Zenie. Już za bardzo nie chcą wam oddawać. Kombinujecie a tu marne efekty. Już niedługo Zenie. Wy też dobrze o tym wiecie. W końcu wiecie gdzie czym się zajmuję i gdzie pracuję. I już zapewne się domyślacie dlaczego posiadam mnóstwo akcyjek. PS Zenio. Złożyłeś papiery do sądu?, czy tylko to twoje majaki? Zenio zrób to. Pragniemy cię poznać.
JB, ja tu tylko zaglądam żeby się z takich tępych parówek ja ty, tofik i toitoi pośmiać.
Akcje balona dawno temu sprzedałem po 8,3 zł ponieważ wiedziałem, że Serinus to truchło i śmierdzi z daleka.
P.S. cieszę się, że masz dużo akcji.
chłopie zacznij myśleć ! te same akcje możesz kupić w londynie po 20 groszy bez żadnego problemu ! i za czas jakiś one bedą tyle kosztowały na gpw jak spółka nie zacznie zarabiać !
JB ma z Was bekę. Zapewne wie co robi. Widać to po tym jak ktoś dyskretnie kupuje. Zapewne Wy Panowie Zenki. A jak śmiech mnie bierze jak Pan Panie Zenku tu waruje i jeszcze pisze że tylko by się pośmiać. A i moderator dziwnym trafem kasuje merytoryczne wypowiedzi Pana JB.Coś jest na rzeczy. A Wy Panowie Zenki na sto jesteście opłacani. Nikt normalny nie siedzi cały czas na forum no chyba że to jego biznes.
Gratuluję Andrzejowi logicznego myślenia. Widzisz Zeni. Już się nie nabierają na wasze płatne bzdety. Spółka wiertnicza.Kasa zaraz popłynie . Rekonstrukcja już na ukończeniu. Petrodolary popłyną latami a za nimi następne WODOSPADY petrodolarów.
Panie JB jato wszystko widzę. Wiem że zenki to oszuści. Czytam od miesięcy co piszą. Piszą ale po co . Tu jest coś na rzeczy. Ktoś ma cel by zaniżać a jednocześnie kupuje. Pozdrawiam
Andrzej, nie wiem co bierzesz ale odstaw to! Masz zwidy chlopie! Jeszcze cie przelci jakis JB, tofik albo inny tojtoj jak bedzie nie do konca swiadomy... bedzie bolalo kakaowe oko!
Zenek, ten niby "Andżej" to jest toitoi albo tofik.
Po spadku kursu serinusa w Londynie o 35% (poniżej 4 pensów), popsute zwieracze cio tom już puszczają. :)
"Andżej", popatrz sobie na wykres Serinusa na giełdzie w Londynie.
Jeżeli jestem oszust to dlaczego kurs po publikacji zanukował poniżej 4 pensów (-35%)?
Czy wszyscy inwestorzy w Londynie mają paranoje?
O tym, że kurs Serinusa spadnie pisałem już rok temu.
Kto mnie posłuchał już dawno sprzedał akcje.
Według mnie akcje serinusa to największy balon na GPW ponieważ wartość księgowa na jedną akcje to tylko 1,3 zł, dlatego jeszcze w tym roku to będzie spółka groszowa.
Ewentualną rekonstrukcją odwiertu N-2 niewiele zmieni ponieważ w koncesji Sabria Serinus ma tylko 45% udziałów.
Wydobycie gazu w Rumunii spadło już o 90% do 162 beo/dziennie a gotówka w kasie już się kończy.
Niedługo na wypłaty im zabraknie a o nowych odwiertach mogą zapomnieć.