• Recenzja ppe.pl Autor: ~Rogal [5.173.210.*]
    ppe.pl/recenzje/319223/driftce-recenzja-gry-powiew-swiezosci-lecz-niewykonany-w-najlepszym-stylu.html
    "Finalnie recenzowane DriftCE nie uważam za złą grę, a taką, której przydałby się na pewno większy budżet - z naciskiem na dopracowanie oprawy graficznej i zaoferowanie ciekawszej zawartości, bo ta obecna nie zatrzyma zainteresowanych na długo. Z czystym sumieniem mogę jednak powiedzieć, że tytuł polskich deweloperów jest w pewnym stopniu powiewem świeżości i na pewno warto będzie go wypróbować, gdy trafi choćby do abonamentów."
  • Re: Recenzja ppe.pl Autor: ~bankroll [91.225.135.*]
    Hmmm
    https://crast.net/337277/driftce-game-review-a-breath-of-fresh-air-but-not-made-in-the-best-style/
  • Re: Recenzja ppe.pl Autor: ~Rogal [89.79.108.*]
    Hahaha, jakie ładne kopiuj przetłumacz wklej :)))
  • Re: Recenzja ppe.pl Autor: ~ja [87.207.197.*]
    hahaha dobre;)
  • Re: Recenzja ppe.pl Autor: ~Hayea [77.115.176.*]
    Dlatego powstaje Bushido
  • Re: Recenzja ppe.pl Autor: ~pikuś [83.23.231.*]
    Nie ma co narzekać bo w koncu widoczny jest jakis tam marketing czyli to na co wszyscy narzkeali od dawna , jakiej jutubery wzieły na warsztat gierke, jakis tam artykuł sie pojawił to tu to tam...i co wazne sama gierka jest zauwazalna np na PS5 USA , najwaznijszym rynku na świecie . Jesli widzę tam Drift DE na 2 stronie to jest to dla mnie mały szok gdzie CP2077 jest 5 pozycji wyżej tzn ze coś tam sie sprzedaje. Oby trwało to jak najdłużej.
  • Re: Recenzja ppe.pl Autor: ~Ui [94.254.152.*]
    Ale padaka, czyli nie brać i czekać aż dadzą gdzieś za darmo? :D
  • Re: Recenzja ppe.pl Autor: ~Up [37.7.244.*]
    Ale widać gracze się tym nie sugerują i nie czekają, a kupują. To że napisał, iż warto będzie wziąć jak dadzą w abonamencie to znaczy, że gierka musi być fajna skoro zaleca mieć na uwadze.
[x]
ECCGAMES -1,84% 0,21 2025-11-07 13:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.