• inwestycja Autor: volax [77.254.192.*]
    No niestety.. inflacja pędzi, dlatego trzeba myśleć o jakichś inwestycjach. Dla mnie mennica skarbowa ma fajną ofertę, a wielu ekspertów poleca po prostu inwestować w złoto. Ten kruszec zawsze będzie wartościowy dlatego rozwazam zakup. Kiedy znaleźć najlepszy moment na taką inwestycję?
  • Re: inwestycja Autor: ~Briz [89.161.37.*]
    Złoto najlepiej kupować w formie fizycznej, odnośnie wyboru miejsca do zakupu monet, czy również sztabek w różnej gramaturze to na pewno warto będzie sprawdzić również mennice skarbową. Pozdrawiam!
  • Re: inwestycja Autor: ~ala [185.13.186.*]
    Właśnie ja myślę o tym by teraz kupić złoto w Mennicy Skarbowej. Mają oni bardzo atrakcyjną ofertę i co ważne dostawa jest praktycznie od ręki
  • Re: inwestycja Autor: ~Kons [37.19.205.*]
    No tak dywersyfikacja ma znaczenie i na pewno warto przemyśleć kolejne kroki aby dopasować inwestycje pod swoje potrzeby i możliwości finansowe, metale szlachetne przez ekspertów też są polecane do rozważenia jako zabezpieczenie środków
  • Re: inwestycja Autor: ~Patrycja [77.65.117.*]
    Jeżeli masz troszkę więcej kasy to warto zainwestować właśnie złoto i to złoto najlepiej kup w Mennicy Skarbowej. Można na tym zarobić
  • Re: inwestycja Autor: ~Andrzej [77.65.117.*]
    Bardzo dobrą inwestycją jest zakup sztabkę złota. I trzymanie kich do puki nie będziesz potrzebować pieniędzy. Sztabki w dobrych cenach możesz kupić w Mennicy skarbowej.
  • Re: inwestycja Autor: ~Ebisz [109.231.17.*]
    Warto dywersyfikować inwestycje i sobie wszystko przemyśleć, odnośnie miejsca zakupu to możecie sprawdzić m.in mennice skarbowa
  • Re: inwestycja Autor: ~Zośka [37.248.175.*]
    Inwestycja w złoto się opłaca tym bardziej jak się kupi w Mennicy Skarbowej
  • Re: inwestycja Autor: ~Laura [89.230.53.*]
    Inwestycja jest bardzo prosta. Wystarczy kupić złoto w Mennicy Skarbowej
  • Re: inwestycja Autor: ~Paula [37.248.175.*]
    Jeśli chodzi o inwestycje to tylko i wyłącznie złoto które kupisz w dobrej cenie w Mennicy Skarbowej
  • Re: inwestycja Autor: ~Oskar [37.248.174.*]
    Inwestycja się opłata ale najbardziejw Złoto. Złoto są dobre pieniądze możesz kupić w Mennicy Skarbowej
  • Re: inwestycja Autor: ~Lidka [37.248.171.*]
    Najlepsza inwestycją jest inwestycją w złoto. Sztabki złota możesz kupić w Mennicy Skarbowej i to w dobrej cenie
  • Re: inwestycja Autor: ~Marcel [37.30.24.*]
    Ja od już jakiegoś czasu inwestuje w złoto. Sztabki złota kupuje w Mennicy Skarbowej i to w dobrej cenie