Autor: ~Makler1 [188.146.114.*] 2023-05-24 17:45 Opublikowano przy kursie: 2,45 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00% Re: Lecimy na zeta
Ja sprzedałem swoje powyzej 5 teraz czekam na 70 groszy. Uchodzi powietrze z baloniska
Autor: ~ce [185.119.209.*] 2023-05-23 10:50 Opublikowano przy kursie: 2,50 zł , zmiana od tamtej pory: -2,00% 150 gr tam się spotkamy zaniedługo magony tak wyszlo====================
a potem nizy na zeta i się kupi za grosze smiecia
Jeszcze ktoś chce kupić nic nie wartego śmiecia ?? hahaha
Makler jeszcze więcej jadu musisz wylewac codziennie !!! by dopiać wreszcie swego i jak najtaniej kupić.
Ja to przy Tobie jestem frajer tylko 10k kupilem tydzień temu po 2,19 - 2,20 ale nigdy tak nie szkalowałem firmy która chcę kupować i nie oszukiwalem innych by mi sprzedali.. ale działaj dalej skoro masz takie metody może ktoś się jeszcze da nabrać.
Nie wiemy co prawda po ile chce kupić Bin ale sadząc po tym co pisze to on chyba chce by mu dali za darmo. Jak na kogoś z najwyższym wykształceniem Bin przebija to wszystkich najnowszymi wieściami z sypialni... lub od wdowy po świętej pamięci prezesa PBG szukającej pieniędzy z przestępstwa !!:
Autor: ~Bin [89.77.195.*] 2023-05-23 22:13 Opublikowano przy kursie: 2,55 zł , zmiana od tamtej pory: -3,92% Re: Wiedza
Puknij się w łeb.... Wszyscy o tym mówią, że wdowa po Wiśniewskim szuka swojej kasy po mężu ....
Autor: ~Bin [188.146.126.*] 2023-05-24 21:59 Opublikowano przy kursie: 2,45 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00% Re: Wiedza
Niech Łukaś się martwi czy Tamara jest zadowolona bo po psychotropach jest kiepsko z moźliwościami i jeszcze Tamarka cicho-duppo dajka znajdzie sobie zastępstwo hahaha
Dnia 2023-05-25 o godz. 12:37 ~Marek napisał(a): > ...sypania
Tylko dodam że dzisiaj zamiast sypania ... drążyli skały.... choć niestety dla nich okazało się że w górę...
Autor: ~ce [185.119.209.*] 2023-05-29 12:57 Opublikowano przy kursie: 2,41 zł , zmiana od tamtej pory: 4,98% kropla drązy skałe
Dnia 2023-05-29 o godz. 12:03 ~Marek napisał(a): > Rynek niech widzi co chce, przebij sie wreszcie przez te ukryte zlecenia zakupu i zbij kurs choć do tego jak ostatnio kupiwałem 10k po 2,19-2,20. Ja nie mam zamiaru tracic na to akcji, zrób to swoimi na co jeszcze czekasz dwóch glupich ukrytych zleceń zakupu nie potrafisz przebić ??
kropla przebije skałe a co dopiero te twoje gupoty pisane w koło macieju. niech drązy krola a tama puści w swoim cosie
Autor: ~Marek [141.0.13.*] 2023-05-29 16:27 Opublikowano przy kursie: 2,53 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00% Re: Och zabrali wam znów zabawki aż do 2,50 ??
Och widzę że drążenie skał idzie wam coraz lepiej już 2,53 drążycie !!
Autor: ~KrólArtur [89.69.164.*] 2023-06-13 12:04 Opublikowano przy kursie: 2,41 zł , zmiana od tamtej pory: -3,73% Re: A gdzie budowa fabryki w Kleszczowie ?
Dnia 2023-06-13 o godz. 08:25 ~De napisał(a): > Niech w końcu Artur będzie męźczyzną i przyzna się, że tylko ściemnia nie ma akcji i pracuje na zlecenie
Nie mam akcji i mieć nie będę. Pracuję na zlecenie, ale tylko swoje. Ani fabryki, ani pozwolenia nie ma i nie będzie. Jedyne co będzie to syndyk, chyba, że mecenas go uprzedzi.
Mieliśmy nie robić Artur już wg Ciebie Wagonów i na nich nie zarabiać. Robimy zarabiamy na wagonach osobowych a teraz będziemy też robić towarowe niedługo kupimy udziały w ZNTK poczekaj za rok zobaczysz że się myliłeś.
Zafakturowana połowa wagonu (jednego) przez 8 miesięcy i Ty mówisz, że robicie wagony? Skończcie chociaż śrutowanie tych dwóch co stoją na hali. PKP nie płaci za przestoje, a kredyt trzeba spłłcić.
Dnia 2023-06-14 o godz. 11:14 ~KrólArtur napisał(a): > Zafakturowana połowa wagonu (jednego) przez 8 miesięcy i Ty mówisz, że robicie wagony? > Skończcie chociaż śrutowanie tych dwóch co stoją na hali. PKP nie płaci za przestoje, a kredyt trzeba spłłcić.
Artur nie stresuj się tak wyluzuj są wakacje... Jedz na urlop potem drugi.. Przyjdź tu za rok zobaczysz na jakim etapie jest Compremum.. po co się tak denerwujesz ja mam akcje i nie mam problemów.
Dnia 2023-06-15 o godz. 16:15 ~Kr napisał(a): > Dnia 2023-06-14 o godz. 11:14 ~KrólArtur napisał(a): > > Zafakturowana połowa wagonu (jednego) przez 8 miesięcy i Ty mówisz, że robicie wagony? > > Skończcie chociaż śrutowanie tych dwóch co stoją na hali. PKP nie płaci za przestoje, a kredyt trzeba spłłcić. > > Artur nie stresuj się tak wyluzuj są wakacje... > Jedz na urlop potem drugi.. > Przyjdź tu za rok zobaczysz na jakim etapie jest Compremum.. po co się tak denerwujesz ja mam akcje i nie mam problemów.
Uwierz mi, że nie mam powodu do stresu w przeciwieństwie do Ciebie. Pozwól, że sam będę wybierał czas na wypoczynek. Widzę natomiast, że Tobie zajęło ponad dobę, żeby zapoznać się i przemyśleć odpowiedź dla mnie. Czyżby myślenie sprawiało Ci ból?
Dnia 2023-06-15 o godz. 19:16 ~KrólArtur napisał(a): > Dnia 2023-06-15 o godz. 16:15 ~Kr napisał(a): > > Dnia 2023-06-14 o godz. 11:14 ~KrólArtur napisał(a): > > > Zafakturowana połowa wagonu (jednego) przez 8 miesięcy i Ty mówisz, że robicie wagony? > > > Skończcie chociaż śrutowanie tych dwóch co stoją na hali. PKP nie płaci za przestoje, a kredyt trzeba spłłcić. > > > > Artur nie stresuj się tak wyluzuj są wakacje... > > Jedz na urlop potem drugi.. > > Przyjdź tu za rok zobaczysz na jakim etapie jest Compremum.. po co się tak denerwujesz ja mam akcje i nie mam problemów. > > Uwierz mi, że nie mam powodu do stresu w przeciwieństwie do Ciebie. Pozwól, że sam będę wybierał czas na wypoczynek. > Widzę natomiast, że Tobie zajęło ponad dobę, żeby zapoznać się i przemyśleć odpowiedź dla mnie. > Czyżby myślenie sprawiało Ci ból? >
Och zbyt długo Ci odpowiadałem teraz odpowiem szybciej bo wyjeżdżam na weekend miłej zabawy i mniej stresu z powodu braku akcji Compremum Ci życzę. Ja jak już pisałem czuje się ze swoimi akcjami dobrze ... ba zostawiam Ci na jutro jedno maleńkie moje zlecenie zakupu jeśli dobrze zbijesz kurs jutro to sobie dokupię akcji jeszcze raz miłego weekendu.
Marek a nie uważasz, że głęboko zastanawiający jest spokój Kr, tak jakby celowo tu pisał w imieniu zarządu, żeby wszystkich uspokoić. Dużo firm boryka się z różnorakimi problemami, był covid, jest inflacja itd. a ten udaje, że w Compremum wszystko jest kolorowo, jakby się czegoś nawwciągałł albo faktycznie pisze w imieniu zarządu.
Bin jest jedna zasadnicza różnica między Tobą i tobie podobnymi a KR:) On pisze że ma dużo akcji, w związku z tym wierzy w spółkę która zainwestował, natomiast Wy akcji nie macie ponieważ spółka jest jakby tak zebrać wasze wpisy najgorzej zarządzanym podmiotem na GPW:) ale siedzicie od rana do wieczora i o niej piszecie:) mam pytanie na których jeszcze spółkach w których nie masz akcji siedzisz na forum i tworzysz multum postów? Podziel się proszę....
Hahaha bardzo mnie interesuje temat budowy fabryki w Bogumiłowie ale Ty i paru innych wysłanników Fojta próbujecie zbagatylizować to, że nic nie dzieje się w sprawie projektu i Pbn. Nieładnie tak manipulować na zlecenie.
Bin doskonale wiemy co Compremum już zrobiło najważniejsze: kupili działkę, dostali ulgę podatkową na prawie 90 mln w Łódzkiej SSE, zawarli umowę jak będzie wygladać struktura akcjonariuszy po 45% Compremum i Durapower, 10% Elmodis
Wiemy też że Durapower przeprowadziło emisję akcji dla Banpu Campany i w komunikacie uzasadniającym emisję zawarli informacje że będzie przeznaczona na Fabrykę w Polsce i drugą w Tajlandii
Gdy Compremum dostanie pozwolenie na budowę to będziemy wiedzieć jeszcze więcej...
Bin a ty jakie masz informacje popierające Twoje domysły że Compremum nie ma zamiaru budować fabryki ?
Wiemy też że to Durapower spowodowało wielomiesięczne opóźnienia bo bali się wojny w Polsce.
Teraz skoro już przeprowadzili emisję akcji i nadal chcą budować w Polsce z Compremum to bedą budować bo kto im zabroni ? Ty z Arturem ?
Dnia 2023-06-16 o godz. 13:35 zakar napisał(a): > Wiemy też że to Durapower spowodowało wielomiesięczne opóźnienia bo bali się wojny w Polsce. > > Teraz skoro już przeprowadzili emisję akcji i nadal chcą budować w Polsce z Compremum to bedą budować bo kto im zabroni ? Ty z Arturem ?
No tak. Za opóźnienie winny Durapower. To tak jak z PLK, Intercity i Solino. Compremum zawsze coś lub ktoś przeszkadza. A oni to chodząca perfekcja. Szkoda gadać.
Bin wielokrotnie to było podawane po wybuchu wojny na Ukrainie Durapower zastanawiało się czy inwestować w ogóle w Polsce czy będziemy tu mieli wojnę z Rosją... czegoś tu nie rozumiesz ? Od dawna Cię namawiam nie inwstuj w Compremum pod żadnym pozorem nie lubisz tej firmy masz do tego prawo. Co najwyżej przyjdź tu w przyszłym roku przekonać się czy miałeś rację czy fabryką magazynów energii jednak się buduje. Napewno znajdziesz lepsze inwestycjie dla siebie!! Życzę powodzenia !!
Kim Ty jesteś, żeby mi mówić co mam robić. Nie musisz odpisywać, nikt Cię nie zmusza, tym bardziej, że nie potrafisz napisać nic merytorycznego. Fojt Cię opłaca i tyle.
Bin doskonale wiemy co Compremum już zrobiło najważniejsze: kupili działkę, dostali ulgę podatkową na prawie 90 mln w Łódzkiej SSE, zawarli umowę jak będzie wygladać struktura akcjonariuszy po 45% Compremum i Durapower, 10% Elmodis
Wiemy też że Durapower przeprowadziło emisję akcji dla Banpu Campany i w komunikacie uzasadniającym emisję zawarli informacje że będzie przeznaczona na Fabrykę w Polsce i drugą w Tajlandii
Gdy Compremum dostanie pozwolenie na budowę to będziemy wiedzieć jeszcze więcej...