Dnia 2023-05-22 o godz. 22:35 ~optymista napisał(a): > Hehe aż strach pomyśleć co by było jak w ruch poszło x100 akcji… a poważniej, to już chyba nadchodzi ten czas na 2,xx. Zobaczymy…
Ja widać powyżej na "perełce" nic się nie zmieniło ,.... tzn. ciągle trwają tu poszukiwania sponsora a najlepiej Św. Mikołaja* , który wykupił by te " x100 akcji" do 2 a może i do 5 zet
---------------------------------- ( * ) co roku cyklicznie na początku grudnia odbywa się tu RAJD j.w. Św. Mikołaja
Scett, jak będziesz niegrzeczny, to wujek Klaus naciśnie przycisk i zrobi zwarcie: https://www.bitchute.com/video/9J3DU9h32Scg/ Ale głowa do góry, jeszcze przedtem masz szansę zobaczyć zieleń na Sanku :-).
Dnia 2023-05-23 o godz. 11:55 cmpunk napisał(a): > Scett, jak będziesz niegrzeczny, to wujek Klaus naciśnie przycisk i zrobi zwarcie: > https://www.bitchute.com/video/9J3DU9h32Scg/ > Ale głowa do góry, jeszcze przedtem masz szansę zobaczyć zieleń na Sanku :-).
No, tak . tak . tak Z takim "akcjonariatem" j.w. sukcesów na snw nie należy się spodziewać .,,,, wcpunk . zieleń na snw ,.... HAHAHHhhahaaaa to można zauważyć śr. co 2 dzień ,..... Dzisiaj np. 5 groszków w dół , a jak jutro może ktoś * podbije kursik 800 akcjami (może wystarczy tylko połowa tego) o ,... 3 groni w górę i zieleń GOTOWA ,....itd co 2 dzień
----------------------------- ( * ) to nie ten ktoś masowy twórca wątków, on podobnie jak ty szuka SPONSORÓW i Św. Mikołajów pisząc bzdety o szczepionkach i zmianach klimatu
Scettuś, wiem, że jesteś SMART, pracujesz głową itp. Ale zlituj się, bo poziom twoich pierdów jest nadzwyczaj wysoki. Poprawiasz mi humor bardziej niż Benny Hill :-D.
Dnia 2023-05-23 o godz. 12:36 cmpunk napisał(a): > Scettuś, wiem, że jesteś SMART, pracujesz głową itp. > Ale zlituj się, bo poziom twoich pierdów jest nadzwyczaj wysoki. > Poprawiasz mi humor bardziej niż Benny Hill :-D.
I jeszcze dodam, że ze swoimi prognozami miałbyś na bank posadę u Glapy. Tylko trochę botoksu musiałbyś sobie zapodać i nogi ogolić, jak te dwa jego aniołki x-D.
Ja już dawno temu przyrównywałem ciebie i kilku innych "inwestorów" z tzw. holdingu snw do ,....Gangu OLSENA , podobny model działania od 17 - 18 lat
Ps. A co to się dziś dzieje na snw - 5 % i 8 groszków w dół ,.... przerwa w "dynamicznych" wzrostach ? ? ? To jutro GWARANTOWANE wzrosty o 2 - 3 gr ? ? ? ? i soczysta ZIELEŃ
ty za to 'świetnie' czytasz i to ze zrozumieniem wszystkie raporty , komunikaty z tzw. holdu snw i te "mądrości" które później zamieszczasz * tu na forum i ,.... siedzisz od 17 - 18 lat na MILIONACH z zysków na snw
------------------------------- ( * ) i nie miej większych złudzeń NIKT tego chłamu nawet nie otwiera nie mówiąc już o czytaniu ,... 'ze zrozumieniem'. HAHAhhhhaaaaaaaaa
Scettuś, komunikaty są takie, że już wkrótce będzie mega "plandemia", czaisz to? A druga sprawa, nie muszę zarobić milionów na Sanwilu, ale wolę za to trochę pożyć. Ty chciałeś żyć, a zrobili ciebie w bambuko, a co gorsza, dalej w to wierzysz. „Łatwiej jest oszukać ludzi, niż przekonać ich, że zostali oszukani”- Mark Twain Ja mogę sprzedać akcje, ty za to mając w sobie "eliksir", nie masz za bardzo wyboru. Choć można by coś działać w tej materii, tylko trzeba odzyskać świadomość.