aż miło patrzeć. Walcie PKC i się tratujcie. Ja odpalam popcorn. :D Jak widzę niektórych poziom intelektualny, to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Uwalcie nawet do 30 groszy i wiedzcie, że to nic nie zmieni. :) Może na chrupki zarobicie.
przeca wieszcze nad wieszczami :) informowali ze juz posprzedawali :) ze juz koniec wzrostow, i juz wyszli z papiera :) zara bedzie .... lament o wodospadach :)
Dero ty gorzej niz leszcz jedyne co syf potrafisz robić, jak dziecko zrobil sobie zabawę drukując posty jaktrol i zasypuje dyskusje, dobrze że są grupy tam normalna dyskusja a tu wycie. Zagladam po czasie a ten smieci nie warto nic rzeczowego pisać skoro wolicie syf. A informacji napływa tylko szkoda tu pisać, można się posmiac.
Ludzie wy nie potraficie dyskutować jak ludzie. Tylko leszcz, odpal, okazja, jazda, rakieta.
Miałem zacząć ciekawą dyskusje odnosi informacji co ludzie z grupy pozykali napewno ciekawa ale odechciało mi się.
Niech wam dero nawija makaron o leszczach.
jeden z sensownych postów, zabawa w pisanie bzdetów tu jest popularna; co do spółki zobaczymy co się wydarzy, ja jestem dobrej myśli o ile zarząd spółki zacznie lepszą komunikację z akcjonariuszami
Qwe...
Masz rację. Co prawda miałem tutaj pare merytorycznych dyskusji, więc po prostu nie powtarzam się i wyrażam swoje emocje w ten sposób, ale rzeczywicie, potrzebne to nikomu nie jest. Pora ograniczyć forum bankiera i po protu obserwować spółkę. Dzięki za kubeł zimnej wody na łeb.