Wyszedłem po wpisach Twitter i blokadach Autor: ~Truman [185.66.68.*] 2023-05-24 13:57
Wg mnie nagonka od JAG i MrBananaTrader z Twittera pod wczoraj ustawione pakiety.
Wolę wyjść przed nimi. może trochę podbiją żeby wyjść dużymi pakietami.
Może wrócę, dziękuję za szybkie 30 proc
Udało się tobie rozreklamować dwie strony internetowe, które jak domniemam, poświęcone są sprawom giełdowym. Domniemam, bo poświęciłem im niewiele czasu, ale na jednej zauważyłem, że piszą o bardzo dobrych wynikach Sedivio. I dobrze, ze piszą bo o dobrych spókach należy pisać i polecać do obserwacji. a jak ktoś zdecyduje, że warta jest zakupu to uczyni to.
Sedivio ma przed sobą bardzo dobry okres, z nowymi rekordami w zakresie przychodów i mam nadzieję, a wszystko na to wskazuje, że i zysków. Poczytaj raporty Spółki, to sam dojdziesz do takich samych wniosków. Moim zdaniem juz niedługo na kursie zaliczymy 20 zł, a po realizacji Crima wartość północy jest nieograniczona.
Perspektywy rozwoju, wzrostu przychodów i zysków to jedno.
Drugie to ilość akcji w obrocie. Tyle co nic. Brak podaży. Popyt napiera, a do 20 zł stoi kilka tysięcy akcji, w kilkunastu zleceniach.
Te zarobione przez ciebie 30%, to jest tylko. A tylko dlatego, że przed nami jeszcze bardzo duże wzrosty.