Cigames na czystym hazardzie wskoczył na ponad 1mld kapitalizacji . Podobnie Simfabric. Tu jest.......1 milion market capu, więc pole do wzrostó nadal co najmniej 200-300% i to w ramach mikrospekulacji typu odwrotne przejęcie czy ogłoszenie nowego projektu.
Ty zaś chyba pod względem bezczelności przebijasz Bagsika i Gąsiorowkiego wypisując, że wisisz na potężnej stracie. Nagania od dawna na spadki i pisze, że wisi na stracie. Swoje wpisy kierujesz chyba dla absolwentów szkół specjalnych i mieszkańców psychiatryków.
Dnia 2023-05-24 o godz. 11:38 ~Lol napisał(a): > Porównujesz całkowicie skompromitowaną spółkę bez zarządu sprzedającą komputery do CI?! Przebiłeś akcjonariusza xdd
Chyba nie znasz historii Cigames. :))) ...a historia lubi się powtarzać. Zapisz sobie ten post i odczytaj w dniu premiery LoTF :)))
akcjonariusz błaznowałeś tu kilka lat osiągając coraz wyższe levele desperacji w bajkach. Mam kilkadziesiąt tysi w plecy na tym i wbijam tu dla rozrywki głównie patrzeć jak chlewik pochrząkuje tratując twoje fantazje.
Motasz się w zeznaniach. To ty nie jesteś amatorem w odróżnieniu ode mnie? Nie zawisłeś ze stratną inwestycją? To ty jesteś inwestycyjny cwaniak, czy amator, bo pogubiłem się? Cytuję twoje słowa z wpisu zapoczątkowującego ten watek: "...Gdybym tu nie wisiał z mega stratą to bym też dorzucił do kociołka dla dreszczyku xd".
Nie drapać się ,,milionery na zasiłku,,
Jak chcecie w końcu coś zarobić na giełdzie to przesiądźcie na Warimpex.
Jest rekomendacja 13,99 za akcję a całkiem możliwe ,że na dniach podwyższą!
Obecnie kurs to 8 zeta.
Wybierajcie.
Wolicie igrać z ogniem na spółce z której włodarze rezygnują grupowo czy mieć akcje normalnej spółki z przychodami i rekomendacją o prawie 100 % wyższą od obecnego poziomu!!!
Odpowiedz milionerze na zasiłku ile masz co miesiąc nowego luźnego hajsu na wrzucanie na giełdę z prawdziwej pracy. Ja ponad 30K na samą giełdę, więc nie szczekaj groszowy naganiaczu.
Z izolatki to ty pokręcony umyśle zawodzisz. Sam sobie pomontuj i pomaluj modele. Odbarani i umoralni, to twój zaczadziały giełdą umysł. Dużych oczekiwań nie mam, bo to za młodu rodzice powinni wychowywać, a ty teraz to już zatwardziały...