Czy tylko ja jestem poirytowany, ze jako inwestor w tej spółce, która obiecywała transparentność w kontaktach z nami i dużo informacji na temat projektów aby poczytać co się dzieje na bieżąco i jakie projektu realizuje za nasz hajs muszę zapłacić Karolowi dodatkowe pieniądze na twiterku?
Dnia 2023-05-24 o godz. 13:47 ~Poirytowany napisał(a): > Czy tylko ja jestem poirytowany, ze jako inwestor w tej spółce, która obiecywała transparentność w kontaktach z nami i dużo informacji na temat projektów aby poczytać co się dzieje na bieżąco i jakie projektu realizuje za nasz hajs muszę zapłacić Karolowi dodatkowe pieniądze na twiterku?
Tak, tylko Ty. Konto spółki jest za darmo. Jest to spółka transparentna i wg. mnie prowadzi jedną z lepszych polityk informacyjnych na NC i całej GPW. Skoro zamieszczasz takie wpisy, daj sobie spokój z giełdą, bo nawet nie znasz podstaw i jej zasad funkcjonowanie.
Friz nie pełni w spółce żadnych funkcji, a jego konto o które kruszysz kopie jest jego kontem prywatnym, więc robi sobie z nim co chce i akcjonariuszom nic do tego.
Jeżeli masz z tym problem, napisz do niego wiadomość prywatną, bo to jest forum spółki giełdowej.
Wiecie gość może czuć się dziwnie, osobiście też miałem wątpliwość, ale dobrze mu i mi to wyjaśniłeś, mam raporty giełdowe w następnym będzie to info i albo i nie będzie bo to prywatna inicjatywa jak piszesz. Generalnie chyba to dobre info, motywuje Karola do działania bo za darmo nie pracuje. Ciekawe czy coś napisał o batonach E. bo nowy produkt wpadł do Biedry na półki bez żadnego echa
Ok 800 osób korzysta z płatnej subskrybcji, a to dopiero początek, Frizu zgarnie jak piszą ok 12-8 tys pln na czystko mies., ma chłopak głowę na karku, żeby zadbał tak o nas akcjonariuszy