Zarząd NTT System S.A., stosownie do treści art. 160 ust. 4 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi (Dz. U. 2005 Nr 183, poz. 1538, z późn. zmianami), informuje, iż w dniu 6 listopada 2008 r. do NTT System S.A. wpłynęło zawiadomienie wystosowane przez Członka Rady Nadzorczej NTT System S.A., o tym, iż w wyniku transakcji sesyjnych zwykłych na GPW w Warszawie S.A. w dniach 29-30 października 2008 r. Członek Rady Nadzorczej NTT System S.A., zawarł transakcję sprzedaży 54 837 (słownie: pięćdziesięciu czterech tysięcy osiemset trzydziestu siedem) akcji NTT System S.A. po średniej cenie 1,32 zł (słownie: jeden złoty trzydzieści dwa grosze) za jedną akcję. Łączna wartość transakcji wyniosła 72 635,35 zł.
Najpierw piszesz ze to byly czlonek teraz ze dal plame , przestan naganiac. Prawda jest naga, sprzedal przed wynikami wiec co mamy myslec wyniki do kitu
Kurcze jak z zarządu sprzedają to najlepiej nie jest. Przynajmniej już wiadomo kto zwalił kurs bo przy ilości akcji ponad 50tys to trzeba sprzedawać z tydzień. Obecna cena to jest już przy wynikach ujemnych a takich mam nadzieje że nie będzie.
pomyślcie racjonalnie, w spółce jest wszystko jak należy, kolejny przetarg na kilkanaście milionów wygrany, na ale zaraz powiecie facet z rady sprzedaje kurs bardzo nisko - i o to chodzi swaniakom, skupić jak największą ilość akcji od kogo ? właśnie od leszcza, wystraszyć go, pokazać, że spółka jest nic nie warta, kryzys na świecie..............itd
p.s.
jacer jest zapakowany w ntt lecz już nie ma cierpliwości i dla tego tak pisze, ale osobiście zna wartość spółki
az tak boicie sie krytyki? to powiedzcie czemu akcje spolki co przynosi zyski ,ma zamowienia, spadly ponizej jej wartości 1,50 cena akcji?. Napewno nie przez moja krytyke tylko ludzie widza lepiej
A co Ci przeszkadza? Pisze to co myśli, jego sprawa. Ja myślę, że kupię jeszcze ntt po 1,20pln obserwuję i czekam. Wynik za 3kw około 0 lub nawet ujemne. Pożyjemy zobaczymy:)