• Debiutuje Yupitergrad 2 od Gamedust. Autor: agencjapandl [91.222.127.*]
    Debiutuje Yupitergrad 2 od Gamedust. Miesiąc sprzedaży na wyłączność kupiła platforma PICO

Flagowy tytuł giełdowego producenta gier VR debiutuje w pierwszej kolejności na platformie należącej do właściciela serwisu TikTok. Po 30 dniach wyłączności planowana jest premiera gry Yupitergrad 2: The Lost Station na innych platformach, m.in. Meta Quest, Steam (PC VR) i HTC Vive XR Elite.

– Jesteśmy podekscytowani globalną premierą drugiej odsłony naszej gry Yupitergrad, która w pierwszej odsłonie sprzed dwóch lat na platformę Oculus – obecnie Meta Quest – wciąż utrzymuje bardzo wysoką średnią ocen 4,7 w skali 0-5 i jest jedną z najlepszych i najdłużej wspieranych gier VR. Jakość jest naszą wizytówką i cieszy nas, że w szczególny sposób, poprzez wykupienie czasowej wyłączności, docenili ją także eksperci Pico. Yupitergrad 2: The Lost Station ma bardzo duży potencjał sprzedażowy i liczymy, że będzie napędzał wyniki finansowe Spółki przez dłuższy okres – mówi Paweł Flieger, Prezes Zarządu Gamedust SA.

https://pandl.pl/debiutuje-yupitergrad-2-od-gamedust-miesiac-sprzedazy-na-wylacznosc-kupila-platforma-pico/ 
  • Re: Debiutuje Yupitergrad 2 od Gamedust. Autor: ~Kr [37.248.160.*]
    Ale kupują:))) aż czerwono:)) ja też chciałem kupić Ale nie dostałem trzeba 4dni stać w kolejce :))
[x]
GAMEDUST 0,68% 0,07 2025-10-02 15:02:59
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.