Czy to już szorowanie po dnie... otóż NIE! Można jeszcze niżej, co zostanie wkrótce przedstawione na widocznym wykresie. Gdzie się zatrzymamy? Na 130,- PLN... otóż NIE! Spółka ma potenciał, a 130,- to nie jest jej ostatnie słowo!
Caluję gorąco Kochane Robaczki i Kochane Chomiczki, Wasz Janek Franek
NIE. Najzwyczajniej uważam że polecą na łeb i szyję. Po publikacji wyników nie mam złudzeń. Wszystko.pl to dzidzia, przez pierwsze pół roku będzie robiła w pieluchy, a utrzymanie będzie kosztowało majątek. Poźniej nie wiadomo na co wyrośnie, może na pierdołę, może na bohatera. Comarch ma złe nawyki wynikające z obsługi molochów i spółeczek SP, stąd noje obawy.
Mam podobnie, nie mniej na razie mają kroplówkę z kiepskiej umowy, kapitał i majątek, ograniczyli koszty, kończy się inwestycja w data center w USA i będzie trochę wolnej gotówki i oszczędności.
Wszystko.pl traktuję jako demo produktów programowych dla podmiotów przystępujących do platformy, jako platforma sprzedażowa tego nie widzę, nie mniej zobaczymy co z tego wyjdzie.
Do trzeciego kwartału nie ma co się ekscytować i trzeba czekać w czerwcu na raport z maja, zobaczymy co przyniesie nam ten potworek.
Eh, te moje zamiłowanie do dziwnych spółek...