widzisz kolego, aby zrozumie AT trzeba trochę poczytać. dzisiaj następni "wróżą" poziom wsparcia, A tak na poważnie dla takiej spółki jak SUNEX podstawą jest AF, oraz UMIEJETNOŚĆ INTERPRETACJI WYNIKÓW. xD ps. a gdzie forumowicze trzymający się za rączki: Insajder i ~Ykhm , podajcie jakiś link, albo kupcie trochę papieru...
Przestań tak drwić ;) Insajder wczoraj uczciwie napisał że się pomylił i wywalił papier. Szacunek bo nie każdy to napisze publicznie. Za to Ykhm zaraz się wyłoni i zwyzywa Cię od "marnych kolarzyn" haha.
Ja im mogę współczuć, ale market to nie koło różańcowe. Jedynie Panowie naganiali od dłuższego czasu (nie moja sprawa, mogą to robić). Jednak gdy pojawił się ktoś kto miał inne zdanie, był natychmiast bezpardonowo atakowany, a to już nie jest OK. Ja już po wynikach za 1Q sugerowałem rozjazd marż netto jednostkowych / skonsolidowanych -(pisałem o tym wielokrotnie). Uznano, że nie mam bladego pojęcia. xD A nasi spece nie rozróżniają rentowności, marży brutto i marży netto. Wiec miłego.. inwestowania.