• Kupujcie nie lękajcie się Autor: ~Slawko [194.93.124.*]
    j.w.
  • Re: Kupujcie nie lękajcie się Autor: ~Mario89 [5.173.22.*]
    Haha… dobre dobre, przecież każdy wie że to tylko krótki przystanek w wiadomym kierunku, obranym jakieś dobry rok temu … jak na moje 20 kilka groszy zobaczymy już niedługo
  • Re: Kupujcie nie lękajcie się Autor: ~Slawko [194.93.124.*]
    Zaprawdę powiadam Wam, że czas tryumfu zbliża się nieubłaganie, a zniechęcenie wasze i innych oddanych będzie miarą sukcesu.
  • Re: Kupujcie nie lękajcie się Autor: ~Roz [83.28.228.*]
    No właśnie rok temu jak zeszło poniżej 35 groszy też pisałeś, że dwadzieścia kilka groszy już niedługo. To u ciebie niedługo to ile? Rok, dwa lata czy wiecej?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.19.221.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Kupujcie nie lękajcie się Autor: ~Roz [83.28.228.*]
    Maliniak giełdy rybo gruba (w pasie). Jak dwa lata temu przewidywaliście przy poziomie 41-42 groszy, że już za chwile, już za moment 30 groszy, a potem podeszło nawet pod 60 groszy, rok temu jak zeszło poniżej 45 groszy przewidywaliście, że już za chwile już za moment, 26 groszy, 22 grosze, a potem było 45 to ci co was posłuchali i sprzedawali wtedy to zarobili czy nie? Ja akurat jak było 42 to kupiłem trochę i sprzedałem po około 55. I ja nie siedzę tu jak ty od rana do wieczora i nie klepie co chwilę nowe posty. Nikogo nie namawiam by kupował, bo za chwilę 60 groszy, czy sprzedawał, bo za chwilę 20 groszy. Ale sorry, że blisko dwa lata temu przewidywałeś 30 groszy i jesteś tego bliski po prawie 2 latatch to nie żaden sukces w przewidywaniu. Bo ja też mogę napisać, że za 2 lata 60 groszy i mam takie same szanse, żeby mi się za 2 lata sprawdziło.
[x]
HUBTECH -0,43% 0,23 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.