• No to zrzucił akcje Autor: ~fff [5.173.202.*]
    Z RADY NADZORCZEJ.
  • Re: No to zrzucił akcje Autor: ~helpi [5.173.126.*]
    Sądzisz? Wydaje się to nawet logiczne. Zobaczymy po zmianie akcjonariatu, czy piszesz prawdę.

Dla mnie istotne jest to jak Cena w piątek zamknie się na tygodniowym. Pisałem wcześniej, że obrona 33 zł teraz Wsparcie) jest kluczowa. Jeśli po takiej podaży "cena zwinie się do góry", to będzie to miało bardzo pozytywny wydźwięk, i perspektywa na kolejne Wzrosty.
  • Re: No to zrzucił akcje Autor: ~szakal [193.41.230.*]
    Dnia 2023-05-24 o godz. 16:10 ~helpi napisał(a):
    > Sądzisz? Wydaje się to nawet logiczne. Zobaczymy po zmianie akcjonariatu, czy piszesz prawdę.
    > >
    > > Dla mnie istotne jest to jak Cena w piątek zamknie się na tygodniowym. Pisałem wcześniej, że obrona 33 zł teraz Wsparcie) jest kluczowa. Jeśli po takiej podaży "cena zwinie się do góry", to będzie to miało bardzo pozytywny wydźwięk, i perspektywa na kolejne Wzrosty.

zobaczymy co dzisiaj na zamknięciu... dziwne sa tu jazdy na tym papierze... no ale zwykle, jak coś nie rośnie, to zaczyna spadać... zawsze będą chętni do sprzedaży, a jak kogoś ciśnie... to rzuci PKC...jakiś split by sie przydał tych akcji, albo jakiś animator z prawdziwego zdarzenia, bo po tej cenie to nie ma chętnych do handlu.
  • Re: No to zrzucił akcje Autor: ~szakal [193.41.230.*]
    i co mnie ciekawi, niby nie chcą ludzie kupować, ale nie chcą niby sprzedawać... no i ciekawe, co ze zwiększaniem zaangażowania w spółkę o jakim pisał jakiś czas temu główny akcjonariusz... niby perspektywy ok, każdy pisze, jaki to e commerce jest fajny i przyszłościowy... ale żeby sie garneli do kupowania papierów, to nie ma zbyt wielu...
  • Re: No to zrzucił akcje Autor: ~helpi [5.173.110.*]
    @szakal,

czego oczekujesz? Jaki cel twojego jęczenia? Zauważyłeś, że w 1 godzinie zrzutu ceny po otwarciu obrót był 500 tys. ... a teraz 15:30 jest 600 tys. zł? Jak myślisz. O co tu chodzi? ... Przypatrz się wykresowi. Czy tu same dzieci siedzą na walorze?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [198.8.85.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
ANSWEAR -1,02% 29,20 2025-09-17 16:48:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.