WYOBRAŹCIE SOBIE JAK OD GRUDNIA DO KOŃCA KWIETNIA ZANIŻALI ,DOŁOWALI I TRROLLOWALI I SPAMOWALI .5 MIECHÓW ,A POTEM SZYBKA PODBITKA I WYWALANKO I OD RAZU TROLOWANKO ?,BO TE PONIŻEJ WPISY TO SĄ CWANIAKKA .
Ja mogę pisać tylko w swoim imieniu. Ty jesteś z bandy wielonickowcow. Ten wątek w ciągu minut kilka zasypaliscie szlamem.
Ja ktoś ma rozum niech czyta że zrozumieniem. Zasypywales te wątki ty pod nickami
Waco Loda Add Zadddd Zadddek Pytanie.
Masz jaja pisz pod jednym nickiem.
Ten szlammm to ja tylko podbiłem i nie udawaj ,że nie przejżałeś podpisów ,bo to wasz szllllam jak tylko opchałeś papier i paru innych co piszą sami że sobą !!!.Nicki o imionach zrozum znikły, Jam też ,erj007 już też żadko pisze ,dziwne że jak tamte poznikały to ty zaczęłaś pisać jak tamte podpisy zniknęły.!!.
To po co śmiecisz za każdym razem pod innym nikiem ściemniaczy. Mnie nie mieszaj i nie przypisuj do grupy bo nie masz do jakiej. Za każdym razem proszę o wklejenie moich postów które świadczą o naganiactwie. Nikt jeszcze nie napisał. Potraficie tylko zasypywać spamować i pisać głupoty. Pobawie się z Wami i popsuje trochę humory. Wieszacie ludzi na hakach zaraz potem chcecie to wytargac spowrotem bo info w drodze, więc kolejny zapas trzeba zrobić. Zdajcie sobie sprawę że wasze spamy nie zakopią moich postów. Wisiałem tu na haku przez takich ja wy. Na szczęście udało się wyjść na prostą. A było tego trochę. Teraz mogę chociaż kogoś uświadomić, wasze plany przy okazji pokrzyżować. Zobaczymy jako ruch będzie w tygodniu kiedy ludzie przeczytają o waszych praktykach.Masz jaja pisz pod jednym nickiem.