ciekawe czy ty jestes tak szczesliwy jak ja nieszczesliwy :-)
ale nie rób OT, bo dyskutujemy tutaj o raporcie SIMPLE i czy będzie odpał?
ja raport oceniam bardzo dobrze
Piszę na ciebie donos do KNF i Sądu Grodzkiego. W dniu 4. 11. 2008 publicznie stwierdziłeś, że posługujesz się w inwestowaniu informacjami niejawnymi, co jest zagrożone karą pozbawienia wolności do lat 3.
gwarantuje ci ze 90 % obecnych na tym forum nie ma zielonego pojecia o takich raportach
dalsze 5 ma jako takie a max 5% wie o co tam chodzi
a ze raporty to popis ksiegowego to i tak nikt nie wie co jest czym w raporcie np simple:)
a odpału nie bedzie jak o to pytałes:) nie pora teraz na jakies odpały itp
zeby byl odpal, obojetnie w gore czy w dol, to musza byc chetni do handlu. Niestety chetni do kupna sa ale po 1 groszu za akcje. Na tyle wyceniaja ta firemke
czy ty umiesz tylko obrażać każdego kto napisze coś niewygodnego dla ciebie/simple? akurat jest to czysta prawda. wyjście z simple nawet z mikro pakietem proste nie jest
ales palnal chlopie. Kurs siada juz od prawie roku. Mala podbitka byla we wrzesniu i to tyle. Wiec mi nie chrzan, ze byla okazja do wyjscia, chyba ze ze spora strata ....Juz jest ponizej 10 i chetnych na kupno nie ma. Moze przy 8 zeta sie znajda.
Dnia 2008-11-13 o godz. 16:02 ~dario napisał(a):
> ales palnal chlopie. Kurs siada juz od prawie roku.>>a co chciałes aby od roku tylko rósł?
Mala
> podbitka byla we wrzesniu i to tyle. Wiec mi nie chrzan, ze
> byla okazja do wyjscia,>>ile akcji poszło przez ostatni rok?masz wiecej ?:)
chyba ze ze spora strata >>masz ten papier po 50 zł czy co ?
....Juz
> jest ponizej 10 i chetnych na kupno nie ma. Moze przy 8
> zeta sie znajda.>>mysle ze znajda sie dopiero przy 3 zł
i to na tyle załosny i nieszczesliwy dario
prosze cie sprzedaj papier bo nie zniose twojego płaczu jak bedzie jeszcze taniej:)
odrobisz na czyms innym specjalisto od siedmiu bolesci
jesteś typowym leszczem zapatrzonym w jedną spółkę jak w ołtarzyk. Nie widzisz nic poza tymi papierkami. Jak rośnie to szczekasz jak najęty na tym forum i robisz z siebie góru inwestowania. Jak spada to piszesz, że to jeszcze lepiej, a inni to leszcze i nie wiedzą, co się święci. A prawda jest taka, że spółka przynosi już straty i to poważne - a z faktami się nie dyskutuje
och ty rekinie :) wszystko pomine bo nieistotne ale jedno jest wazne:) pokaz mi te straty-znasz sie an raportach jak nikt inny wiec uswiadom mnie leszcza gdzie to jest:)
a moze powiesz mi ze przynosi straty w czasie rzeczywistym:)))tzn np dzisiaj jakbys nie skumał o co mi chodzi
tak myślałem, że to bardzo dobry wynik. Nic tylko kupować.. Myślę, że taką samą inteligentną odpowiedź byś zaserwował przy okazji innych wskaźników jak rentowność, zysk operacyjny, itd. Prawdziwy znawca z ciebie :-)
masło maślane. jakbym wiedział to bym nie pytał. raporty do dupy, kurs zaczyna spadać, argumentów żadnych, że będzie dobrze, ale oczywiście nikt się nie zna.. ynwestor
Mi się przypomina niejaki Motyl. Naganiał z równym, a może nawet większym przekonaniem na Kopex. Powoływał się na niejawne informacje, prawie że wódę pił z zarządem. Wydaje mi się, że las_vegas jest z podobnej partii.
hehe apropo Motyla to tutaj ciekawy wątek:
https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=1017018&strona=1
las_vaginas też długoterminowo inwestuje :-)
a od ilu bolesci specjalista jestes Ty, lasie vegasie, twierdzac: im gorzej tym, lepiej dla akcjonariuszy ?
> ales palnal chlopie. Kurs siada juz od prawie roku.>>a co chciałes aby od roku tylko rósł? Tak, chcialbym, a Ty sie oczywiscie cieszysz, ze spada ?
Mala
> podbitka byla we wrzesniu i to tyle. Wiec mi nie chrzan, ze
> byla okazja do wyjscia,>>ile akcji poszło przez ostatni rok?masz wiecej ?:)
nie mam wiecej, ale nie realizowalem straty. Moze zle ....
chyba ze ze spora strata >>masz ten papier po 50 zł czy co ? kupowany w przedziale 12-16
....Juz
> jest ponizej 10 i chetnych na kupno nie ma. Moze przy 8
> zeta sie znajda.>>mysle ze znajda sie dopiero przy 3 zł. Mozliwe, zdaje sie ze wtedy i Ty bedziesz mial strate, bo masz zdaje sie po 10 czy 8 kupione...
no co jest Vaginas?? żyjesz czy wyrywasz brwi z nerwów :-) ahhh.. sorry, zapomniałem, że ty jesteś ynwestor długoterminowy, dlatego siedzisz spokojnie :-)
co dario dalej chcesz sprzedac?:))))
czy moze własnie sie wyzbyłes swojego pakietu?:)
i nie próbuj mi wmówic ze dzisiejszy obrót a i obrót z ostatnich 2 tyg to twoja sprawka :)
jutro bedziesz mial okazje sie wyzbyc swoich akcji-spoko