• wyniki Autor: ~ja [37.47.116.*]
    https://www.biznesradar.pl/wskazniki-zadluzenia/COMARCH
    czyżby czasem k/k nadwyżka finansowa netto wzrosła o prawie 103 mln do prawie 338 mln??
    i czy to czasem nie jest najlepszy stan w historii?
  • Re: wyniki Autor: alfarome [46.204.44.*]
    Interesują nas przychody i rozwój, stabilny stan finansowy nie jest sygnałem dla natychmiastowego odcięcia strat, ale to tyle.
    Więcej pozytywnych informacji nie ma na tą chwilę.
    To wisimy cierpliwie.
  • Re: wyniki Autor: ~ja [37.47.89.*]
    niebawem data center USA i wszystko.pl
  • Re: wyniki Autor: alfarome [46.204.44.*]
    Pierwsze być może zmniejszy koszty operacyjne, drugie bez żadnego znaczenia na tą chwilę.
    Mam nadzieję, że po pierwszym kwartale będą mieli nowe umowy, ale ta podpisana na system na NFZ optymizmem nie napawa, kroplówka i to cieniutka, czekamy dalej na jakieś lepsze wieści.
  • Re: wyniki Autor: ~ja [37.47.84.*]
    "Grupa oddaje do użytkowania Comarch Data Center w Stanach Zjednoczonych - obiekt będzie oddany do eksploatacji w maju 2023 r."
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Wartosc-portfela-zamowien-Comarchu-na-23-jest-o-7-proc-wieksza-niz-o-tej-porze-w-22-8545576.html
  • Re: wyniki Autor: alfarome [46.204.45.*]
    Info o data center nie zmienia nic z tego co napisałem, wartość portfela zamówień bez znaczenia, na pierwszy kwartał wartość miała być wyższa o 9% r/r, nie przełożyło się to na większe zyski, potencjał, ale bez faktycznie jednoznacznie pozytywnego wydźwięku.
    Nie jest to w moim interesie by szczerze pisać, ale cóż robić, słowo ma się jedno.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.219.212.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [86.106.87.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
COMARCH 1,97% 331,00 2024-11-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.