Chyba inwestorom nie spodobało się ESPI o zmianie adresu, a to przecież dobra wiadomość. Teraz kolesie z Laurena, Yoshi i Poly będą siedzieć w jednym pokoju. Nie muszą do siebie chodzić( zedrą mniej butów) ani dojeżdżać( paliwo). Same oszczędności. Teraz wygodniej debatować nad strategią "rozwoju". Może wymyślą połączenie z Yoshi? No wtedy Lauren można by nazywać holdingiem. Akcje holdingu to bym kupił nawet po 2 zł:))) No, panowie z Pułku Piechoty pomyślcie. Oczywiście włączyło mi się szyderstwo, bo ich działania to jest kpina z inwestorów. Sławek Mucha? Aaaa, wiem. Był tu taki inwestor. Kupił mega pakiet po 5gr, sprzedał po 20gr i napisał 3 tomy postów o Laurenie:) A kurs? Leci znowu na pysk. Podaż wyraźnie większa niż popyt. Coś śmierdzi czy ktoś się bawi?
Ładnie towarzystwo wywala papier i zaś wspinaczka od nowa. Mam dość już tej spółki. Ostatnio myślałem że już w końcu na stałe zostanie powyżej 10 groszy a tu lipa. Jak zwykle zarobili kółkowicze i cwaniaki... Ile jeszcze tych wspinaczek tutaj będzie? Kiedy zakończenie połączenia?
Tutaj jeden wyraźnie powiedział. Wszystko jest robione bardzo powoli. Proces będzie trwał jeszcze z 2-3 lat zanim coś ruszy. Im się nie spieszy i na niczym im nie zależy.
Faktycznie Poly zamieścił takie info. Zależy na ile one jest istotne i co rozumieją przez sklepy partnerów bo jak będzie do dividie to masakra. Aczkolwiek jest ruch dzisiaj większy w obrocie.