Piszesz dziwne. Masz jakąś wersję dlaczego taki obrót? Oczywiście wuj napisze że ruszyła wytwórnia papieru toaletowego. Ale rzeczywiście obrót bardzo wysoki. Z drugiej strony można przerzucać papiery z wora do wora
Dnia 2023-05-27 o godz. 09:18 ~sda napisał(a): > Piszesz dziwne. Masz jakąś wersję dlaczego taki obrót? Oczywiście wuj napisze że ruszyła wytwórnia papieru toaletowego. Ale rzeczywiście obrót bardzo wysoki. Z drugiej strony można przerzucać papiery z wora do wora
wuj potwierdza:) coś się dzieje w firmie może prezes doznał objawienia mocy :):):):) i teraz jak tytan dźwignie kurs na pełnego 1 zyla :)):):) ja rozważam utopienie znaczy zainwestowanie :):):) pieniędzy co mi z komunii zostały :):):) ale już tyle razy straciłem na redaniu że się boję;/;/;/ mimo że sentyment nadal jest :):):) walczę jak pudzian ze szpilką coś za ciosem krew się leje, publiczność wyje i tupie prawie jak w pulp fiction :):):):) albo w wiedźminie:):) nara
Dnia 2023-05-27 o godz. 16:55 ~Optymista napisał(a): > Trudno wnioskować, ale transakcja była ustawiona. Po co? Nie mam pomysłu...może ktoś musiał komuś kasę oddać :-)