Z jednego IP. Można podglądnąć za free dwa wpisy. Masz znalazłem inne wifi
https://zapodaj.net/dd17a4327c60e.jpg.html
https://zapodaj.net/fac706175bc0f.jpg.html
Ty chyba sam nie rozumiesz, co wklejasz? Było jakieś espi w temacie? A no nie było, więc się najpierw zastanów, czy może przypadkiem czegoś nie jesteś w stanie ogarnąć, zanim nie zaczniesz spamować bzdurami na forum?
JRH ma w sumie procentowo niewielki udział w porównaniu z innymi udziałowcami. Nie znam się na prawie handlowym, ale gdzieś słyszałem, że pod progiem 10% to się w ogóle nie rejestruje w krs. Walisz tu co godzinę jakimiś dziwnymi hasłami, żeby wystraszyć i wywalić ludzi z pozycji? Naprawdę nie boisz się knfu ani trochę?
Uważaj bo ci żyłka pęknie. Gdzie podałem nieprawdę. Jak wół stoi, że wykreślili a ty jeszcze z tym dyskutujesz. A czy to źle czy dobrze to czas pokaże.
W spółce z o.o. udziały są tożsame ze wspólnictwem: nie możesz być wspólnikiem bez udziałów, ani udziałowcem nie będąc wspólnikiem. Wykreślenie wszystkich udziałów oznacza koniec wspólnictwa. Jeżeli tutaj wykreślono wszystkie udziały, to JRH przestał być wspólnikiem The Batteries.
Człowieku cały dzień spamujesz jakimiś kłamstwami, nie przedstawiłeś ani jednego argumentu, ani jednego dowodu. Dzieciak odgadnie w sekundę, że coś z tobą mocno nie halo, a ty dalej swoje?!!!
Gdzie masz amebo zapis o wykreśleniu udziałów, no daj wreszcie ten link, jak cię ludzie proszą? Czemu do tej pory nie dałeś? Ja wiem czemu i właściwie szkoda mi czasu ci odpisywać, ale trzeba. He, he, jakby nie było dość problemów z innymi odpadami na tym forum. :)
Co on za bzdety tworzy? Przecież w każdym raporcie JRH przy udziałach w Batteries napisane było, że nie zarejestrowane w krs, a ten tu zmyśla, że zarejestrowane, a następnie wykreślone? Linki jakieś puste wrzuca. Zmiennik ścierwuska, czy jak?
Ja prdl. Ty nawet raportu nie potrafisz przeczytać to co wymagać żebyś wpisy z KRS skumał.
Raport JRH strona 61/95
Udziały The Batteries sp. z o.o. zarejestrowano w dniu 26 kwietnia 2023 r.
A później - ale ty niestety ty nie potrafisz tego ogranąć - pojawiło się w imsig 15.05(czyli w dniu publikacji raportu JRH) info że wykreślili ich z rubryki dane wspólników. Do czego masz linki screenow z imsig.
Tam jest wyłącznie, że były zmiany w danych wspólników. Dane to choćby adres, który zresztą się u jrh zmienił w tamtym okresie, ale mniejsza o to, w tych twoich linkach i screenach nawet jednego sĺowa o jrh nie ma. Bujaj się szukać frajerów gdzie indziej.
Słów brak na to, co tu wyczyniasz.
Sorry Panowie Panie,
1. ktoś się dziś Ti ładnie podszywa,
2. Light opisuje co jest w raportach i wpisach KRS i wyzwiskami itp tego nie dacie rady obronic
Użeranie się z psycholami, trollami, głupcami, przestępcami itp. towarzystwem z forum bankiera nie należy do moich hobby. Sprawdźcie więc sobie matoły: sorbus/light...być może to jeden i ten sam szkodnik...pod następującym adresem wartość udziałów JRH w The Batteries:
https://www.jrholdingasi.pl/portfel/
Lepszego, bo szybciej aktualizowanego źródła nie ma i gdy już dojdzie do was, że kłamstwo ma krótkie nogi i/lub jesteście za cieńcy w tematach giełdowych, zacznijcie/zacznij się zastanawiać, co robicie źle, czemu ciągle wam nie idzie, czemu zawsze przegrywacie? Powodzenia.
Lol napisał, że to prawdopodobnie jakieś zmiany związane z przekształceniami. Jeśli coś się w danych pozmieniało, albo gdzieś część udziałów poprzerzucali, to raczej nie zrozumiesz tego, co wpiszą do krsu, jeśli nie jesteś zawodowym buchalterem, czy specem od prawa handlowego. Moim zdaniem pisanie o tym na forum z tak daleko idącymi, nie popartymi wiedzą wnioskami, może wynikać z chęci manipulacji.
Wy chyba jesteście jakaś sektą, która ma wyraźny problem z rozumieniem słowa pisanego. Jakie ja niby wnioski wyciągnąłem. Żadne. Udostępniłem tylko to co jest w imsig. Bez żadnego komentarza.
I po co to powtarzasz? Mają nadal duży kapitał zainwestowany, są udziałowcami, w rejestrze KRSu nie będą wykazywani, wszystko w miarę jasne. Jeśli chcesz poznać szczegółu pisz na relacje inwestorskie i wróć na forum, gdy się czegoś dowiesz.