• Ciągle nic Autor: mc25 [212.160.227.*]
    Ale cisza, każdy z niecierpliwością czeka na wezwanie, a Oni milczą. Czyżby nie chcą się ośmieszyć ceną jaką chcą zaproponować. Chłopaki dawajcie, najwyżej się pośmiejemy.
  • Re: Ciągle nic Autor: ketchup1 [188.146.205.*]
    Espi. ..... Wezwanie do zapisywania się na sprzedaż akcji Alumetal s.a. w siedzibą w Kętach ogłaszane przez Nord Hydro. Niniejsze wezwanie ogłaszane jest na podstawie art 73 i 72a ustawy o ofercie publicznej. Przedmiotem wezwania jest 15 mln akcji plus tam reszta drobnych.
    1. Cena akcji to 78,69 ale to się jeszce okaże .
    2 . Elemental może nam naskoczyć .
    3 . Jak nie będzie 50 to nie bierzemy
    4 . Zgody już mamy
    5 . Dzwońcie do maklera to wam wytłumaczą jak się zapisać
  • Re: Ciągle nic Autor: ~xxx [89.64.117.*]
    Hydro ma zagwozdkę, bo bez wyższej ceny nie kupi 100 % akcji a i 50 % ciężko będzie przekroczyć przypuszczam , że myślą co dalej zrobi z tym fantem, pewnie sondują fundusze za ile im oddadzą akcje, ale mają konkurencję, więc czekamy spokojnie co dalej.
  • Re: Ciągle nic Autor: ~Ddd [83.10.225.*]
    Z tego co liczę to dzisiaj jest ostatni dzień na ogłoszenie wezwania bo dzisiaj mija 17 dzień roboczy, dobrze mysle ?
  • Re: Ciągle nic Autor: ~abc [213.77.66.*]
    Elemetal powinien do 27 maja dostac zgode chyba ze przedluza rozpatrywanie wniosku
  • Re: Ciągle nic Autor: ~Ddd [83.10.225.*]
    Mi chodzi o ogłoszenie wezwania przez hydro dzisiaj mija 17 dzień roboczy od 27 kwietnia kiedy dali info o zamiarze ogłoszenia wezwania
  • Re: Ciągle nic Autor: ~abc [213.77.66.*]
    Dzis bedzie wezwanie, pewnie zostanie ta sama cena jak jeszcze elemntal nie podal swojej oferty. Chyba ze juz dzis dogadaja wszystko i Hydro przedstawi oferte wiazaca dla funduszy i elemental juz odpusci.
  • Re: Ciągle nic Autor: ketchup1 [188.146.205.*]
    17 dni to jest minimum . Nie wcześniej jak 17 dni ale nikt nie mówi że nie może być dłużej. A 17 dni według mojego kalkulatora jest dzisiaj. Więc po 17 dniach czyli najwcześniej jutro. Patrząc na inne sprawy w UOKiK sprawy rozpatrywane są dłużej. Proste sprawy są do miesiąca niby ale nie wiem czy sprawa alumetal jest prosta.
[x]
ALUMETAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.