• Friz i płatna subskrypcja na Twitterze Autor: ~Poirytowany [5.173.57.*]
    Czy tylko ja jestem poirytowany, ze jako inwestor w tej spółce, która obiecywała transparentność w kontaktach z nami i dużo informacji na temat projektów aby poczytać co się dzieje na bieżąco i jakie projektu realizuje za nasz hajs muszę zapłacić Karolowi dodatkowe pieniądze na twiterku?
  • Re: Friz i płatna subskrypcja na Twitterze Autor: ~Gargamel [31.135.199.*]
    Dnia 2023-05-24 o godz. 13:47 ~Poirytowany napisał(a):
    > Czy tylko ja jestem poirytowany, ze jako inwestor w tej spółce, która obiecywała transparentność w kontaktach z nami i dużo informacji na temat projektów aby poczytać co się dzieje na bieżąco i jakie projektu realizuje za nasz hajs muszę zapłacić Karolowi dodatkowe pieniądze na twiterku?

Tak, tylko Ty.
    Konto spółki jest za darmo. Jest to spółka transparentna i wg. mnie prowadzi jedną z lepszych polityk informacyjnych na NC i całej GPW.
    Skoro zamieszczasz takie wpisy, daj sobie spokój z giełdą, bo nawet nie znasz podstaw i jej zasad funkcjonowanie.

Friz nie pełni w spółce żadnych funkcji, a jego konto o które kruszysz kopie jest jego kontem prywatnym, więc robi sobie z nim co chce i akcjonariuszom nic do tego.

Jeżeli masz z tym problem, napisz do niego wiadomość prywatną, bo to jest forum spółki giełdowej.
  • Re: Friz i płatna subskrypcja na Twitterze Autor: ~Ww [94.254.237.*]
    Wiecie gość może czuć się dziwnie, osobiście też miałem wątpliwość, ale dobrze mu i mi to wyjaśniłeś, mam raporty giełdowe w następnym będzie to info i albo i nie będzie bo to prywatna inicjatywa jak piszesz. Generalnie chyba to dobre info, motywuje Karola do działania bo za darmo nie pracuje. Ciekawe czy coś napisał o batonach E. bo nowy produkt wpadł do Biedry na półki bez żadnego echa
  • Re: Friz i płatna subskrypcja na Twitterze Autor: ~ArTi [5.57.194.*]
    Dziwi mnie ze zadnego info o batonach, przecież to chyba coś ważnego jesli wchodzi nowy produkt i czerpią z tego zyski
  • Re: Friz i płatna subskrypcja na Twitterze Autor: ~Ww [77.253.52.*]
    Hehe teraz coś Friz wrzucił, że też jest zaskoczony :)
  • Re: Friz i płatna subskrypcja na Twitterze Autor: ~ArTi [5.173.137.*]
    Ale nudy na tej spółce, kiedy coś tu się w końcu zacznie mielić
  • Re: Friz i płatna subskrypcja na Twitterze Autor: ~Ww [77.253.255.*]
    Ok 800 osób korzysta z płatnej subskrybcji, a to dopiero początek, Frizu zgarnie jak piszą ok 12-8 tys pln na czystko mies., ma chłopak głowę na karku, żeby zadbał tak o nas akcjonariuszy
  • Re: Friz i płatna subskrypcja na Twitterze Autor: ~Inw [94.154.26.*]
    Od poniedziałku w biedronie nowe donuty,bez konsetwantów,bez sztucznych barwników -pewnie w poniedziałek trochę odbije sie na cenie akcji
  • Re: Friz i płatna subskrypcja na Twitterze Autor: ~Rozum [31.0.126.*]
    Spółka kapitalizacja grubo ponad 100 mln a kręcą donatami i wafelkami w biedrze
    Parodja
[x]
EKIPA 0,00% 2,06 2025-09-22 16:43:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.