• Podział Autor: ~Inwestor [81.15.244.*]
    Podział ma zapewnić rozliczenie części wierzycieli, żeby do tego doszło PBG ma zniknąć z obrotu akcjami... myślicie, że ważniejsze jest pozostanie w obrocie niż realizacja postanowień układowych? wiara w bajki do końca
  • Re: Podział Autor: ~Mustafa [5.184.249.*]
    Dzięki za info w środę dokupie delikatesa. Skoro jesteś na nie i do tego robisz to wolontaryjnie nie posiadając tych akcji to oznacza że trzeba to ładować do wora hihi. Dzięki za cynk
  • Re: Podział Autor: ~Inwestor [81.15.244.*]
    ładuj ile wlezie, nalepiej wszystkie zlecenia sprzedaży zdejmij jednym zakupem :D
  • Re: Podział Autor: ~Hitler [188.146.114.*]
    Masz akcje inwestor? wiem ze nie wiec paszol won bo smrodzisz na forum tylko

nie mam już, sprzedałem wszystko ... oficjalne dokumenty, poczynania likwidatorów i spółki córki przekonują mnie że nastąpi koniec notowania akcji PBG, żeby dokonał się podział... do sprzedaży posiadanych udziałów RAFAKO przez PBG nie jest potrzebne notowanie spółki na giełdzie więc to też może się w końcu dokonać... a jak smrodzę to kupuj :D
  • Re: Podział Autor: ~Endy [83.20.227.*]
    Baju baju PBG jest niezatapialne
  • Re: Podział Autor: ~Janek41 [83.28.238.*]
    Pokaż kwity ze sprzedaży ty trolu.
    nie zamieścisz tu screena z maklerskiego...
  • Re: Podział Autor: ~Szejk [98.142.254.*]
    Wszystko da się zamieścić, nawet mogę ci screena mojej wielkiego k... zmieścić , jak chcesz:) Nigdy nie miałeś akcji. Tylko jesteś w trakcie zbierania pakietu.
    posiadałem kilkadziesiąt tysięcy akcji, nie jestem grubą rybą
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.