• Narazie trochę wiszę Autor: ~Observer [5.173.248.*]
    Ale zapakowałem piękny pakiet. Jacek z Grochowa napisał, że w czerwcu wróci i zarobię więc spokojnie czekam. JEstem cierpliwy. Wg mnie dobra spółka na long'a. Jak spadnie to jeszcze dokupię. Nie lubię pozycji wiszącej ale co zrobić. Trochę za wcześnie kupuję.
  • Re: Narazie trochę wiszę Autor: ~RAF [83.6.120.*]
    Jacek z Grochowa rowniez kupi ode mnie znacznie drożej, tak napisał, dlatego zbieram akcje, żeby mu pózniej sprzedać drożej
  • Re: Narazie trochę wiszę Autor: ~Observer [5.173.172.*]
    Wydaje mi się, że Jacek z Grochowa dziś już się obłowił bo z tego co pamiętam to był ustawiony na K po 2.88 a może też i niżej. Jak się rzuci okiem na arkusz to szły pakiety w tej cenie. Ja jak zwykle zbyt wcześnie kupiłem i wiszę ale jak zwykle zachowuję cierpliwość i trzymam do znacznego zarobku. Podoba mi się spółka. Wierzę w technologie. Nie lubie spółek, które nic nie produkują tylko czymś obracają. Firma IZS ma technologię a to się liczy. Ma patenty na technologie ! To przyszłościowa spółka.
  • Re: Narazie trochę wiszę Autor: ~jar [89.64.94.*]
    Może Agatka pomoże Jacusiowi w rozpaleniu uczuć do Izostalu, co objawi się odpowiednio wysokim kursem?
    Bo "Jeżeli kochać, to nie indywidualnie, (...)
    I wespół w zespół, i wespół w zespół, by żądz moc móc wzmóc"
  • Re: Narazie trochę wiszę Autor: ~jar1 [5.173.204.*]
    Odpowiadam do jar. Mam nadzieję ,że nie kolega jar ,nie robi tego w określonym celu. Moje IP można sobie sprawdzić .
  • Re: Narazie trochę wiszę Autor: ~Me [5.173.198.*]
    A kurs 2.80.....ja wisze na 3.60 i jeszcze nie sprzedałem... Na razie to moja najgorsza inwestycja.
  • Re: Narazie trochę wiszę Autor: ~Observer [5.173.153.*]
    Spokojnie. JzG podał mi wczoraj na innej grupie, że tu będzie nawet 7 zł. Tak bardzo jak Ty to nie wiszę ale za to mam duży pakiet . Lubię spółki tech. Firma ma technologie i potrafi. A to się liczy. Nie oddaję. Przyjąłem pozycję wyczekującą.
  • Timeo Danaos et dona ferentes! Autor: ~realista7201velCzysc [188.213.14.*]
    :)
  • Re: Timeo Danaos et dona ferentes! Autor: ~Observer [5.173.232.*]
    Tu nikt nic nikomu nie daje. JzG wyraża swoją opinię a jak Ty chyba sam wiele razy pisałeś "decyduję sam". :)

[x]
IZOSTAL -1,38% 2,85 2025-09-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.