troche masz racji,ale nie tylko na Unimie tak się dzieje.Myślisz że na W-20 wszystko się dzieje przypadkowo-o tak z rynku kupna/sprzedaży ??? Wczoraj sprzedałem a dzisiaj odkupilem KGHM to wiem dobrze o co chodzi.
też na nich czekam ale oni tylko glupoty wypisują bo kasy nie mają.Przyjdzie i na nich czas to ich w ch.......porobie zleceniami po 1,00.zl na sprz. oczywiscie przed otwarciem bo na 30.sekund przed otw.zdejmę zlecenie.Myślę że dzisiaj nie kupowa/sprzed bo sie trochę wyglupialem na zleceniach.Te sprzedaże po 1000,3000 itd to moja robota na kupnie też.Pozdro.
Unima 2000 wykonała dla TVN S.A. projekt telekomunikacyjny rozbudowy obecnego systemu teleinformatycznego oraz wdrożenie systemu IP Office do kolejnych lokalizacji Firmy. Dotychczasowe użytkowanie zastosowanych rozwiązań teleinformatycznych pozwala ocenić, że są one wysoce funkcjonalne i stanowią znakomite narzędzie do realizacji celów biznesowych w TVN.
Zrealizowany projekt to kontynuacja współpracy ze stacją telewizyjną TVN, gdzie Unima 2000 w 2002 roku zaprojektowała i wdrożyła system telekomunikacyjny AVAYA.
Czekam aż chłopcy zaczną wyrzucać to sobie uśrednię cenę." jas" dzięki za info ale teraz zaglądam cząściej na str.U2K. wiedzialem. Zaraz pod.parę tys.na sprzedaży.Pozdrawiam.