• epi ladnie sie zbiera :) Autor: ~kermit [81.168.161.*]
    jw
  • Re: epi ladnie sie zbiera :) Autor: akcjo [156.17.230.*]
    jak przebijemy 0.18/.19 powinno pujść jak rakieta
  • Re: epi ladnie sie zbiera :) Autor: ~lesspy [83.29.159.*]
    Tylko kupować
  • Re: epi ladnie sie zbiera :) Autor: ~lesspy [83.29.159.*]
    Coś się zebrać nie może
    chętnych do sprzedania poniżej 0.15 nie ma a i tak ci co sprzedają po 0.15-0.19 pewnie chcą się zapakować w inną spółkę na górce :). Cóż zrobić :)
  • Re: epi ladnie sie zbiera :) Autor: ~kermit [81.168.161.*]
    spoko gielda skacze a my stoimy :) lepsze to niz spadki :) ale w koncu i tak ruszymy bo nikt nie chce oddawac ponizej 0.16/0.17 :) nie liczac smiesznych ilosci do kilku tys akcyjek :)
  • Re: epi ladnie sie zbiera :) Autor: ~tr [83.21.184.*]
    Dziś na innych spółkach spadki ciekawe czy na epi puszczą zwieracze;-)
    pewnie tak jak zwykle :) albo nic nie spadnie albo będą sprzedawać po 1000 akcji :) żeby na wykresie wyglądało na zwałę :) i tyle :) a ja i tak nie sprzedam w tym przedziale :)
    na innych spoleczkach to spadki beda kilka dni a nie dzis a na epi conajwyzej spadnie obrot a nie kurs :)
    ten mini klocek na 0.18 to na pewno nie osoby chcące sprzedać po tym kursie :) tylko sztuczna blokada :) przeciez jak ktos by chciał sprzedac to kolejne osoby nie dodawalyby zlecen bo wiadomo że wtedy nikt nie kupi :) budowanie klocka na sprzedazy nie pomaga osobom ktore chca w tej cenie sprzedac. Pomaga tylko tym ktorzy chca taniej kupic :)
    ciekawe czy dzis/jutro znow bedzie ta sciema z przebiciem dolnych widel za pomoca mikro tranzakcji :) i czy ktos sie na to da nabrac :)
    taki myk na pewno będzie :) tranzakcjami po 50/100 akcji :) jak ostatnio :) w ciągu godzinki kurs spadł do 0.12 i wrócił do 0.16 za pomocą kosmicznego obrotu 750 akcji ( obrót ok. 100 zł :) teraz pewnie spadnie do 0.15 i wróci do 0.17/0.18 :)
    a niech sobie lataja ile chca :) jak juz tyle trzymam to bede trzymal nadal :) Im dluzej trzymam tym wiekszej stopy zwrotu trzeba abym sprzedal :)
    zgadzam sie :) jeszcze w pazdzierniku bylem sklonny sprzedac z lekkim zyskiem po .24 - 0.25 :) teraz pomimo nizszej sredniej zakupu zamierzam sprzedawac conajmniej > 0.40 :) i nie interesuje mnie kiedy to bedzie :) A jeśli wolumen pozwoli ( wzrośnie znów > 400.000 na sesje ) to nawet za tyle nie sprzedam :) tylko poczekam na kursy 0.90+ :)
    zgadzam sie z Toba :) nawet jak spadnie do kilku groszy to sobie do kupie :) wtedy wolumen na chwile na pewno wzrosnie bo ktos speka ) i wtedy srednia < 0.15 pozwoli na spokojne oczekiwanie to by bylo nawet lepsze od wybicia teraz ) ostatecznie zysk bylby wyzszy porcentowo i wartosciowo ( wiecej kapitalu zainwestowanego )

PS. spodobaly mi sie te Twoje usmieszki w tekscie :) oddaja nastroj wypowiadajacego sie :D
    jak to mówią im więcej razy opór ( 18 gr ) testowany tym przebicie jest bardziej wiarygodne :)
    GPW zaczyna powoli spadac wiec zgodnie z harmonogramem nas powinni dzis straszyc bankructwem firmy. Moze jutro nas postrasza bo pewnie jakies info o emisji bedzie. I wtedy zrobia "zjazd" na widly. Jak widac potrzeba do tego az 1400 zl :) wiec na pewno sprobuja :D
  • Re: epi ladnie sie zbiera :) Autor: ~tr [83.21.184.*]
    Nie jesteście sami w swoich przekonaniach.
    Ja też cierpliwie czekam
  • Re: epi ladnie sie zbiera :) Autor: ~pyza mrożona [195.117.112.*]
    OOOOOOOOO jak miło . Uwielbiam wasze wątki i z niecierpliwością c zekam na kolejne, aby móc się ubawić... Dostarczacie mi przedniej zabawy , w moim kręgu czytamy je i mamy ubaw na cały dzień.... Te dzisiejsze między -akcjo a kermitem - to himalaje dobrego humoru . Tak trzymać a Epigonem się nie przejmujcie , kierunek tylko jeden ---- POŁUDNIE --- już wkrótce.... PA PA PA

P.s Czekamy na następne wątki.....
    tak :) tego się można było spodziewać :) właśnie kurs się załamał pod naporem zleceń sprzedazy w panice :) nic zaskakującego jak widać :) przewidziane przez nas zwalanie kursu za pomocą "dużych zleceń" :) teraz powinno wpaść zlecenie ze 20 tyś po 0.15 żeby uwiarygodnić całą akcję :)
    pyza jakim to zbiegiem okolicznosci wiekszosc twoich postow zbiega sie z podobnymi wydarzeniami sztucznego zbijania kursu i pojawiaja sie zlecen kupna pare groszy ponizej kursu :) a gdy znikasz znikaja i zlecenia i sztuczne spadki :D
    Dnia 2008-11-06 o godz. 11:25 ~kermit napisał(a):
    > pyza jakim to zbiegiem okolicznosci wiekszosc twoich postow
    > zbiega sie z podobnymi wydarzeniami sztucznego zbijania
    > kursu i pojawiaja sie zlecen kupna pare groszy ponizej
    > kursu :) a gdy znikasz znikaja i zlecenia i sztuczne spadki
    > :D

Jestem kontent , że moje wpisy na wątek o Epigonie mogą wam posłużyć do uwiarygodnienia zachowania kursu akcji tej spółeczki z waszymi teoriami...

Szkoda , że nie możecie usłyszeć wybuchu śmiechu który tu zapanował po ostatnich 2 waszych wpisach.... TAK TRZYMAĆ ....
    Od czasu do czasu pozwolę sobie na mały komentarz , jeżeli nie macie nic przeciwko...
    Pa pa . Pozdrawiam ............. SEE YOU SOON ...........
    nie mamy :) jest to jedyna społka którą znam na której sobie można w miarę spokojnie pogadać :) bez komentarzy wklajnych z gazet itd zajmujących po kilka stron :)
    trzeba przyznac ze ladnie przewidzielismy dzisiejsza akcje z kursem EPIgonka :) skoro wiadomo co sie dzieje to spadam spokojnie na zakupy.
    ja też zaraz bedę spadał na obiadek :) moze przed 16 wrócę :) to sobie jeszcze pogadamy :) jak nie to jutro :)
  • Re: epi ladnie sie zbiera :) Autor: ~tr [83.9.10.*]
    Ja skoleji chętnie dokupie po 0,15
    Tylko niech dadzą min. 10000szt;-)
[x]
EPIGON 0,00% 0,20 2016-04-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.