• skills-profit i cfd.skills-profit Autor: ~ernestpalo [146.70.161.*]
    uważajcie na działalność tej firmy, giełda, krypto i wszystko gdzie można zmanipulować to będą to robić
  • Re: skills-profit i cfd.skills-profit Autor: ~kalolmatysi [146.70.161.*]
    Skills-profit ma dużo opinii dobrych, jednak powinni mieć jedną. albo nawet na minusie. nie zgadzam się z tym, z niczym co wyprawia ta firma. na początku jasne są wiarygodni, dałam się wciągnąć i omamić w ich obietnice,
    piękne słówka, niektóre nawet zachęcające i czułe. ale to tylko na początku.
  • Re: skills-profit i cfd.skills-profit Autor: ~karolmatysi [149.102.244.*]
    (.cd) po zmianie wartości konta, po pierwszym duzym przelewie na 20 tysiecy, tu zaczal sie juz naci. sk po zmianie anali. tyka,
    na jakas tam wazniejszą osobistosc. wszystko trzeba bylo predko robic, byc stale pod telefonem, bo inaczej marnuje czas kierownika ich callcenter a oni maja trad, erow z ktorymi warto wspolpracowac.
    pokrzykiwali mnie, kazali zaciagac pozyczki coraz to na nowsze inwestycje.
    w pewnym momencie nie mialam juz sily, chcialam zrobic przerwe w prowadzeniu konta u nich na platformie,
    odpoczac, wyplacic troche pieniedzy. no i tu pewnie juz wiecie co sie stalo, nie dalo sie, niby z mojej winy, ciagle niby robilam cos zle,
    a to za malo wplacilam, a to przelew nie dotarl i trzeba go zdublowac a oni beda szukac tego pierwszego,
    a to ominiemy temat pod at.ków i przelew na konto ksiegowej aby szybciej bylo i tak ciagle cos.

koniec koncow, po rozmowach tu (6.9.6.7.1.8.4.4.6) z praw. nikami potwierdzilam swoje pdejrzenia.
    zostałam oszu. kana, ogra. biona z pieniedzy, zmanip. ulowana i wszystko naraz., trochę wstręd do siebie, janse. nieprzespane dzisiatki nocy z natłokiem mysli i oskar. zania siebie samej - zdecydowanie, ale to na pewno znacie. ale tez jest juz po przeslu. chaniu, udalo sie je umowic w amb. asadzie, nie musialam brac bezpłatnego ur lopu, nie zapewniano mnie o niczym, jednak okazało się ze prokur .torzy wiedza gdzie sa te grupy, juz dzialali przeciwko nim i mozna pieniadze odzyskac, to potrwa jak mi powiedziano, ale z koncem roku, albo na poczatku nowego powinno udac sie ze pierwsze pieniądze do mnie wrócą. wiec czekam, czekam i mam nadzieje.
  • Re: skills-profit i cfd.skills-profit Autor: ~Halina-Krycka [89.36.76.*]
    Panie Karolu, proszę się nie przejmować i nie zadręczać. Miałam styczność z tą grupą przestępczą. Półtora roku prowadzono w moim imieniu sprawę i postępowanie i choć żaden z tych szubrawców nie odpowiedział prawnie za swoje poczynania, to cfd.skills-profit zostało pociągnięte do odpowiedzialności i zostali zmuszeni do zwrotu wszystkich moich pieniędzy. na koniec sąd również mi przyznał odszkodowanie od skill-profit w związku z doznanym przez nich uszczerbkiem na zdrowiu ! wszystko jest możliwe, tylko musi minąć trochę czasu i być też zaangażowanych kilka porządnych prawników.
  • Re: skills-profit i cfd.skills-profit Autor: ~SEBASTIANZIEMIŃSKI [37.120.217.*]
    I DO NOT RECOMMEND!!!!
    - Platforma to skorumpowani oszuści.
    - Inwestowałem przez siedem miesięcy.
    - Wycofanie pieniędzy nie jest możliwe.
    - Skontaktowałem się z pomocą techniczną, aby rozwiązać ten problem, ale zignorował wszystkie moje prośby.
    -- Przekazałem problem do mecenasow w celu uzyskania pomocy.
    -- Zbadali wszystkie materiały i odzyskali moje pieniądze z ostatniego przelewu.
    -- 696 718 446 - moje wsparcie prawne i reprezentacja tu jest dostępna
    -- sprawa w sadzie trwa, liczymy na innych oszukanych aby zrobić i doprowadzić do post. zbiorowego
    -- nie dajcie się nabrać na żadne słowo ludzi ze skills profit - okłamują waś - we WSZYSTKIM
  • Re: skills-profit i cfd.skills-profit Autor: ~tomek_ [146.70.161.*]
    na poniedziałek umówiłem się na spotkanie w biurze, zobacze co mi powiedzą, ale jeśli jest szansa aby odzyskać chociaż część pieniędzy, to trzeba działać
  • Re: skills-profit i cfd.skills-profit Autor: ~darosimielnicki [37.120.203.*]
    Właśnie zmienili nazwę domeny na Sfcap co, proszę uważać

• Re: skills-profit i cfd.skills-profit Autor: ~Kamil_A_Andryszczyk [87.249.133.*]
    skills-profit nie odda ci pieniędzy jeśli z nimi zainwestujesz, nie ważne ile wpłacisz, mają "skarbonkę bez dna" - każda suma zostanie przyjęta, pomnoży Twój kapitał, ale już go nie zwróci, ani tego co wpłacisz ani tego co zarobisz, a jeśli już dostaniesz jakieś pieniądze, to od innego naiwniaka takiego jak ja czy ty, no i jednak bedzie trzeba taka wypłatę zwrócić aby być czystym ...
    i696-7 i184- 46 zostawiam dla potrzebujących, to kontakt, nie do mnie, a do mojej mecenaski i jej biura, które prowadzi mi sprawę, bo bez sadu i postepowania się nic nie uda od nich wyplacic, sto pięćdziesiąt tysiecy zainwestowanych, nie liczę zysku, choc tez jest dodany z koniecznosci do sprawy, ale zobaczymy jak to bedzie, jest opacja na postepowanie grupowe, wiec jesli ktos ma z nimi problem, to samiało i warto sie zglosic !

• Re: skills-profit i cfd.skills-profit Autor: ~ObrockaA [149.102.244.*]
    - scam i oszustwo
    - kłamstwo i złodziejstwo
    - z kłamania i wyzysku zrobili sobie źródło dochodu
    - każda wpłacona złotówka, czy dolar to stracony pieniądz
    - by wypłacić od nich pieniądze, jakiekolwiek każą uiszczać wymyślne opłaty, a są one też oszukańcze
    - bez prawnika nie uda się wypłacić niczego
    - skills-profit i cfd.skills-profit to oszuści, złodzieje, naciągacze, defraudują pieniądze
    - depozytu nie wypłacą, bo są jakieś międzynarodowe regulacje do giełdy inne niż nasz polskie
    - każda ponosić opłaty podatkowe już od kwot które wcześniej przecież były opodatkowane
    Ta banda działa już na rynku wiele lat, zgodnie z tym co się dowiedziałem, to co półtora roku zmieniają nazwę, czasem szybciej albo później, czasem równolegle działają i otwierają sobie stronę która robi to samo. nie należy ufać tym oszustom, nie należy wierzyć w nic co mówią. i to co ja zrobiłem, a czego w 100% nie należy robić, to podawać im żadnych danych osobowych, niestety przez to będę miał z nimi wiele wspólnego jeszcze przez lata i będę się przez to męczył, ale postępowanie w sadzie, prócz odzyskania pieniędzy ma mi dać też zapewnienie, że nie będę ponosił odpowiedzialności za ich dalsze machlojki! bez prawników dalej nie byłem w stanie ruszyć, na form są podane namiary do różnych kancelarii, ja z jednej z nich skorzystałem
  • Re: skills-profit i cfd.skills-profit Autor: ~dorotha [146.70.161.*]
    mnie teraz nękają ci z cfd.skills-profit i straszą że przyjadą i sobie sami wezmą pieniadze ode mnie i że nic im nie będę wstanie zrobić ani się obronić przed nimi
  • Re: skills-profit i cfd.skills-profit Autor: ~kołecka17 [146.70.161.*]
    dzięki Kamila, zgłosiłam się. w przyszły poniedziałek rusza moja sprawa
  • Re: skills-profit i cfd.skills-profit Autor: ~dudde [85.132.252.*]
    Odsyłam do wpisu o skills-profit, który już tu zamieściłem. Julia, Head of Customer Support, skontaktowała się i obiecała pomoc, ale nikt nie odpowiedział na moje wiadomości i w pełni udokumentowany opis sytuacji, mimo pamiętania. Odpowiedzi na portalach mają sprawić, że wszyscy tutaj zobaczą, że skills-profit zajmuje się tymi oszustwami. Na moje liczne e-maile do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi. Nie dokonano zwrotu pieniędzy ani nie otrzymałem żadnego wynagrodzenia za pobraną kwotę.
  • Re: skills-profit i cfd.skills-profit Autor: ~alexPO [91.90.123.*]
    cfd.skills-profit - właśnie próbuję wybrać pieniądze od nich, zlecenie poszło na pobranie z depozytu całej "wygranej" ponad 100 kawałków, ale jak czytam fora, to chyba już wiem co się święci . Z A J E B I Ś C I E - najbliższy rok nie będzie różowy
  • Re: skills-profit i cfd.skills-profit Autor: ~anonim [193.29.107.*]
    skills to są uszuści tak samo jak uni-co czy market bull, albo ostatnio głośny pixpal, nie dajcie się im podejść!
  • Re: skills-profit i cfd.skills-profit Autor: ~karolczyk13 [146.70.198.*]
    uważajcie na skills-profit - zaczął teraz kasować wszędzie niepochlebne komentarze o sobie, o tym jak kradną i wyzyskują traderów, którzy po prostu chcieli zarobić, choćby tak jak ja. 117 tyś funtów ukradli !!

#skills #skills-profit #cfd #cfd.skills-profit
  • Re: skills-profit i cfd.skills-profit Autor: ~patrycki [149.102.244.*]
    oni dalej działają, dalej oszukują !!

https://skills-profit.com/

co prawda przenoszą konta coraz częściej na inne serwery, na inne nazwy platform, niby po to by bardziej chronić traderów, a tak naprawdę to od razu po wyciągnięciu kasy z konta skills profit to od razu ona się rozpływa, kasa na nowej platformie, czy nowej domenie, to już wirtualne pieniądze, które nie mają nic współnego z rzeczywistością, uważajcie
  • Re: skills-profit i cfd.skills-profit Autor: ~Adam_LaskowskI [138.199.55.*]
    uwaga UWAGA uwaga
    Słuchajcie, przejrzałem bankiera, zebrałem w jednym miejscu większość najważniejszych "brokerów", którzy nas oszukiwali, a o których w ostatnim półtoraroczu było pisane. Poniżej lista wielu domen internetowych, nazw spółek nimi zarządzających. 
    Oczywiście, jeśli ktoś ma jeszcze coś do dodania, to niech na bieżąco dodaje, przyda się innym potencjalnym ofiarom. 
    Jednak o tych poniżej już było pisane, ale tam ci oszuści siedzą, znają tamte wątki, zgłaszają i kasują dużo wpisów, które mogą im utrudnić życie, zdobywanie nowych ofiar... zobaczymy, jak długo nasze wpisy tutaj sie utrzymają. 
    (tą wiadomość też dodam gdzie się da z tym wpisem i z tą listą, może dzięki temu komuś uratujemy dzień, majątek i życie na najbliższe lata, może oszczędzimy komuś tragedii) 

Primespotway, Skills Profit, Medco Finance Limited, skills-profit.com, webtrader.skillprofit, unii.Skills, Traderprof, Jotulcapital, Kingdom-Investments.io, FxGroup Financial, Pixpalpro.com, Palmer Finance Comapany palmerfinancecompany, kraj-maklerow.com, universe.yt, trading.universe.yt, trading.universe.tech, Bamboozle Group LTD, celineinvest, celineinvest.pro , celineinvest.com , celineinvest.io , celineinvest.cc, celineinvest.tech, maxcapitalimited.com, importcapital.cc, Personal.Capital-Group.Tech , napmarkets.com, capitalgroup.com, client.capital-group.tech, FintomInvest, Medcofinance, Lamelle financial consultants, Swistrust, Trade360, Bitcan, geneoninvest.co, Dawg Solutions LLC, Shift Holdings, shift-holdings.com, NavaGates.com, RCE banque, F1Markets, Global Maxis, Blacklands Finance blacklandsfin.com, blacklandsfin.vip, Allianz Market, Bull&Bear Trading Group, bnbtgroup.com, uni-co, Donnybrook Consulting Ltd, onyxprofit.pro, onyxprofit.com, onyxprofit.cc, neotrade.pro, absystem.trade, absystem.cc, absystem.world, absystem.pro, rcebanque.com, rcebanque.tech, optimarket.co, optimarket.trade, ofxb.io oraz eurofx.trade, pixpalpro, Marketbull, Coinmarketbull, coinmarketbull.co.uk , marketbull.live , marketbull.tech, marketbull.co.uk, themarketbull.com.au, marketbull.tech, marketbull.co.uk, themarketbull.com.au, pix Point, marketbull.tech, Midsidefinanceslimited, Midside finances limited, Unico, uni-co.ltd, KEYVISION DEVELOPMENTS LIMITED, blockchein, Unique Capital Management, LLC, unique-capital.com, Expert Financial Solutions Limited, www.expert-financial-solutions.com, expert-financial-solutions.net, expert-financial-solutions.com, expert-financial-solution.com, Webtrader.expert-financial-solutions.com, Plethora Group LTD, galaxytrade.cc, World Stocks Traders Union, Amvikta Limited, wstunion.com, FORTUNE INVESTMENT GROUP Ltd, uni-co.ltd, uni-co.org, uni-co.tech, uni-co.io, United Brokers, UNITED BROKERS UAB, united-brokers.io, NOVA COMMERCIAL FINANCE LIMITED, novacommercialfinance.com, Units Capital Ltd, unitscapital.com, The Pacyfica Group, PACIFICA GROUP LIMITED, thepacificagroup.com, pixpalpro.com, ONYX TRADERS, RCEBanque, RCEBank, TOPEU, universalyums, universal, universalyums.com, World Stocks Traders Union wstunion.com, FORTUNE INVESTMENT GROUP Ltd, uni-co.org, Fin Art Media, finart-media.com, TMS Brokers, savorium platform, Savoriumsolution, CRYPTO.COM, Seabreeze Partners LTD, SimpleWay, simpleway.trade, simpleway.world, simpleway.one, Invest Flow, invest-flow.io, investflow.trade, MaxiPlus, maxiplus.trade, Tetra Invest, tetra-invest.co, tetra-invest.world, WinMarket, winmarket.io, Profit Assist, profitassist.io, IGFB, igfb.one, SimpleWay, simpleway.trade, simpleway.world, simpleway.one, Profit Assist, profitassist.io, FxPro: Group , Financial , UK , Global , Markets, fxpro24.com, fxpro24.co, trade360, Apptrader, BitcoinXE, BitcoinXE.io, MyProfitLive, irstrategies.net, ir-strategies.net, masl-group.com, irsinvest.com, user.irsolution.io, tbg-lmtd.com, tbg-lmtd.org, fortissio.com, dash-fortissio.com, montanatradingltd.com, bbprofit.co, General Trust Group, generalTG.com

Platformy inwestycyjne - Uważajcie!! to wyrafinowani i beszczelni oszuści są wskazani w knf i ostrzeżeniach forex w PL i na świcie! wpłacicie pieniądze to je stracicie!
    Pamiętajcie również, że jeśli wysłaliście im swoje dane osobowe, to teraz mogą na was kraść w chwilówkach, firmach sklepach internetowych, i wiele wiele rzeczy robić w tym podawać się za was. NIE PODAWAJCIE SWOICH DANYCH !!

• Re: skills-profit i cfd.skills-profit Autor: ~niemójALEWAŻNE [87.249.133.*]
     irstrategies.net
    ! ir-strategies.net
    to głó*** powyżej mnie też oskubało! 20 000 PLN ukradli ! w piątek mam umówione spotkanie z prawnikami! nie odpuszczę sku***wiel** te ukraińskie złodzieje powinni trafić na stałe do kryminału! razem z tymi z Dąbrowy Górniczej! warci siebie są !! A gdyby ktoś pytał, to kancelaria ahora (696718446) tym złodziejskim nasieniem się zajmuje. z nimi będę w piątek umowę już podpisywał, żeby mi poprowadzili cały temat!
  • Re: prive.trading oszuści!! Autor: ~marzena84 [185.159.156.*]
    ja z kancelarią podpisałam w poniedziałek umowę o współpracy. będę mnie reprezentować w dwóch postępowaniach, jedno cywilne przeciwko osobom, które przyjęły i roztrwoniły moje pieniądze, nie powiadomiły o tym, że to oszustwo, że w ogóle nie powinny otrzymać ode mnie przelewów, a drugie karne w dwóch prokuraturach będzie zgłaszane w PL i na Litwie, przeciwko prive.trading tej oszukańczej i złej platformie, która wyrządza ludziom krzywę i ich okrada. moje pieniądze nadal widnieją u nich na koncie na my.prive.trading !!
    na policji powiedzieli że to nie pierwsze zgłoszenia w ich sprawie, tylko wcześniej były przeciwko prive.finance i prive.investments, obecnie jedynie zmienili sobie jeden człon nazwy... i w sumie to są z nich człony jakby nie było !!
  • Re: prive.trading oszuści!! Autor: ~onaona [149.102.244.*]
    .dzień dobry mam problem. WPLACILAM 10 TYSIECY EURO I BYL ZYSK 27 TYSIECY. CHCAC DOKONAC WYPLATY NAGLE SRODKI TRAFILY NA JAKAS WERYFIKACJE I ZOSTALAM POINFORMOWANA ZE MAM WPLACIC NA JAKIS SEJF PIENAIDZE. NIE ZROBILAM TEGO BO NIE POSIADAM. I PRZECIAGAM TO JAK MOGE. PYATNIE CO MOGE ZROBIC ZEBY ODZYSKAC CHOCIAZ SWOJE 10 TYSIECY EURO? GDZIE SIE UDAC PO POMOC ?

Za wszelką pomoc będę wdzięczna.

• Re: wealth-incomeearners.cc Autor: ~parvatti [89.64.21.*]
    ci co mnie oszukali są z 360 Main St, Winnipeg, MB R3C 3Z3, Canada
    to oni wealth-incomeearners.cc
  • Re: wealth-incomeearners . cc Autor: ~parvatti [89.64.21.*]
    uważajcie na to wealth-incomeearners (kropka) cc
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.