• lotdocelu Autor: chudy_january [83.27.46.*]
    tak to widzę
  • Re: lotdocelu Autor: ~de [5.173.105.*]
    january, Ty tutaj? Od jak dawna?
  • Re: lotdocelu Autor: ~Arcadio [81.219.78.*]
    trzymam papier, tu będzie dobrze... Przy takich założeniach + obiecujący raport - jest stabilnie
  • Re: lotdocelu Autor: chudy_january [83.27.6.*]
    Dnia 2023-05-22 o godz. 22:18 chudy_january napisał(a):
    > tak to widzę

dobrze zauważyłem...:)
  • Re: lotdocelu Autor: ~Xd [5.173.128.*]
    Kolejny nic nie wnoszący wątek krzykacza
  • Re: lotdocelu Autor: chudy_january [83.27.6.*]
    Dnia 2023-06-07 o godz. 10:40 ~Xd napisał(a):
    > Kolejny nic nie wnoszący wątek krzykacza

OLUŚ...:) !
    poznaje cie po twoim IP 5.173.....
    zamiast
    podziękować, że tu piszę....
    :D
  • Re: lotdocelu Autor: ~dero [5.173.57.*]
    Ja Cię znam january. :)

Z forum MLS albo XTB, nie pamiętam.

Dla nie wtajemniczonych - january to jeden z bardziej ogarniętych forumowiczów bankiera jakich widziałem. Umie napisać bardzo dobry elaborat na temat spółek w których siedzi. :D To, że tutaj jest świadczy o tym, że wybraliśmy ciekawą spółkę.
  • Re: lotdocelu Autor: ~Darek [5.173.18.*]
    Tak, tak, wytwory wzrostów się pojawiają. Także tylko czekać na mega i fa!
  • Re: lotdocelu Autor: ~Haha [5.173.9.*]
    Haha pseudo january patrzy na ip. Kolejny fanatyk ip. To ip to play i często się przewija na forum bankiera. Moje też takie, przypiszesz mi też nicka ekspercie?
    Nie widzisz 4 okrętu i przypisujesz nicki ludzia? kolejny bez wiedzy gimbaz.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.70.90.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Ano [193.70.90.*]
    Dnia 2023-06-09 o godz. 07:57 ~Haha napisał(a):
    > Haha pseudo january patrzy na ip. Kolejny fanatyk ip. To ip to play i często się przewija na forum bankiera. Moje też takie, przypiszesz mi też nicka ekspercie?
    > > Nie widzisz 4 okrętu i przypisujesz nicki ludzia? kolejny bez wiedzy gimbaz.

Racja. Też mam podbne sytuacje. Przypisują mi nicki, podają cytaty z niepełnym ip i piszą że niby znaja mnie z forum innej spółki bo mam takie same ip a ja w życiu na nią nie zaglądałem :)

To że początek ip się powtarza to nie dziwne, wyjście jest od operatora przez zew ip, przekierowanie itd, zmienia się końcówka adresu a ludzie widzą tylko początek taki sam i już chwalą się że ktoś jest z innego forum tylko nicka zmienił :)
    Zabawa w detektywa na bankierze była i będzie to tylko pokazuje brak wiedzy, zamiast udzielać sie odnośnie spółki próbują się wykazać jako pseudo detektyw.
    Dlatego bankier i merytoryczna dyskusja mija sie z celem.
    Za dużo ekspertów od niczego i jasnowidzów kursów. Wiedzą po ile będzie kurs, afiszują się tym na forum zamiast kupować i zostać bogatym :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.70.90.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.79.6.*]
  • Re: Idzie duża koreta, za długo roslo, 30gr Autor: ~dero [5.173.132.*]
    xD
    Dzięki, za info, panie zwała. Twój wpis jest tak bardzo merytoryczny, że postanowiłem sprzedać cały swój pakiet.

XD

'Uga buga zasięg 30 gr realny!'
    'Uga buga, parabola na wykresie to oznacza zwałe' XDDDDDDDDDDDD
    'Uga buga zaczyna się powolna realizacja zysków'

A mnie tu oskarżali o brak merytoryki, a jak napisałem merytoryczny post ze spojrzeniem na funkcję i działalność spółki, to 1 reakcja i 2 odpowiedzi xD
  • Re: Idzie duża koreta, za długo roslo, 30gr Autor: ~Jw [89.38.98.*]
    Pewnie kolkowicz to ujada.
    Odnośnie kursu powoli można wypatrywać korekty. Wykres juz prawie pionowo idzie. Korekta nas nie ominie a mamy już 5 fale ostatnią, potem koreta A, B, C i kontynuacja trendu wzrostowego. Kolejne 5 fal przy dobrych wiadomościach powinno wyciągnąć kurs na 1zl, zobaczymy.
    Zasięg korety wynika z fal, każdy sobie sam sprawdzi zasieg, po co karmić kolkowiczow wyjących.
    Powodzenia i trzymać, nie oddawać na korekcie kolkowicza.
  • Re: Idzie duża koreta, za długo roslo, 30gr Autor: ~Zjazd [190.2.143.*]
    Dnia 2023-06-09 o godz. 13:56 ~Jw napisał(a):
    > Pewnie kolkowicz to ujada.
    > > Odnośnie kursu powoli można wypatrywać korekty. Wykres juz prawie pionowo idzie. Korekta nas nie ominie a mamy już 5 fale ostatnią, potem koreta A, B, C i kontynuacja trendu wzrostowego. Kolejne 5 fal przy dobrych wiadomościach powinno wyciągnąć kurs na 1zl, zobaczymy.
    > > Zasięg korety wynika z fal, każdy sobie sam sprawdzi zasieg, po co karmić kolkowiczow wyjących.
    > > Powodzenia i trzymać, nie oddawać na korekcie kolkowicza.

Ubieranie a potem zjazd, nie trzeba dużo by uwalić to na 30gr.
    Spekula podbija i tylko patrzeć jak walnie na dolne widly

xDDDDDDDDDDD
    Ale Ty jesteś śmieszny.
    Zjazd, napisz jeszcze : 'Uga czaka, uga czaka, uga czaka, uga czaka, uga czaka, uga czaka' :D Tyle jest sensu w Twoich wypowiedziach.

• Re: Idzie duża koreta, za długo roslo, 30gr Autor: ~F5 [193.70.90.*]
    Będzie tak jak pisał 'jw' kończy się F5. Kurs idealnie 1-5 porusza się, ABC raczej krótkie będzie zgodne z fibo.
    Obecnie za długo kurs w pionie i abc nastąpi. Będzie to okazja do zakupów dla tych co się spóźnili. Naście groszy taniej załapią się. Kto chce dobrać niech wstrzyma się jeszcze.
  • Re: lotdocelu Autor: ~pilot [83.27.59.*]
    Dnia 2023-05-22 o godz. 22:18 chudy_january napisał(a):
    > tak to widzę

hm
  • Re: lotdocelu Autor: ~dero [5.173.129.*]
    Sklepowa, wiem, że przegrzewają Ci się zwoje od tego hmmmmowania. Ale jak zauważysz tam na górze, jesteśmy 34% wyżej niż moment, w którym ten post był pisany. :)

Nie znałem na całym bankierze tak nieudolnego trolla jak Ty, serio. :D Jesteś chyba najtańszym trollem na rynku. Zamiast ośmieszać spółkę, za co Ci płacą, ośmieszasz siebie. Jesteś jak komik, ubogacasz to forum w dobry humor. :D
  • Re: lotdocelu Autor: ~Hehe [164.132.230.*]
    On może i troluje tylko ty jesteś slaby, łapiesz sie dero jak amator wxte zagrywki troli, podbijasz ich watki, wdajesz się w dyskusje, typowy leszcz. Wystarczy cie sprowokować i nadajesz. Zawaliłeś całe forum.
    Jesteś idealnym leszczem i pożywką dla troli gratuluję amatorki.
  • Re: lotdocelu Autor: ~dero [5.173.129.*]
    Co to znaczy wg Ciebie 'podbijasz wątki'? :D Bo jeżeli to, co mi się wydaje, to nie podbijam.
[x]
TELGAM -0,98% 0,41 2025-10-01 15:11:16
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.