• Super Autor: ~Lego [5.173.150.*]
    Papier 800 akcjami podbić kurs 5 % ladnie papier zebrany
  • Re: Super Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Padnie hasło "pandemia" i wtedy zacznie się zabawa. Ale pewnie czytasz to, co piszę i tym razem to może być jazda bez trzymanki.
  • Re: Super Autor: ~optymista [109.206.198.*]
    Hehe aż strach pomyśleć co by było jak w ruch poszło x100 akcji… a poważniej, to już chyba nadchodzi ten czas na 2,xx. Zobaczymy…
  • Re: Super Autor: ~J-23 [31.61.237.*]
    Dnia 2023-05-22 o godz. 22:35 ~optymista napisał(a):
    > Hehe aż strach pomyśleć co by było jak w ruch poszło x100 akcji… a poważniej, to już chyba nadchodzi ten czas na 2,xx. Zobaczymy…

Ja widać powyżej na "perełce" nic się nie zmieniło ,....
    tzn. ciągle trwają tu poszukiwania sponsora a najlepiej Św. Mikołaja* , który wykupił by te " x100 akcji" do 2 a może i do 5 zet

----------------------------------
    ( * ) co roku cyklicznie na początku grudnia odbywa się tu RAJD j.w. Św. Mikołaja

• Re: Super Autor: cmpunk [31.61.248.*]
    Scett, jak będziesz niegrzeczny, to wujek Klaus naciśnie przycisk i zrobi zwarcie:
    https://www.bitchute.com/video/9J3DU9h32Scg/
    Ale głowa do góry, jeszcze przedtem masz szansę zobaczyć zieleń na Sanku :-).
  • Re: Super Autor: ~J-23 [31.61.233.*]
    Dnia 2023-05-23 o godz. 11:55 cmpunk napisał(a):
    > Scett, jak będziesz niegrzeczny, to wujek Klaus naciśnie przycisk i zrobi zwarcie:
    > https://www.bitchute.com/video/9J3DU9h32Scg/
    > Ale głowa do góry, jeszcze przedtem masz szansę zobaczyć zieleń na Sanku :-).

No, tak . tak . tak
    Z takim "akcjonariatem" j.w. sukcesów na snw nie należy się spodziewać .,,,,
    wcpunk . zieleń na snw ,.... HAHAHHhhahaaaa to można zauważyć śr. co 2 dzień ,.....
    Dzisiaj np. 5 groszków w dół , a jak jutro może ktoś * podbije kursik 800 akcjami (może wystarczy tylko połowa tego) o ,... 3 groni w górę i zieleń GOTOWA ,....itd co 2 dzień

-----------------------------
    ( * ) to nie ten ktoś masowy twórca wątków, on podobnie jak ty szuka SPONSORÓW i Św. Mikołajów pisząc bzdety o szczepionkach i zmianach klimatu
    Scettuś, wiem, że jesteś SMART, pracujesz głową itp.
    Ale zlituj się, bo poziom twoich pierdów jest nadzwyczaj wysoki.
    Poprawiasz mi humor bardziej niż Benny Hill :-D.
    Dnia 2023-05-23 o godz. 12:36 cmpunk napisał(a):
    > Scettuś, wiem, że jesteś SMART, pracujesz głową itp.
    > Ale zlituj się, bo poziom twoich pierdów jest nadzwyczaj wysoki.
    > Poprawiasz mi humor bardziej niż Benny Hill :-D.

I jeszcze dodam, że ze swoimi prognozami miałbyś na bank posadę u Glapy. Tylko trochę botoksu musiałbyś sobie zapodać i nogi ogolić, jak te dwa jego aniołki x-D.
    wc****

Ja już dawno temu przyrównywałem ciebie i kilku innych "inwestorów" z tzw. holdingu snw do ,....Gangu OLSENA , podobny model działania od 17 - 18 lat

Ps.
    A co to się dziś dzieje na snw - 5 % i 8 groszków w dół ,.... przerwa w "dynamicznych" wzrostach ? ? ?
    To jutro GWARANTOWANE wzrosty o 2 - 3 gr ? ? ? ? i soczysta ZIELEŃ

HAHAHhhahahahahaaaaaaaaa
    Scettuś, jak ty chcesz przewidywać kurs, skoro nie umiałeś przeczytać ze zrozumieniem umowy szczypawkowej? x-D
    wcpunk

ty za to 'świetnie' czytasz i to ze zrozumieniem wszystkie raporty , komunikaty z tzw. holdu snw i te "mądrości" które później zamieszczasz * tu na forum i ,.... siedzisz od 17 - 18 lat na MILIONACH z zysków na snw

-------------------------------
    ( * ) i nie miej większych złudzeń NIKT tego chłamu nawet nie otwiera nie mówiąc już o czytaniu ,... 'ze zrozumieniem'.
    HAHAhhhhaaaaaaaaa

pozdr
    i do jutra
    Scettuś, komunikaty są takie, że już wkrótce będzie mega "plandemia", czaisz to?
    A druga sprawa, nie muszę zarobić milionów na Sanwilu, ale wolę za to trochę pożyć. Ty chciałeś żyć, a zrobili ciebie w bambuko, a co gorsza, dalej w to wierzysz.
    „Łatwiej jest oszukać ludzi, niż przekonać ich, że zostali oszukani”- Mark Twain
    Ja mogę sprzedać akcje, ty za to mając w sobie "eliksir", nie masz za bardzo wyboru. Choć można by coś działać w tej materii, tylko trzeba odzyskać świadomość.
[x]
SANWIL -0,74% 1,34 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.