Ten uciekinier wczoraj wystawiał na zamknięciu 13k akcji PKC dzisiaj juz 14.234 dokupił więc 1234 sztuki i nadal usiłuje straszyć choć widzi że nit się na to na zamknięciu nie nabiera.
Ależ mogą tyle że ten jegomość akurat kupuje dzisiaj dokupił ponad 1200 akcji.
Pamietam jak sypali tydzień temu po 20k pkc po 2,19 - 2,20 sam wtedy kupowalem 10k. Moga sypać ile chca nikt im nie zabroni tyle że dzisiaj kupowali ukrytymi zleceniami.
Ale nie ma sprawy możesz sprzedawać mi to na rękę haha
Makler syp nie krępuj się musisz szybciej zbijać kurs za kilka miesięcy będzie rozstrzygnięcie mediacji z PKP PLK i co najmniej 72 mln zł waloryzacji kontraktu musisz działać!!
Makler widziałeś kiedyś ile wyglada sprawdzenie karnetu ? Raczej nie !! kilka, kilkanaście sekund max. To zlecenie wisiało prawie 10 min automatycznie zostalo wycofane kilka sekund przed 17.
Makler naprawdę bedziesz tu udawać że był sprawdzany popyt ?? buhaha rewelka !!
No cóż to zbijanie kursu zaczyna się robić śmiesznie ale jak widzę łapki w dół choć potraficie dawać bo kursu w dół przy tak złej sesji gdzie cały świat spada nie dajecie rady ruszyć ostatnia transakcja ponad 2,5 godziny temu.... 1,1k akcji na +1,63% Brawo Wy !! A zegar tyka porozumienie z PKP jest właśnie negocjowane macie zamiar zbijać kurs jak Compremum dostanie waloryzację kontraktu na 72 mln zł ???
Hehe sie pelikany licytują o 1 % jak perła leży odłogiem 2 lata. Widać coś jest na rzeczy skoro takie perspektywy wg N aganiaczy a rynek nie wierzy w to bajdu bajdu. Fabryki pieczarkarnie kurze fermy ofermy wiatraki waloryzacje wagony koleje rury hehe ..a kurs wycenia te PERSPEKTYWY.
Brawo Makler bylo to powiedzieć wcześniej moze bym cos kupil zawiodlem sie na tobie czekam nadal na obiecane przez Ciebie sypanie byle w dół pamietaj !!
Czekam od czasu jak kupowałem po 2,19 -2,20 i przyznałem się do tego a Ty mnie wyśmiałeś... czeka i czekam obiecywałeś przynajmniej 2 zł i co ?
Skończyles juz sprzedawać ? Akcji zabrakło ? Namów jeszcze kogoś !!
Winieneś mi jakiś procent że dzięki mnie udało Ci sie kupić taką perłe po 2,19. :) .
Nikt nie docenia mej cieżkiej pracy. Przecież dzieki mnie te zacne akcje przechodzą w silne ręce Marka i innych GRUBASÓW
Tak samo pisali na Sunexie jak chodził po 4,0 zobacz gdzie jest dzisiaj kurs trollu, na OTL jak był po 5 kiedy konsolidował zadłużenie sprzedając aktywa, wrócimy do dyskusji za dwa lata dzbanie
Za 2 lata Compremum może też być już zaorane. Ta firma to firma jednego kontraktu gsmr. No chyba, że w przyszłej fabryce w Kleszczowi będą naprawiać te 14 wagonów. Hahaha
Szymański nie ma udzialow w żadnej ze spółek ani w Faradise Energy ani w Faradise SA nie ma tez w SPC-2 nie jest tez pracownikiem w żadnej ze społek. Wiec nie pisz tu nowych wiesci z jego sypialni !! Ale moze masz jakies istotne wiesci z sypialni Raubo ?? One moga mieć znaczay wpływ na kurs buhaha !!
Bin chce nas zagadać zamiast sprzedawać nam akcje obroty to niecale 10k zł szkoda czasu na opowiastki Bina z róznych sypialni bo tylko takie istotne informacje on nam tu serwuje ... dziś już nic nie kupimy miłego weekendu wszystkim życzę!!
Tam też jest powiedźmy jest dorodnie ale zdecydowanie ciekawszym tematem jest ile Szymański kasy ma na szwajcarskim koncie albo na Szeszelach, zresztą jedno i drugie na Sz.
Zakar w sumie to o jakich przestępstwach Wiśniewskiego Ty piszesz ??? bo ulice w Kijowie mówią o innym panu, który robił jakieś dziwne rzeczy z pieniędźmi.
A od tego, żeby informować wdowę to są stosowne instytucje.
To Ty od trzech już ponad lat jak bracia Andrzejkowie sprzedawali Pobud piszesz o Prezesie PBG św. pamieci, o przekretach tego PBG na Ukrainie a teraz dołożyłes do tego wdowę która szuka tych kradzionych pieniędzy nie ja !!! ... ja mam w nosie Twoje PBG nigdy tam nie byłem akcjonaruszem i nie gadaj już ze mną rozmowy o sypialnianych aferach i wdowach które szukają kradzionych pieniędzy z przestępstwa mnie nie interesuja na temat Compremum nie masz nic do powiedzenia nie bede tracił na Twoje głupie zagrywki czasu. Chcesz zbijac kurs Compremum to zacznij sprzedawc a sypialniane "ciekawostki" nas tu nie interesują koniec rozmowy!
Oczywiście masz rację sprawa Pbg jest do wyjaśniwnia przez stosowne instytucje. Z Compremum połączenie jest przez osobę mecenasa Szymańskiego.
W temacie Compremum to raczej prezes Fojt powinien mieć coś do powiedzenia np. jakie są plany co do fabryki w Kleszczowie lub czy wogóle jakieś są albo czy w związku z kontraktem Gsmr została utworzona rezerwa ???
Bin Ty leniu spawdź akcjonariat mecenas Szymański nie ma akcji Compremum przynajmniej nie wiecej niz 5% nie gadam juz z Toba bo jesteś bardzo niemadry !!
Marek jak miło że się o mnie troszczysz wow !! Nie wiem po co Ty tu jesteś ale ja po to by kupować, wiec nie nartw się o mnie pogadamy w przyszłym roku kto miał rację a teraz po prostu mi sprzedaj to co masz skoro nie chcesz swoich akcji Compremum. Obroty na poziomie 10k dziennie... to śmieszne a przecież obiecaliście sypać/wywalać w dół !!!