Ale zapakowałem piękny pakiet. Jacek z Grochowa napisał, że w czerwcu wróci i zarobię więc spokojnie czekam. JEstem cierpliwy. Wg mnie dobra spółka na long'a. Jak spadnie to jeszcze dokupię. Nie lubię pozycji wiszącej ale co zrobić. Trochę za wcześnie kupuję.
Wydaje mi się, że Jacek z Grochowa dziś już się obłowił bo z tego co pamiętam to był ustawiony na K po 2.88 a może też i niżej. Jak się rzuci okiem na arkusz to szły pakiety w tej cenie. Ja jak zwykle zbyt wcześnie kupiłem i wiszę ale jak zwykle zachowuję cierpliwość i trzymam do znacznego zarobku. Podoba mi się spółka. Wierzę w technologie. Nie lubie spółek, które nic nie produkują tylko czymś obracają. Firma IZS ma technologię a to się liczy. Ma patenty na technologie ! To przyszłościowa spółka.
Może Agatka pomoże Jacusiowi w rozpaleniu uczuć do Izostalu, co objawi się odpowiednio wysokim kursem? Bo "Jeżeli kochać, to nie indywidualnie, (...) I wespół w zespół, i wespół w zespół, by żądz moc móc wzmóc"
Spokojnie. JzG podał mi wczoraj na innej grupie, że tu będzie nawet 7 zł. Tak bardzo jak Ty to nie wiszę ale za to mam duży pakiet . Lubię spółki tech. Firma ma technologie i potrafi. A to się liczy. Nie oddaję. Przyjąłem pozycję wyczekującą.