Dnia 2023-05-24 o godz. 09:19 ~Zibikor napisał(a): > teraz ktoś sypie... ciekawe do ilu nas sprowadzi. Obstawiam naprawdę niskie loty, nawet na samo dno latryny.
Wiem, że doświadczony tego nie pochwali ale dobrałam znów po 36zl. Genomtec też dobrałam. Zobaczymy gdzie to idzie. Biję się z myślami, czy to cały czas próby góra dół celem zrobienie tego Fibo na 27zl czy jednak uklepywanie dna i dalsze wybicie. Infa dobre chociaż ostatnio zauważyłam, że przejście na główny parkiet nie powoduje oczekiwanych wzrostów. Czy też to widzicie ?
Dnia 2023-05-24 o godz. 20:26 ~Alicja napisał(a): > Wiem, że doświadczony tego nie pochwali ale dobrałam znów po 36zl. Genomtec też dobrałam. Zobaczymy gdzie to idzie. Biję się z myślami, czy to cały czas próby góra dół celem zrobienie tego Fibo na 27zl czy jednak uklepywanie dna i dalsze wybicie. Infa dobre chociaż ostatnio zauważyłam, że przejście na główny parkiet nie powoduje oczekiwanych wzrostów. Czy też to widzicie ?
> Jak na razie ,to ja widzę nieprzeciętnie celne strzały, centralnie w samo kakało ,az z d>>>, iskry się sypią.
Dnia 2023-05-24 o godz. 20:26 ~Alicja napisał(a): > Wiem, że doświadczony tego nie pochwali ale dobrałam znów po 36zl. Genomtec też dobrałam. Zobaczymy gdzie to idzie. Biję się z myślami, czy to cały czas próby góra dół celem zrobienie tego Fibo na 27zl czy jednak uklepywanie dna i dalsze wybicie. Infa dobre chociaż ostatnio zauważyłam, że przejście na główny parkiet nie powoduje oczekiwanych wzrostów. Czy też to widzicie ?
Dopóki ta fałszywa Alicja tu jest ja się nie odzywam. Nie ma sensu. DW Cygan, dokupiłam po 36zl ale średnią mam znacznie niższą, oczywiście strata duża ale na razie nie az 70proc. A kto nie ma tu papierowej straty. Niczego nie sprzedaje