Gwarantujesz że zapłacisz nam po 10 gr za akcję jak pomożemy ci odwołać zarząd. Zaręczasz ze nasz na to fundusze.Wytłumacz mi proszę dlaczego to chcesz zrobić? Zamiast płacić nam po 10 gr zbierz z parkietu brakujące akcje i sam odwołaj zarząd. Do 10 gr spokojnie zbierzesz brakujący pakiet i taniej to wyniesie .
Na to już cwaniak mitoman oszusta silver już nie potrafi odpowiedzieć bo od początku uważam ze jego aktywność na forum za zadanie ma wybadanie ile słabych rak ma jeszcze akcji i gimnastykę robi Henio/spekula się dowiedzieć tego i wyleszczyc
Jeśli sam siedzisz za kierownicą to Ty decydujesz jak jedziesz , a na zabranego to musisz się liczyć że to ryzyko , nie możesz panować nad pojazdem , ilu zginęło niewinnych ludzi z tymi którzy chcieli się pokazać co to oni potrafią .
Mam środki ci co są w porozumieniu wiedzą o tym jaką mam firmę nie kupię akcji inaczej jak po odwołaniu zarządu bo z moich obliczeń popierających obecny zarząd jest około 40% akcji i jak zacząłbym kupować to oni również i zostałbym z dużym pakietem akcji kupionych po 10 groszy bez objęcia zarządu więc wydałbym kasę bezcelowo.
A czy białe myszki są może teraz z toba w pokoju? Albo czy może słyszysz jakieś głosy? Często tak masz ze usiłujesz na forum wmawiać ze chcesz przypadkowa spółkę z gpw przejąć? XD serio takiego przypadku to jeszcze nigdy nie widziałem haha serio czas na odwyk kolego
Udajesz akcjonariusza doktora chociaż poprawnie to mówimy lekarz bo doktorat można mieć z dowolnej specjalizacji ty masz jak widać z badania białych myszek przynajmniej tak ci się wydaje. Wydaje ci się również że masz akcje APIS chociaż robisz wszystko by spadały zamiast rosnąć tak więc to ty idż się leczyć i to pilnie.
Kupuj to będzie rosło ponoć stać cię ciagle sypia na lewo samo wpada każda ilość jak byś zaczął kupować to 50% było by twoje do walnego na które czekasz a które nie jest nawet zapowiedziane urojenia pełna geba haha ile jeszcze przypadkowych spółek z gpw tak chcesz teraz przejąć?
Jednak udziela ci się od białych myszek myślisz że jak zacznę kupować na giełdzie dużo akcji to kupiłbym do 50% taniej niż po 10.groszy to kompletnie nie znasz się na giełdzie ja byłem na giełdzie jak było 10 firm więc mnie nie ucz kiedy mam kupować by osiągnąć zamierzony cel. Wydanie na zakup pakietu kontrolnego 4 milionów jeżeli firma warta co najmniej 20.milionów to dobra inwestycja ale pod warunkiem zmiany obecnego beznadziejnego zarządu który sprzedawał własne akcje po 3 grosze by uzbierać parę groszy na bliżej nieokreślony cel zaniżając wartość spółki.
Albo znajdź odwagę w gaciach i po prostu zadzwon do ozieblo ze odkupisz od nich wszystko po 10gr No chyba ze wszystko co piszesz na bankierze jako urojony mylioner to tylko i wyłącznie paskudne cyniczne oszustwo haha
Masz moją ofertę przed walnym jeżeli Pani A.S oraz Henio oddadzą wszystkie akcje to wchodzę w to pod warunkiem że pierwsze zapoznam się ze stanem spółki szczególnie zapasami zdeponuję kasę u notariusza i kupuję po 10 groszy. To że jestem na giełdzie już dawno to masz dowód akcje banku śląskiego sprzedawano po 50 zł ale tyko po trzy na osobę na sesji wrosły do 500 zł możesz sprawdzić oczywiście było to dawno może byłeś jeszcze w pieluchach.
Dnia 2023-05-27 o godz. 15:04 ~Silver napisał(a): > Masz moją ofertę przed walnym jeżeli Pani A.S oraz Henio oddadzą wszystkie akcje to wchodzę w to pod warunkiem że pierwsze zapoznam się ze stanem spółki szczególnie zapasami zdeponuję kasę u notariusza i kupuję po 10 groszy. > To że jestem na giełdzie już dawno to masz dowód akcje banku śląskiego sprzedawano po 50 zł ale tyko po trzy na osobę na sesji wrosły do 500 zł możesz sprawdzić oczywiście było to dawno może byłeś jeszcze w pieluchach.
Tak,tak a świstak itd.Oczywiście osoby w porozumieniu tez juz nie kupują bo henio się zorientuje ze chcesz go wyd mac i zacznie skup.Pozwólcie nam maluczkich zebrać jeszcze trochę po 3 gr bo nie chcecie więcej zarobić tak wynika z twoich wypocin.