Witam na pokładzie. Mój autorski program do analizy "strzałów życia" właśnie wygenerował STRONG BUY! A tak serio, analiza volumenów nakazuje zainteresowanie Spółką. Takie volumeny zdarzały się w kluczowych momentach. Tym razem to sygnał kupna. Ogólnie AT wygląda obiecująco choć przy ograniczonej płynności należy zachować ostrożność. Skupiłem się na niewielkiej kapitalizacji (najmniejsza spółka po Infrze), która generuje zyski z działalności operacyjnej, zysk netto i dodatnie przepływy finansowe. Najmniejsza na całej GPW włączając w to NC. Jeśli do tego dołoży się fakt, że największe volumeny, w krótkiej historii Spółki, wygenerowane zostały przy cenach 7-11 złotych za akcję, mamy bardzo duże prawdopodobieństwo "dni odwrotu" i bardzo duży potencjał wzrostu. Do tego jesteśmy przy historycznych minimach więc stosunek zysk/ryzyko jest odpowiedni do zajęcia pozycji. Zaglądając głębiej w SF, widzimy sporą gotówkę na koncie (ponad 500 tys.), dodatnie przepływy finansowe i zyski na wszystkich poziomach. Dochodzi spora dynamika przychodów i brak stałych etatów co bezpośrednio wiąże koszty z generowanymi przychodami co daje bezpieczeństwo dodatnich przepływów i zysków w przyszłych okresach. Mamy także, w ostatnim okresie, regularne zakupy przez insaidera - Prezesa Zarządu i największego akcjonariusza. Na koniec przewidywana premiera na czerwiec tego roku....... Analizę zostawiam Wam. To moja prywatna analiza nie skażona brakiem sukcesów inwestycyjnych na tej spółce w przeszłości. Pozdrawiam.
I jeszcze jedno. Zapomniałem poprosić wszystkich tych, którzy nie od dziś śledzą Spółkę, o komentarz i podpowiedź jakich nie widzę ryzyk. Z góry dziękuję i życzę sukcesów inwestycyjnych.
Łoł !!!! Teraz to wygląda naprawdę dobrze. Czekałem na cofkę, ale widać siła papieru naprawdę spora. Duże volumeny na wzrostach, małe na spadkach, technicznie mega sygnał kupna. Kapitalizacja 4 mln. Zyski i brak długu. Gotówka w kasie. Prezes kupuje od pół roku. Prezesie czy coś duuuuuuuuuuuużego się kroi?