Jak widać adoracja kółka trolli spadziowych działa i waruje na forum 24/24. Co tu robicie jak spółka wg was to wałek??? Znowu będzie jeden z drugim majaczył o ostrzeganiu przed kupnem ??? A kto wam każe miśki to kupować? Siedzicie przed kompem i tylko wątki zakładacie durne licząc na kolejne kółka. Trochę się wysilcie intelektualnie bo teraz to dziecinadę robicie.
Dnia 2023-05-25 o godz. 17:55 ~Gość napisał(a): > Jak widać adoracja kółka trolli spadziowych działa i waruje na forum 24/24. Co tu robicie jak spółka wg was to wałek??? Znowu będzie jeden z drugim majaczył o ostrzeganiu przed kupnem ??? A kto wam każe miśki to kupować? Siedzicie przed kompem i tylko wątki zakładacie durne licząc na kolejne kółka. Trochę się wysilcie intelektualnie bo teraz to dziecinadę robicie.
Czyli wg ciebie nikt nie powinien przestrzegać innych przed spółka na której sobie grane wały od wielu lat, żebyś ty z innymi mógł robić wałek na kolejnych naiwnych nie ??
A czy ja kogoś namawiam na kupno ????? Nie obrzydzam spółki ani nie zachwalam. Poczekajmy na efekty zapowiedzi strategii spółki. Bez ujadania i jęczenia jak to robią inni.
I oto cały akcjonariat który potrafi przewidzieć przyszłość spółki a ja nie wiem co będzie kiedy podadzą raport finansowy za II kw. Widać mafia dalej rządzi spółką.
Dnia 2023-05-25 o godz. 17:57 ~Gość napisał(a): > Jak się handluje swoimi akcjami i przewala papier to cuda na takim wolumenie można zrobić. Poczekamy na wyniki za kilka miechów i wtedy podyskutujemy.