie przyrównane do q2 22 r gdzie mieliśmy mega wynik. Jak dla mnie o ile nie będzie dużego zjazdu w pon (a duży to ponad 10procent,) o tyle bez giga premiery albo zapowiedzi w czerwcu na bank przy wynikach lecimy na roczne minimai oby nie było dużo gorzej. Nie ma jak teraz obronić spółki i tylko prawdziwy as z rękawa może mieć wpływ na utrzymanie kursu bo o wzroście przynajmniej do października wg mnie trzeba poczekać. No po prostu grubo. I klasycznie hardcorowe newsy dają w piątek przed weekendem i po sesji. Klasyka gatunku na tej spółce. A tfu. Bardzo nieładnie panie prezesie. I jak mamy odebrać wcześniejszy termin premiery ? Manipulacja kursem czy taki chłam macie przygotowany że nawet SE to zablokował przed premierą? Co tam się odwala u was że nawet oficjalnego terminu na 3 mies. Przed nie jesteście w stanie dowieźć ? To już nie jest śmieszne. To jest żałosne. Na baby storm demo i inne badziewia czas macie jak widać. Noe zdziwi mnie info że FM wchodzi na inne platformy ale to jest i tak za mało na utrzymanie tego co mamy bo ma być wynik. Który wg mnie będzie bardzo słaby w tym roku skoro najważniejsza premiera stoi pod znakiem zapytania w Q3. Tutaj akurat zgadzam się z alkiem bo komentarz który cytuje dla mnie akurat jest jasny. Przebimbali pół roku i poszła czapa na premierę od SE. Nie tędy droga panie prezesie. Pozdrawiam akcjonariuszy. Wkurzony Ma.
  • Re: Buahahahahaha brawo for brawo zbynio Autor: ~Kkk [83.5.100.*]
    Jedyne co mnie zastanawia to po co ten czat w piątek. No i może czy to prawda ze w czerwcu nie będzie ND
  • Re: Buahahahahaha brawo for brawo zbynio Autor: ~aa [91.230.98.*]
    Nakrecacie sie strasznie... w tej branzy przesuniecia to nie nowosc. Ja na FM spechslnie nie licze. Tu musi byc gra pod calkiem nowe proodukcje. Tylko to rozbuja kurs. Ps. Z discord: We're aiming for Q3 which is somewhere between July and September.
  • Re: Buahahahahaha brawo for brawo zbynio Autor: ~AkolitaZbyszka [89.64.79.*]
    Weź człowieku... po prostu weź i wyjdź...gów** sie znasz na tej część sektora i się wypowiem ... Tu jeszcze znajomość spółki jest ważna
  • Re: Buahahahahaha brawo for brawo zbynio Autor: ~lul [87.199.43.*]
    Czat jest właśnie po to, żeby ugłaskać akcjonariat bajeczkami po przełożeniu daty premiery.
  • Re: Buahahahahaha brawo for brawo zbynio Autor: ~Xed [5.173.137.*]
    Jestem zszokowany Ma Twoim podejściem. Jeszcze niedawno czułeś tak wielki hype, zaś od niedawna wieszasz już psy na spółkę. Co tak naprawdę się zmieniło?
  • Re: Buahahahahaha brawo for brawo zbynio Autor: ~AkolitaZbyszka [89.64.79.*]
    Jak nie widzisz co się zmieniło to zamilcz i daj ma spokój
  • Re: Buahahahahaha brawo for brawo zbynio Autor: ~prezes [46.205.214.*]
    Po spektakularnej porażce jaką był FM1 - decydenci z SE, którzy pewnie dostali już raporty - zobaczyli, ze kasy z tej gry nie starczy nawet na używanego lexusa. Ok przesadzam, ale sprzedaż była bardzo słaba w stosunku do oczekiwań. Możliwe, że pojawiła się presja na to, żeby FM2 rozegrać lepiej.
    Tak czy siak - sytuacja jest żenująca, co dla spółki stało się już normą. To będzie kolejny rok, gdy akcjonariusze zobaczą 4 remaki....
    Ja się dziwię jak Dębicki może jeździć po swiecie i zgrywać cwaniaka, gdy jego spółka produkuje sam chłam.
  • Re: Buahahahahaha brawo for brawo zbynio Autor: ~Nienajnowszy [5.173.2.*]
    A ja uważam że przełożenie gry podyktowane jest premierą
    Diablo 4
    Zelda 2
  • Re: Buahahahahaha brawo for brawo zbynio Autor: ~ha [79.185.9.*]
    w sumie fajny komunikat ,moje zdanie na temat /brylantynki/ jest jedno i nie zmienne ,,,,, komunikat też jest bez znaczenia /jestem długoterminowo -bardzo długo/ jednak dla osób które /jest ich tutaj wielu/ grają w oknach czasowych i chcieli szybko i bezboleśnie zarobić kokosy ,to ZABOLI ,ot taka specyfika forka ,swoją drogą ciekawe co zbyniu przekaże ? życzę miłych przemyśleń
    ha czy ty czytasz przed wysłaniem to co napisałeś? Serio? Komunikat jest bez znaczenia? Przecież to przełożenie świadczy o tym, że nie dowożą jakości albo w ogóle nie są w stanie w rozsądnym terminie wyprodukować dużego remaka. Skoro 3 miesiące temu podali dokładny termin to chyba wiedzieli na czym stoją z produkcją? A pisałem wcześniej, że chyba już nikt nie powie, że to pada deszcz. A jednak wychodzi ha, cały na biało xD
    rozumiem że przesunięcia to tylko jednostkowe przypadki ? i tylko tutaj ? w czym problem sprzedaj pkc w poniedziałek ,możliwe że 3 zł zobaczymy i jaki widzisz problem ? MARTWISZ o moją kasę ? wzruszające ,,,,,,,
    Z której części mojej wypowiedzi wyczytałeś, że martwię się o twoją kasę? W nosie mam twój portfel tylko nie staraj się ubierać innych w forka mówiąc, że nic się nie stało. Bo stało się, spółka po raz kolejny zadrwiła z inwestorów podając już konkretną datę (nawet nie kwartał), a później w praktycznie w ostatnim momencie przekładając. To nie jest normalne NIC nie dowieźć na czas.
    ależ oczywiście misiu ,masz rację ,masz 100% racji i co dalej ? szukasz przyczyny i rozwiązania ? szukaj dalej , ja pozostanę przy swoim
    Ja mam szukać przyczyny i rozwiązania? To chyba zbynio i rada nadzorcza zgarniają miliony ze spółki? Przecież zbynio chyba nie bierze kasy tylko za opowiadanie bajek? W twoim przypadku nawet jakby nic w tym roku nie wydali i tak byś mówił, że jest super.
  • Re: Buahahahahaha brawo for brawo zbynio Autor: ~dfgrerefrg [37.30.115.*]
    dobrze że inny termin 15czerwca to słaba data,wakacje są to się w domu nie siedzi i nie gra w gry,wrzesień lepszy.
  • Re: Buahahahahaha brawo for brawo zbynio Autor: ~Pawcio [5.173.18.*]
    No nieźle, i to jest właśnie to zwiększanie aktywności przez brylantynkę... a jeszcze się nie zdziwię jak w lipcu/sierpniu pójdzie info, że jednak jakiś listopad... i w ten sposób skończy się jedną większą premierą w 2023 roku... Jak to ma rosnąć w takich warunkach... janekfranek trzeba było brać wczoraj ten zakład
  • Re: Buahahahahaha brawo for brawo zbynio Autor: ~Szpital_w_Choroszczy [83.11.229.*]
    A pacjenci szpitala i tak zminisują, czekają wiernie na 15 rimejków cały czas uśredniający i bełkocząc, że spółka już teraz jest niedowartościowana o 50% hahaha
  • Re: Buahahahahaha brawo for brawo zbynio Autor: ~max [77.111.245.*]
    Tu i tak nikt już nie sprzeda akcji. Za długo trwa to zaniżanie. Oczywiste jest że siedzi tu mnóstwo ludzi którzy sprzedawali po 10-15 zł, chcą teraz odkupić i czekają tylko na złe infa z gotówką w ręku.

Fundamentalnie tu się jednak nic nie zmieniło i nadal spółka jest jedną z najtańszych na gamingu, tak więc musicie się bardziej postarać
    Z Twojej wypowiedzi wynika że 4,6 to drogo zdajesz sobie z tego sprawę? Gdyby było tanio a my siedzielibyśmy z gotówką chcąc kupić to byśmy kupili zgodnie z Twoją teoria nie? Urocze jest to Wasze wewnętrznie sprzeczne bajdurzenie
    "Z Twojej wypowiedzi wynika że 4,6 to drogo"

+

"Nadal spółka jest jedną z najtańszych na gamingu"

Walnij się czasem w łeb skoro leki nie pomagają.

Kurs może spaść i na zlotowke i wtedy będziesz mówić że 4,6 to było drogo tylko co z tego skoro kupisz wtedy moze 100szt. akcji thebilu
    Po prostu pazerność każe wam czekać z zakupami. Skończy się to standardowo :)
    Heh spółka jest jedną z najtańszych? I rynek jest tak głupi, że tego nie docenia? A spółka dalej będzie tak tania jeśli w tym roku wyjdzie tylko FM2 albo nie wyjdzie żaden remake? Zastanów się może po prostu rynek już wycenia przyszłość, a po piątkowym numerze będzie jeszcze bardziej negatywnie nastawiony do spółki? Tylko HOTD 2 może uratować ten rok i nie ma się co oszukiwać, że jest inaczej. No chyba, że zaskoczą nas wydaniem jakiegoś super znanego remake'a, ale tu chyba raczej nikt nie ma złudzeń, że tak nie będzie.
  • Re: Buahahahahaha brawo for brawo zbynio Autor: ~jw [31.61.248.*]
    Rynek pozbędzie się śmieci z waloru w najmniej oczekiwanym momencie.
    Bajdurzenia ciąg dalszy kurs spada bo inwestorzy są pazerni i dlatego nie kupują na obecnych poziomach XD coraz lepsze teorie. Jedno jest pewne na pewno niezrealizowane obietnice nie maja wpływu na kurs winne są trole z forum... Kabaret
  • Re: Buahahahahaha brawo for brawo zbynio Autor: ~mr [77.111.245.*]
    Weź gimbie wypiierdalaj stąd bo żebrzesz o akcje na kolejne kółko jak największy lump.

Nie podoba się forek to wypad.

A przy następnym wpisie daj więcej XD
    XD XD Brawo pokazałeś wszystkim, że jesteś wsiowym prostakiem któremu puszczają nerwy :) żebrze o akcje które mogę kupić na obecnych poziomach od roku ... Chłopie zwyczajnie po ludzku mi cię żal. Kończę dyskusje. W następnym wpisie użyj więcej przekleństw i inwektyw jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości że jesteś zwykłym burakiem.
  • Re: Buahahahahaha brawo for brawo zbynio Autor: ~janekfranek [88.156.130.*]
    Żartujesz?
    Przecież to fanatyk, a ci są najbardziej niebezpieczni...

Chłopak tonie w szambie a nadal krzyczy, że bierze relaksującą kąpiel.

Ja wiem, że zakład bym wygrał (w sumie od dawna wygrałem), ale on by znalazł kolejne 100 powodów, dla których zakład byłby nieważny :)
[x]
FOREVEREN -0,33% 2,98 2025-10-14 15:57:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.